sybil Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Dobrze, że szczęśliwy, ale trzeba go dobrze pilnować. Pstro w głowie i pęd do przodu . Strusiu-Barusiu - pora ustatkować się Quote
Sara2011 Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 Pani Iza zapisała Strusia-Pędziwiatra do psiej szkoły. Będzie się tam uczył aby nie uciekać :). 2 Quote
Anecik Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 12 minut temu, Sara2011 napisał: Pani Iza zapisała Strusia-Pędziwiatra do psiej szkoły. Będzie się tam uczył aby nie uciekać :). Super. Szkoła plus nowe ogrodzenie na pewno przyniesie pozytywny skutek :) Quote
Poker Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Już nie jest Strusiem pędziwiatrem tylko Barrym opitolonym. Quote
Anecik Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 21 minut temu, Sara2011 napisał: Kochany :) I nawet spokojny podczas kąpieli. 1 Quote
sybil Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 14 godzin temu, Sara2011 napisał: Struś-Barruś przepiękny. Wspaniale móc czasem zobaczyć nowe fotki przystojniaka. Czy wiadomo coś na temat zachowania pędziwiatra? Dalej próbuje nawiać, czy już się trochę ogarnął? Dużo szczęścia dla Barrusia i jego Rodzinki P.S. Tylko gdzie podziały się te jego białe, krzaczaste brwi? Quote
Anecik Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Nie uwierzycie :) Dzwoniła do mnie Różyczka czyli Młoda Pańcia Barego. U Barego wszystko dobrze, Pochwaliła się że Barry był u fryzjera - powiedziałam że widzialam na FB. Okazalo się że to Róża wstawiła zdjęcia z czego jest bardzo dumna :) Ogrodzenie zrobione więc już nie nawiewa. Ma kupioną Foresto i elegancką adresatkę. Różyczka jest chora i spędza czas z mięciutkim Barym :D Quote
Sara2011 Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: Nie uwierzycie :) Dzwoniła do mnie Różyczka czyli Młoda Pańcia Barego. U Barego wszystko dobrze, Pochwaliła się że Barry był u fryzjera - powiedziałam że widzialam na FB. Okazalo się że to Róża wstawiła zdjęcia z czego jest bardzo dumna :) Ogrodzenie zrobione więc już nie nawiewa. Ma kupioną Foresto i elegancką adresatkę. Różyczka jest chora i spędza czas z mięciutkim Barym :D Zdjęcia mam od Pani Izabeli a potem widziałam że część zdjęć faktycznie zostało wstawione na FB. Zaprosiłam Panią Izabelę do grupy "Mam psa z Radys" żeby się pochwaliła Struśkiem. Quote
sybil Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Super-pies zasłużył na taki super-domek. I pomyśleć, że takie cudo marniało w Radysach! Jak mu idzie w szkole? Pojętny uczeń czy raczej prowodyr do gonienia i pstro w główce? Quote
Anecik Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 PILNA SPRAWA!!! Kto ma FB prosimy o glosowanie na Barrego - nr 2 - Różyczka (młodsza Pańcia Barrego) i sam Barry prosi o głosy. Barry MUSI wygrać :D Quote
Anecik Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 (edited) Coś nie umiem wrzucić linka do głosowania. Sara pomożesz??? Chyba wrzuciłam Termin do dzisiaj!!! Edited September 20, 2017 by anecik Quote
Nesiowata Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: PILNA SPRAWA!!! Kto ma FB prosimy o glosowanie na Barrego - nr 2 - Różyczka (młodsza Pańcia Barrego) i sam Barry prosi o głosy. Barry MUSI wygrać :D Zrobione. 1 Quote
Anecik Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 41 minut temu, Nesiowata napisał: Zrobione. Dzięki :) Quote
sybil Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Już zagłosowane. Poproszę jeszcze znajomych o głosy. Strusiu-Barusiu kochany! 1 Quote
Anecik Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 3 minuty temu, sybil napisał: Już zagłosowane. Poproszę jeszcze znajomych o głosy. Strusiu-Barusiu kochany! Dzięki Ewa :) Quote
sybil Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 No i kto wygrał konkurs? Wg mojego liczenia to Struś-Barruś jest niekwestionowanym zwycięzcą, zebrał coś około 70 głosów i zostawił daleko w tyle pozostałe psiaczki; ale ponieważ w różnych konkursach różne cuda się dzieją więc czekam niecierpliwie na oficjalne fanfary dla Barrusia Quote
Sara2011 Posted September 21, 2017 Author Posted September 21, 2017 12 minut temu, sybil napisał: No i kto wygrał konkurs? Wg mojego liczenia to Struś-Barruś jest niekwestionowanym zwycięzcą, zebrał coś około 70 głosów i zostawił daleko w tyle pozostałe psiaczki; ale ponieważ w różnych konkursach różne cuda się dzieją więc czekam niecierpliwie na oficjalne fanfary dla Barrusia No jeszcze nie ma wyników. Ale wszystko wskazuje że Strusiek ma miażdżącą przewagę :) 1 Quote
Sara2011 Posted September 22, 2017 Author Posted September 22, 2017 10 godzin temu, sybil napisał: No i kto wygrał konkurs? Wg mojego liczenia to Struś-Barruś jest niekwestionowanym zwycięzcą, zebrał coś około 70 głosów i zostawił daleko w tyle pozostałe psiaczki; ale ponieważ w różnych konkursach różne cuda się dzieją więc czekam niecierpliwie na oficjalne fanfary dla Barrusia Barry -zwycięzca :) 5 Quote
Anecik Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Dość że cudowny to jeszcze i konkurs wygrał. Dziękujemy wszystkim za głosy :) Quote
ona03 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Aneciku :), serducho masz pewnie pełne radochy :) Quote
Recommended Posts