Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
17 minut temu, anecik napisał:

No to niech Ci poda nr telefonu i pogadasz.

Jeśli mogę wtrącić, to też jestem za rozmową telefoniczną.

Na razie poza kilkoma zapewnieniami nic nie wiemy.

Oczywiście rozmowa telefoniczna o niczym nie przesądza, ale porozmawiać warto

Posted
48 minut temu, kajtek napisał:

anecik w razie rozmowy z panią, wypytaj czy suczka jest już wysterylizowana. Kawaler wykastrowany, więc nie do wszystkich 

"  czynności Dnia :))."  się nadaje, do towarzystwa i zabaw - jak najbardziej ;-)

Nie sądzę aby 10-miesięczna suczka była już wysterylizowana,

Posted
29 minut temu, Sara2011 napisał:

Przed chwilą dostałam SMS o treści : "Masz psa jeszcze? "

Ręce opadają i nie tylko ręce.

Nie przejmuj się, mnie już wszystko czasem opada.

Posted

A jak tam strusiątko przyjmuje odwiedzających gości? Nie chce się sam wyadoptować ?
Gorzej jak Luśkę straci lada dzień, z kim będzie szalał?

Posted
54 minuty temu, Sara2011 napisał:

A jak tam strusiątko przyjmuje odwiedzających gości? Nie chce się sam wyadoptować ?
Gorzej jak Luśkę straci lada dzień, z kim będzie szalał?

Barry odwiedzających wszelakich gości chce zaprzytulać na śmierć :) tuli się, łapy podaje, gramoli się na kolana - cud miód po prostu.

Jak Luśka pojedzie to ma drugą laskę do zabawy czyli Zulkę. Dafi też się chętnie bawi (najczęściej z Luśką) no ale ona malizna do Barrego.

Posted
18 minut temu, anecik napisał:

Sara czy rozmawiałaś z domem z Poznania? I co z tymi Świętochłowicami?

No cóż, domek z Poznania na mojego maila odnośnie wizyty PA odpowiedział tak:

" Dobry wieczór ciesze się że spodobała sie moja odpowiedz i widzi pani ze zależy mi na strusiu :).bez problemu zgadzam sie na wizytę wolontariusza żeby zobaczył byc moze przyszły domek dla strusia który na niego czeka:) ". W następstwie otrzymanej odpowiedzi poprosiłam o adres i nr telefonu i nastąpiła cisza, żadnej odpowiedzi do dzisiaj.

A domek ze Świętochłowic wypytywał i wypytywał o Strusia i w końcu napisał : dziękuję , będziemy w kontakcie.

Wczoraj też ktoś napisał na olx czy dowieźli byśmy Strusia do Wrocławia a potem też cisza :(.

Posted
3 minuty temu, Sara2011 napisał:

No cóż, domek z Poznania na mojego maila odnośnie wizyty PA odpowiedział tak:

" Dobry wieczór ciesze się że spodobała sie moja odpowiedz i widzi pani ze zależy mi na strusiu :).bez problemu zgadzam sie na wizytę wolontariusza żeby zobaczył byc moze przyszły domek dla strusia który na niego czeka:) ". W następstwie otrzymanej odpowiedzi poprosiłam o adres i nr telefonu i nastąpiła cisza, żadnej odpowiedzi do dzisiaj.

A domek ze Świętochłowic wypytywał i wypytywał o Strusia i w końcu napisał : dziękuję , będziemy w kontakcie.

Wczoraj też ktoś napisał na olx czy dowieźli byśmy Strusia do Wrocławia a potem też cisza :(.

Czyli rozumiem że na dzień dzisiejszy jest jeden konkretny dom?

Posted
Przed chwilą, anecik napisał:

Czyli rozumiem że na dzień dzisiejszy jest jeden konkretny dom?

Na to wygląda, że tak. Gdyby to był dobry dom to może i lepiej, przynajmniej nie musiałabym decydować który dom wybrać a potem zadręczałabym się czy dobrze wybrałam.

Posted
1 minutę temu, Sara2011 napisał:

Na to wygląda, że tak. Gdyby to był dobry dom to może i lepiej, przynajmniej nie musiałabym decydować który dom wybrać a potem zadręczałabym się czy dobrze wybrałam.

Hihihih.......czyli jak zawsze:)

Zobaczymy jak wyjdzie. Masz nr do Pani?

Posted
1 minutę temu, anecik napisał:

Hihihih.......czyli jak zawsze:)

Zobaczymy jak wyjdzie. Masz nr do Pani?

Do tej Pani, która też do Ciebie dzwoniła ?

Posted
13 minut temu, Sara2011 napisał:

tez tak uważam:) trzymam więc kciuki za TEN DOMEK:)

Posted
Przed chwilą, malawaszka napisał:

hahaha dzwoniłaś do Sary w sprawie adopcji Strusia? :v 

zajętość miałam .................... hahahahaha

Posted
1 godzinę temu, anecik napisał:

zajętość miałam .................... hahahahaha

Coś mi się wydaje, że Struś rzeczywiście zaklina telefon i wyczynia czary-mary, żeby tylko nie rozstać się z anecik k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,35_gV_orig.

Posted
Dnia 22.01.2017 o 20:05, Sara2011 napisał:

Zgadzam się z Tobą! Wybierać po miedzy dwoma i to dobrymi domkami,to naprawdę bardzo trudna i nie komfortowa sytuacja.Przy każdej podjętej decyzji zawsze się modlę,aby intuicja mnie nie zawiodła...

Struś cudny psiak, ma cudny dt u anecika i teraz trzeba mu równie cudnego domku :) Trzymam kciuki!