Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Sara2011 napisał:

Dzięki Havanko, że zajrzałaś :). I zostań z nami proszę.

Oczywiście, zostanę i wkrótce może jakoś pomogę.

3 minuty temu, anecik napisał:

Havanko bardzo przepraszam ale

"Szanowni Klienci,
informujemy, że w chwili obecnej system  nie jest dostępny.
Przepraszamy za utrudnienia."

Aaaa, znam ten problem. Nie wiedziałam. Trudno, poczekam.

Posted

Powtarzam to co napisałam na wątku Rysy i Sasanki  :)

Jestem po rozmowie ze schroniskiem (musiałam sprawdzić co u psiaków) i patiC.  Wszystkie pieski są zaszczepione p/wściekliźnie, podobno wetka oglądała je i nie stwierdziła nic niepokojącego. Prosiłam, żeby pamiętali o książeczkach zdrowia i nie nakarmili psiaków przed drogą. Pani powiedziała, że nasze psiaki wyjadą przed porą karmienia. No i dobrze :)  Dostaną w swojej porze coś znacznie lepszego niż w schronisku.

PatiC ma być w schronisku o godz. 14-tej i zadzwoni, jak już będzie miała psiaki w samochodzie. gif auteczko.gif

Niechby już była ta 14-ta      gif maży.gif

Czekamy na 14-tą  gifek z sercami w oczach.png

Posted

Przelew za transport psiaczków uskuteczniony, tak jak uzgodniłam z patiC

przelew za transport2.png

Zwrot części należności na inny nr konta niż początkowo podałam - poprawiłam na PW :)

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Zaglądam, w oczekiwaniu na wieści z trasy. ..

Już są :) Wklejam to, co napisałam u Rysy i Sasanki.

Nasze pieseczki + 1 maleńki wreszcie w drodze. Wyjazd opóźnił się o 1,5 godz. bo patiC szukała  małego psiaczka, o którego ktoś prosił.  Ten, który miał być przygotowany został wydany komuś wcześniej i patiC szukała innego, żeby jeszcze jeden psiaczek opuścił schronisko.  Biedna AniaB wyjedzie z W-wy później niż zamierzała. Tak mi przykro :(  Patrycja będzie w W-wie za około godzinę. Psiaczki są grzeczne, spokojne  jadą :)  Jeszcze nie wiedzą, że to podróż do lepszego życia.

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Już są :) Wklejam to, co napisałam u Rysy i Sasanki.

Nasze pieseczki + 1 maleńki wreszcie w drodze. Wyjazd opóźnił się o 1,5 godz. bo patiC szukała  małego psiaczka, o którego ktoś prosił.  Ten, który miał być przygotowany został wydany komuś wcześniej i patiC szukała innego, żeby jeszcze jeden psiaczek opuścił schronisko.  Biedna AniaB wyjedzie z W-wy później niż zamierzała. Tak mi przykro :(  Patrycja będzie w W-wie za około godzinę. Psiaczki są grzeczne, spokojne  jadą :)  Jeszcze nie wiedzą, że to podróż do lepszego życia.

Elu , dotarłaś do kompa wcześniej niż ja. Dziękuję za wklejenie informacji o "przebiegu podróży" :)

Posted
1 minutę temu, anecik napisał:

Wiem od Ani że Pati ma opóźnienie. Wstępnie jesteśmy umówione około 20,30 - 21.00

anecik, dzisiaj nie pójdziesz tak wcześnie spać jak wczoraj:). Przed pójściem spać skrobnij proszę coś o psiakach.

Posted
Teraz, Sara2011 napisał:

Elu , dotarłaś do kompa wcześniej niż ja. Dziękuję za wklejenie informacji o "przebiegu podróży" :)

Prosiłam, żebyś napisała to na wątku, ale udało mi się usiąść na chwile do kompa :)

Posted
1 minutę temu, Sara2011 napisał:

anecik, dzisiaj nie pójdziesz tak wcześnie spać jak wczoraj:). Przed pójściem spać skrobnij proszę coś o psiakach.

