Havanka Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 7 minut temu, Sara2011 napisał: Dzięki Havanko, że zajrzałaś :). I zostań z nami proszę. Oczywiście, zostanę i wkrótce może jakoś pomogę. 3 minuty temu, anecik napisał: Havanko bardzo przepraszam ale "Szanowni Klienci, informujemy, że w chwili obecnej system nie jest dostępny. Przepraszamy za utrudnienia." Aaaa, znam ten problem. Nie wiedziałam. Trudno, poczekam. Quote
agat21 Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Wielkie kciuki za jutro!! Strusinku, jeszcze parę godzin wytrzymaj, a potem już tylko lepiej będzie :) 1 Quote
Havanka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Psiaczku, trzymam za ciebie dziś kciuki i szczęśliwej drogi do hotelu życzę ! Powodzenia ! Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Powtarzam to co napisałam na wątku Rysy i Sasanki :) Jestem po rozmowie ze schroniskiem (musiałam sprawdzić co u psiaków) i patiC. Wszystkie pieski są zaszczepione p/wściekliźnie, podobno wetka oglądała je i nie stwierdziła nic niepokojącego. Prosiłam, żeby pamiętali o książeczkach zdrowia i nie nakarmili psiaków przed drogą. Pani powiedziała, że nasze psiaki wyjadą przed porą karmienia. No i dobrze :) Dostaną w swojej porze coś znacznie lepszego niż w schronisku. PatiC ma być w schronisku o godz. 14-tej i zadzwoni, jak już będzie miała psiaki w samochodzie. Niechby już była ta 14-ta Czekamy na 14-tą Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Przelew za transport psiaczków uskuteczniony, tak jak uzgodniłam z patiC Zwrot części należności na inny nr konta niż początkowo podałam - poprawiłam na PW :) Quote
Havanka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Zaglądam, w oczekiwaniu na wieści z trasy. .. Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 1 godzinę temu, Havanka napisał: Zaglądam, w oczekiwaniu na wieści z trasy. .. Już są :) Wklejam to, co napisałam u Rysy i Sasanki. Nasze pieseczki + 1 maleńki wreszcie w drodze. Wyjazd opóźnił się o 1,5 godz. bo patiC szukała małego psiaczka, o którego ktoś prosił. Ten, który miał być przygotowany został wydany komuś wcześniej i patiC szukała innego, żeby jeszcze jeden psiaczek opuścił schronisko. Biedna AniaB wyjedzie z W-wy później niż zamierzała. Tak mi przykro :( Patrycja będzie w W-wie za około godzinę. Psiaczki są grzeczne, spokojne jadą :) Jeszcze nie wiedzą, że to podróż do lepszego życia. Quote
Anecik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Wiem od Ani że Pati ma opóźnienie. Wstępnie jesteśmy umówione około 20,30 - 21.00 Quote
Sara2011 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 3 minuty temu, elik napisał: Już są :) Wklejam to, co napisałam u Rysy i Sasanki. Nasze pieseczki + 1 maleńki wreszcie w drodze. Wyjazd opóźnił się o 1,5 godz. bo patiC szukała małego psiaczka, o którego ktoś prosił. Ten, który miał być przygotowany został wydany komuś wcześniej i patiC szukała innego, żeby jeszcze jeden psiaczek opuścił schronisko. Biedna AniaB wyjedzie z W-wy później niż zamierzała. Tak mi przykro :( Patrycja będzie w W-wie za około godzinę. Psiaczki są grzeczne, spokojne jadą :) Jeszcze nie wiedzą, że to podróż do lepszego życia. Elu , dotarłaś do kompa wcześniej niż ja. Dziękuję za wklejenie informacji o "przebiegu podróży" :) Quote
Sara2011 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 1 minutę temu, anecik napisał: Wiem od Ani że Pati ma opóźnienie. Wstępnie jesteśmy umówione około 20,30 - 21.00 anecik, dzisiaj nie pójdziesz tak wcześnie spać jak wczoraj:). Przed pójściem spać skrobnij proszę coś o psiakach. Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Teraz, Sara2011 napisał: Elu , dotarłaś do kompa wcześniej niż ja. Dziękuję za wklejenie informacji o "przebiegu podróży" :) Prosiłam, żebyś napisała to na wątku, ale udało mi się usiąść na chwile do kompa :) Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 1 minutę temu, Sara2011 napisał: anecik, dzisiaj nie pójdziesz tak wcześnie spać jak wczoraj:). Przed pójściem spać skrobnij proszę coś o psiakach. Popieram, możesz w ostateczności pisać przez kalkę na wątkach wszystkich naszych psiaczków Quote
