Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anecik, podesłać karton chusteczek ?

Żarty,żartami ,ale są psy które zapadają głęboko w serducho i żal po nich rozdziera serce bardzo długo.Tym razem trafiło na anecik... i Strusiątko.

Posted

Wreszcie przeczutalam wszystko i tez jestem bardzo ZA tym domem co odwiedzil wczoraj Strusia

Bardzo mi sie podoba takie podejscie mamy- zeby corke uczyc odpowiedzialnosci

Ale cuda sie dzieja ostatnio:)

Chyba stado u naszej Anecik przerzedzi sie bardzo po tym tygodniu:)

Trzymam kciuki za sobote!

Posted

Dzwonił Pan z Wrocławia, bloki, syn lat 16, przegada z Rodziną i zadzwoni. Jeśli zadzwoni to jesteśmy umówieni na sobotę (lub niedzielę) że przyjadą zobaczyć Barrego

Posted
8 minut temu, anecik napisał:

Dzwonił Pan z Wrocławia, bloki, syn lat 16, przegada z Rodziną i zadzwoni. Jeśli zadzwoni to jesteśmy umówieni na sobotę (lub niedzielę) że przyjadą zobaczyć Barrego

Oho, ale się rozruszało :).

A mówiłaś anecik Panu o chętnym domku szeregowym :)

Posted
26 minut temu, Sara2011 napisał:

Oho, ale się rozruszało :).

A mówiłaś anecik Panu o chętnym domku szeregowym :)

Oczywiście że mówiłam :)

Ale Panie mają się jeszcze odezwać. Pan brzmiał dość dobrze, chciałby psa i do biegania i do przytulania. No zobaczymy.

A Barry ma depresje :( Braklo Luśki i chłopak nie wie co ma ze sobą zrobić. Nie pomagają spacery, kurduple nie chcą się bawić, nawet Zula jakoś nie ma ochoty.

Posted
40 minut temu, anecik napisał:

Oczywiście że mówiłam :)

Ale Panie mają się jeszcze odezwać. Pan brzmiał dość dobrze, chciałby psa i do biegania i do przytulania. No zobaczymy.

A Barry ma depresje :( Braklo Luśki i chłopak nie wie co ma ze sobą zrobić. Nie pomagają spacery, kurduple nie chcą się bawić, nawet Zula jakoś nie ma ochoty.

Lo matko, jeszcze do psychologa trzeba będzie z Barrym biec !

Posted
17 minut temu, Anula napisał:

Strusiowi koniecznie trzeba sprowadzić Luśkę albo szukać domku z podobną Lusią na cito.

Albo luśkowemu domkowi zaproponować Strusiątko jako bonus:)

• Upvote 1
Posted
14 minut temu, Mysza2 napisał:

Albo luśkowemu domkowi zaproponować Strusiątko jako bonus:)

Myślicie że nie próbowałam :D Mówiłam że oni tak zawsze razem i cudnie się bawią........ale nie wyszło :(

Posted

Pani z córką dzwoniła i umówiłam się na sobotę na wizytę PA. Jeszcze tylko chip. Ustaliłam z Sarą żeby jechać razem z Barrym na wizytę. Jeśli będzie ABOLUTNIE wszystko w porządku to go zostawię.

A potem wpadnę w depresję:(

W zasadzie to już wpadam :(

Posted
15 minut temu, anecik napisał:

Pani z córką dzwoniła i umówiłam się na sobotę na wizytę PA. Jeszcze tylko chip. Ustaliłam z Sarą żeby jechać razem z Barrym na wizytę. Jeśli będzie ABOLUTNIE wszystko w porządku to go zostawię.

A potem wpadnę w depresję:(

W zasadzie to już wpadam :(

To się narobiło :). Czy jest na Dogo psycholog ?????????? Zapanowała epidemia depresji !!!!

Posted
Przed chwilą, Sara2011 napisał:

To się narobiło :). Czy jest na Dogo psycholog ?????????? Zapanowała epidemia depresji !!!!

Jest :) Nieraz z nim rozmawiam :D ale chyba muszę zacząć rozmawiać z nim jak z psychologiem :)

• Upvote 2
Posted

Z powodu tej podwójnej depresji to już nie wiem: cieszyć się z zainteresowania Struśkiem, czy wręcz przeciwnie - smucić? k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,006_jb_orig   Ee tam, bądźmy optymistami k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,30_8c_orig.

Tylko mam nadzieję, że kontakt z domkiem (którykolwiek zostanie wybrany) będzie i wizyta PoAd też. Oj ten Strusiek, gdzie on się nauczył tak łapać za serce k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,26_Gf_orig.?

Posted
1 godzinę temu, Onaa napisał:

Wiadomo co jest najlepszym lekiem na takową depresje. 

No nie wiem, nie wiem, bo Oni zakochali się w sobie jak Hortex i Matka Natura - błyskawicznie i głęboko (parafrazując reklamę) i pewnie będą mieć rozdarte serca k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,45_69_orig.k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,30_1f_orig.k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,46_QJ_orig.