Popieram, możesz w ostateczności pisać przez kalkę na wątkach wszystkich naszych psiaczków   gif  puszcza oczko.gif

Posted
1 minutę temu, Sara2011 napisał:

Oczywiście że skrobnę :)

Posted
4 minuty temu, anecik napisał:

Ania ma do mnie dzwonić jak będzie w Częstochowie - jeszcze nie dzwoniła :(

To dzisiaj dłuuuugi wieczór przed nami :). Idę zrobić sobie kawę aby nie przysnąć zbyt wcześnie :)

Posted
4 minuty temu, Sara2011 napisał:

To dzisiaj dłuuuugi wieczór przed nami :). Idę zrobić sobie kawę aby nie przysnąć zbyt wcześnie :)

Ja właśnie wypiłam :) Ale zawsze mogę sobie zrobić kolejną :D

Posted
30 minut temu, Sara2011 napisał:

25 minut temu, anecik napisał:

Ja właśnie wypiłam :) Ale zawsze mogę sobie zrobić kolejną :D

Czekam z Wami na przyjazd Strusia, ale bez kawy, bo i tak mam wysokie ciśnienie.

Posted
4 minuty temu, anecik napisał:

Wyjeżdżamy...........

Jedźcie ostrożnie. My czekamy , cały czas z nosem w laptopie, non-stop odświeżając stronę w oczekiwaniu na pierwsze informacje :)

Posted

Anetka ma już wszystkie psiaczki. Przejęła też Sasankę, bo Kasia nieco się spóźniła.  Sasanka bardzo spodobała się Anetce :) Wszystkie psiaczki wystraszone, ale nie przerażone.

Sasanka pewnie jedzie już z Kasia do hoteliku, a moja Rysa i Struś do Anety. Struś jest największy, a Sasanka najmniejsza :) Taki mini bokserek :)

Ufffff no to  akcja można powiedzieć zakończona pozytywnie. Ania przywiozła nawet jednego psiaczka nadprogramowo :) Jutro pojedzie do Słomnik.

Sara, czekamy na wieści już od Anetki jak dotrą do domu. Obiecała kilka zdjęć jeszcze dzisiaj, bo jutro do 14 będzie poza domem. Pewnie byśmy pypcia do tego czasu dostały bez zdjęć    gif  puszcza oczko.gif

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Anetka ma już wszystkie psiaczki. Przejęła też Sasankę, bo Kasia nieco się spóźniła.  Sasanka bardzo spodobała się Anetce :) Wszystkie psiaczki wystraszone, ale nie przerażone.

Sasanka pewnie jedzie już z Kasia do hoteliku, a moja Rysa i Struś do Anety. Struś jest największy, a Sasanka najmniejsza :) Taki mini bokserek :)

Ufffff no to  akcja można powiedzieć zakończona pozytywnie. Ania przywiozła nawet jednego psiaczka nadprogramowo :)

Sara, czekamy na wieści już od Anetki jak dotrą do domu. Obiecała kilka zdjęć jeszcze dzisiaj, bo jutro do 14 będzie poza domem. Pewnie byśmy pypcia do tego czasu dostały bez zdjęć    gif  puszcza oczko.gif

Czekamy, czekamy. Jestem w szoku, że Struś jest większy od Rysy. Aby tylko mimronków Anetce nie pozjadał.

Posted

Też zaglądam żądna wieści :) Informacja o wielkości Strusia mnie zdziwiła, absolutnie na zdjęciach nie wyglądał na większego od Rysy- a może to Rysa taka mała :)

Posted
2 minuty temu, Yoana napisał:

Też zaglądam żądna wieści :) Informacja o wielkości Strusia mnie zdziwiła, absolutnie na zdjęciach nie wyglądał na większego od Rysy- a może to Rysa taka mała :)

+No właśnie :) Anetka też zaskoczona tym faktem. Też myślała, że Rysa jest większa od Strusia. Tymczasem struś to kolos :)