Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 minut temu, Sara2011 napisał:

Pani Iza zapisała Strusia-Pędziwiatra do psiej szkoły. Będzie się tam uczył aby nie uciekać :).

Super. Szkoła plus nowe ogrodzenie na pewno przyniesie pozytywny skutek :)

• 3 weeks later...
Posted
14 godzin temu, Sara2011 napisał:

uzbo9z5omkfe.jpg

qvjtfdywojuy.jpg

Struś-Barruś przepiękny. Wspaniale móc czasem zobaczyć nowe fotki przystojniaka. Czy wiadomo coś na temat zachowania pędziwiatra? Dalej próbuje nawiać, czy już się trochę ogarnął? Dużo szczęścia dla Barrusia i jego Rodzinki k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,33_IN_orig.

P.S. Tylko gdzie podziały się te jego białe, krzaczaste brwi?k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,31_jZ_orig.

Posted

Nie uwierzycie :) Dzwoniła do mnie Różyczka czyli Młoda Pańcia Barego. U Barego wszystko dobrze, Pochwaliła się że Barry był u fryzjera - powiedziałam że widzialam na FB. Okazalo się że to Róża wstawiła zdjęcia z czego jest bardzo dumna :) Ogrodzenie zrobione więc już nie nawiewa. Ma kupioną Foresto i elegancką adresatkę.

Różyczka jest chora i spędza czas z mięciutkim Barym :D

Posted
1 godzinę temu, anecik napisał:

Nie uwierzycie :) Dzwoniła do mnie Różyczka czyli Młoda Pańcia Barego. U Barego wszystko dobrze, Pochwaliła się że Barry był u fryzjera - powiedziałam że widzialam na FB. Okazalo się że to Róża wstawiła zdjęcia z czego jest bardzo dumna :) Ogrodzenie zrobione więc już nie nawiewa. Ma kupioną Foresto i elegancką adresatkę.

Różyczka jest chora i spędza czas z mięciutkim Barym :D

Zdjęcia mam od Pani Izabeli a potem widziałam że część zdjęć faktycznie zostało wstawione na FB. Zaprosiłam Panią Izabelę do grupy "Mam psa z Radys" żeby się pochwaliła Struśkiem.

• 1 month later...
Posted

Super-pies zasłużył na taki super-domek. I pomyśleć, że takie cudo marniało w Radysach!

Jak mu idzie w szkole? Pojętny uczeń czy raczej prowodyr do gonienia i pstro w główce?

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

PILNA SPRAWA!!!

Kto ma FB prosimy o glosowanie na Barrego - nr 2 - Różyczka (młodsza Pańcia Barrego) i sam Barry prosi o głosy.

Barry MUSI wygrać :D

Posted (edited)

Coś nie umiem wrzucić linka do głosowania. Sara pomożesz???

Chyba wrzuciłam Termin do dzisiaj!!!

Edited by anecik
Posted
1 godzinę temu, anecik napisał:

PILNA SPRAWA!!!

Kto ma FB prosimy o glosowanie na Barrego - nr 2 - Różyczka (młodsza Pańcia Barrego) i sam Barry prosi o głosy.

Barry MUSI wygrać :D

Zrobione.

• Upvote 1
Posted

No i kto wygrał konkurs? Wg mojego liczenia to Struś-Barruś jest niekwestionowanym zwycięzcą, zebrał coś około 70 głosów i zostawił daleko w tyle pozostałe psiaczki; ale ponieważ w różnych konkursach różne cuda się dzieją więc czekam niecierpliwie na oficjalne fanfary dla Barrusia

Posted
12 minut temu, sybil napisał:

No i kto wygrał konkurs? Wg mojego liczenia to Struś-Barruś jest niekwestionowanym zwycięzcą, zebrał coś około 70 głosów i zostawił daleko w tyle pozostałe psiaczki; ale ponieważ w różnych konkursach różne cuda się dzieją więc czekam niecierpliwie na oficjalne fanfary dla Barrusia

No jeszcze nie ma wyników. Ale wszystko wskazuje że Strusiek ma miażdżącą przewagę :)

• Upvote 1
Posted
10 godzin temu, sybil napisał:

Barry -zwycięzca :)

8nvviw0bd371.jpg

• Upvote 5