Anecik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 1 minutę temu, Sara2011 napisał: anecik, dzisiaj nie pójdziesz tak wcześnie spać jak wczoraj:). Przed pójściem spać skrobnij proszę coś o psiakach. Oczywiście że skrobnę :) Quote
Anecik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Ania ma do mnie dzwonić jak będzie w Częstochowie - jeszcze nie dzwoniła :( Quote
Sara2011 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 4 minuty temu, anecik napisał: Ania ma do mnie dzwonić jak będzie w Częstochowie - jeszcze nie dzwoniła :( To dzisiaj dłuuuugi wieczór przed nami :). Idę zrobić sobie kawę aby nie przysnąć zbyt wcześnie :) Quote
Anecik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 4 minuty temu, Sara2011 napisał: To dzisiaj dłuuuugi wieczór przed nami :). Idę zrobić sobie kawę aby nie przysnąć zbyt wcześnie :) Ja właśnie wypiłam :) Ale zawsze mogę sobie zrobić kolejną :D Quote
Havanka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 30 minut temu, Sara2011 napisał: To dzisiaj dłuuuugi wieczór przed nami :). Idę zrobić sobie kawę aby nie przysnąć zbyt wcześnie :) 25 minut temu, anecik napisał: Ja właśnie wypiłam :) Ale zawsze mogę sobie zrobić kolejną :D Czekam z Wami na przyjazd Strusia, ale bez kawy, bo i tak mam wysokie ciśnienie. Quote
Sara2011 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 4 minuty temu, anecik napisał: Wyjeżdżamy........... Jedźcie ostrożnie. My czekamy , cały czas z nosem w laptopie, non-stop odświeżając stronę w oczekiwaniu na pierwsze informacje :) Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Anetka ma już wszystkie psiaczki. Przejęła też Sasankę, bo Kasia nieco się spóźniła. Sasanka bardzo spodobała się Anetce :) Wszystkie psiaczki wystraszone, ale nie przerażone. Sasanka pewnie jedzie już z Kasia do hoteliku, a moja Rysa i Struś do Anety. Struś jest największy, a Sasanka najmniejsza :) Taki mini bokserek :) Ufffff no to akcja można powiedzieć zakończona pozytywnie. Ania przywiozła nawet jednego psiaczka nadprogramowo :) Jutro pojedzie do Słomnik. Sara, czekamy na wieści już od Anetki jak dotrą do domu. Obiecała kilka zdjęć jeszcze dzisiaj, bo jutro do 14 będzie poza domem. Pewnie byśmy pypcia do tego czasu dostały bez zdjęć Quote
Sara2011 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 4 minuty temu, elik napisał: Anetka ma już wszystkie psiaczki. Przejęła też Sasankę, bo Kasia nieco się spóźniła. Sasanka bardzo spodobała się Anetce :) Wszystkie psiaczki wystraszone, ale nie przerażone. Sasanka pewnie jedzie już z Kasia do hoteliku, a moja Rysa i Struś do Anety. Struś jest największy, a Sasanka najmniejsza :) Taki mini bokserek :) Ufffff no to akcja można powiedzieć zakończona pozytywnie. Ania przywiozła nawet jednego psiaczka nadprogramowo :) Sara, czekamy na wieści już od Anetki jak dotrą do domu. Obiecała kilka zdjęć jeszcze dzisiaj, bo jutro do 14 będzie poza domem. Pewnie byśmy pypcia do tego czasu dostały bez zdjęć Czekamy, czekamy. Jestem w szoku, że Struś jest większy od Rysy. Aby tylko mimronków Anetce nie pozjadał. Quote
Yoana Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Też zaglądam żądna wieści :) Informacja o wielkości Strusia mnie zdziwiła, absolutnie na zdjęciach nie wyglądał na większego od Rysy- a może to Rysa taka mała :) Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 2 minuty temu, Yoana napisał: Też zaglądam żądna wieści :) Informacja o wielkości Strusia mnie zdziwiła, absolutnie na zdjęciach nie wyglądał na większego od Rysy- a może to Rysa taka mała :) +No właśnie :) Anetka też zaskoczona tym faktem. Też myślała, że Rysa jest większa od Strusia. Tymczasem struś to kolos :) Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Anetka usiądzie do kompa za około godzinę i napisze więcej o swoich spostrzeżeniach i obiecała przynajmniej po jednym zdjęciu :) Quote
Recommended Posts