Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę, że w Radysach coś się zaczyna dziać. Tam trafiają psy z "mojej" wsi i z gminnego kojca a my nie jesteśmy w stanie ich wszystkich uratować.

Posted
2 godziny temu, anecik napisał:

Struś omówiony na środę do SPA. Ile on może ważyć? Tak na wasze oko? Muszę zakupić tablety na robale i coś na pchełki.

Ja to tylko "na oko" sądzę - 15 kg ?

Posted

Ja nie mam konta do przelewu stałej, albo go nie potrafię znaleźć, ale przeszukałam skrzynkę i nie widzę, być może ślepa jestem, tak więc stała do Miłki poleciała a do Struśka jeszcze nie :(

Posted
5 godzin temu, anecik napisał:

Struś omówiony na środę do SPA. Ile on może ważyć? Tak na wasze oko? Muszę zakupić tablety na robale i coś na pchełki.

Anulko kochana bardzo Cię proszę pomyśl w  temacie pasożytowym tak wewnętrznym, jak i zewnętrznym także o mojej suni :)

Nie wiem ile ona może ważyć  gif zmartwiony.gif

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Anulko kochana bardzo Cię proszę pomyśl w  temacie pasożytowym tak wewnętrznym, jak i zewnętrznym także o mojej suni :)

Nie wiem ile ona może ważyć  gif zmartwiony.gif

Elu oczywiście że psiaki będą odrobaczane i odpchlone jednocześnie :) U Rysy nie pisałam bo ona mi tak na oko waży do 15 kg to wiem co kupić u weta, a Struś jakiś zagadkowy wagowo dla mnie.

Posted
O 6.11.2016 o 10:34, Sara2011 napisał:
  • 30zł -Sybil /08.11.2016/stała XI +10zł bonus
  • 20zł -agat21/08.11.2016/stała XI
  • 20zł -Ania75/09.11.2016/stała XI,XII
  • 20zł -agusiazet/09.11.2016/dekl.jednorazowa
  • 50zł-Mela Jakimiuk/09.11.2016/dekl.jednorazowa
  • 20zł-Sara2011/09.11.2016/stała XI

Na konto Strusia wpłynęły powyższe wpłaty za które bardzo ale to bardzo dziekuję :)

Posted
Godzinę temu, anecik napisał:

Elu oczywiście że psiaki będą odrobaczane i odpchlone jednocześnie :) U Rysy nie pisałam bo ona mi tak na oko waży do 15 kg to wiem co kupić u weta, a Struś jakiś zagadkowy wagowo dla mnie.

Dzięki :)

Posted

Strusiu, to już jutro, wytrzymaj jeszcze. Ty nawet nie wiesz co za zmiana Ci się szykuje w życiu :). Ale będziesz miał jutro niespodziankę :).

Kochani, kto jeszcze może wspomóc Strusia ?

• Upvote 1
Posted

Zaglądam do ślicznego Strusia- myślę że długo miejsca u anecik nie zagrzeje. W tym miesiącu nie dam rady pomóc finansowo, ale w przyszłym coś podrzucę (jeśli jeszcze nie będzie w DS :) .

Posted
1 minutę temu, Yoana napisał:

Zaglądam do ślicznego Strusia- myślę że długo miejsca u anecik nie zagrzeje. W tym miesiącu nie dam rady pomóc finansowo, ale w przyszłym coś podrzucę (jeśli jeszcze nie będzie w DS :) .

Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu swoim i Strusia :)

Posted

Witam się i ja u Strusia- pędziwiatra ! W tym swoim nieszczęściu, miał dużo szczęścia. Jutro już zakosztuje innego życia. Ciekawe, jak się w nim odnajdzie.

Ps. Anetko, zaglądałaś na konto?

Posted
17 minut temu, Havanka napisał:

Witam się i ja u Strusia- pędziwiatra ! W tym swoim nieszczęściu, miał dużo szczęścia. Jutro już zakosztuje innego życia. Ciekawe, jak się w nim odnajdzie.

Dzięki Havanko, że zajrzałaś :). I zostań z nami proszę.

Posted
20 minut temu, Havanka napisał:

Havanko bardzo przepraszam ale

"Szanowni Klienci,
informujemy, że w chwili obecnej system  nie jest dostępny.
Przepraszamy za utrudnienia."