Gabi79 Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 17 minut temu, anecik napisał: No to niech Ci poda nr telefonu i pogadasz. Jeśli mogę wtrącić, to też jestem za rozmową telefoniczną. Na razie poza kilkoma zapewnieniami nic nie wiemy. Oczywiście rozmowa telefoniczna o niczym nie przesądza, ale porozmawiać warto Quote
Sara2011 Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 48 minut temu, kajtek napisał: anecik w razie rozmowy z panią, wypytaj czy suczka jest już wysterylizowana. Kawaler wykastrowany, więc nie do wszystkich " czynności Dnia :))." się nadaje, do towarzystwa i zabaw - jak najbardziej ;-) Nie sądzę aby 10-miesięczna suczka była już wysterylizowana, Quote
Sara2011 Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 Przed chwilą dostałam SMS o treści : "Masz psa jeszcze? " Ręce opadają i nie tylko ręce. Quote
Mysza2 Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 29 minut temu, Sara2011 napisał: Przed chwilą dostałam SMS o treści : "Masz psa jeszcze? " Ręce opadają i nie tylko ręce. Nie przejmuj się, mnie już wszystko czasem opada. Quote
Sara2011 Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 A jak tam strusiątko przyjmuje odwiedzających gości? Nie chce się sam wyadoptować ? Gorzej jak Luśkę straci lada dzień, z kim będzie szalał? Quote
Sara2011 Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 Wpłynęła stała deklaracja za I i II od WIGA. Ślicznie dziękujemy :). Quote
Anecik Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 54 minuty temu, Sara2011 napisał: A jak tam strusiątko przyjmuje odwiedzających gości? Nie chce się sam wyadoptować ? Gorzej jak Luśkę straci lada dzień, z kim będzie szalał? Barry odwiedzających wszelakich gości chce zaprzytulać na śmierć :) tuli się, łapy podaje, gramoli się na kolana - cud miód po prostu. Jak Luśka pojedzie to ma drugą laskę do zabawy czyli Zulkę. Dafi też się chętnie bawi (najczęściej z Luśką) no ale ona malizna do Barrego. Quote
Gusiaczek Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Zaglądam do Srusiątka z pozdrowieniami :) Quote
Anecik Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Sara czy rozmawiałaś z domem z Poznania? I co z tymi Świętochłowicami? Quote
Sara2011 Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 18 minut temu, anecik napisał: Sara czy rozmawiałaś z domem z Poznania? I co z tymi Świętochłowicami? No cóż, domek z Poznania na mojego maila odnośnie wizyty PA odpowiedział tak: " Dobry wieczór ciesze się że spodobała sie moja odpowiedz i widzi pani ze zależy mi na strusiu :).bez problemu zgadzam sie na wizytę wolontariusza żeby zobaczył byc moze przyszły domek dla strusia który na niego czeka:) ". W następstwie otrzymanej odpowiedzi poprosiłam o adres i nr telefonu i nastąpiła cisza, żadnej odpowiedzi do dzisiaj. A domek ze Świętochłowic wypytywał i wypytywał o Strusia i w końcu napisał : dziękuję , będziemy w kontakcie. Wczoraj też ktoś napisał na olx czy dowieźli byśmy Strusia do Wrocławia a potem też cisza :(. Quote
Anecik Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 3 minuty temu, Sara2011 napisał: No cóż, domek z Poznania na mojego maila odnośnie wizyty PA odpowiedział tak: " Dobry wieczór ciesze się że spodobała sie moja odpowiedz i widzi pani ze zależy mi na strusiu :).bez problemu zgadzam sie na wizytę wolontariusza żeby zobaczył byc moze przyszły domek dla strusia który na niego czeka:) ". W następstwie otrzymanej odpowiedzi poprosiłam o adres i nr telefonu i nastąpiła cisza, żadnej odpowiedzi do dzisiaj. A domek ze Świętochłowic wypytywał i wypytywał o Strusia i w końcu napisał : dziękuję , będziemy w kontakcie. Wczoraj też ktoś napisał na olx czy dowieźli byśmy Strusia do Wrocławia a potem też cisza :(. Czyli rozumiem że na dzień dzisiejszy jest jeden konkretny dom? Quote
Sara2011 Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Przed chwilą, anecik napisał: Czyli rozumiem że na dzień dzisiejszy jest jeden konkretny dom? Na to wygląda, że tak. Gdyby to był dobry dom to może i lepiej, przynajmniej nie musiałabym decydować który dom wybrać a potem zadręczałabym się czy dobrze wybrałam. Quote
Anecik Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 1 minutę temu, Sara2011 napisał: Na to wygląda, że tak. Gdyby to był dobry dom to może i lepiej, przynajmniej nie musiałabym decydować który dom wybrać a potem zadręczałabym się czy dobrze wybrałam. Hihihih.......czyli jak zawsze:) Zobaczymy jak wyjdzie. Masz nr do Pani? Quote
Sara2011 Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 1 minutę temu, anecik napisał: Hihihih.......czyli jak zawsze:) Zobaczymy jak wyjdzie. Masz nr do Pani? Do tej Pani, która też do Ciebie dzwoniła ? Quote
kiyoshi Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 13 minut temu, Sara2011 napisał: Na to wygląda, że tak. Gdyby to był dobry dom to może i lepiej, przynajmniej nie musiałabym decydować który dom wybrać a potem zadręczałabym się czy dobrze wybrałam. tez tak uważam:) trzymam więc kciuki za TEN DOMEK:) Quote
Anecik Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 19 minut temu, Sara2011 napisał: Do tej Pani, która też do Ciebie dzwoniła ? tak Quote
Sara2011 Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 3 minuty temu, anecik napisał: tak wysłałam :) Quote
Mysza2 Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Kciuki za Srusiątko i TEN domek cały czas trzymam. Strusiątko nie może się nie spodobać jak się go pozna:) Quote
Anecik Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 17 minut temu, Sara2011 napisał: wysłałam :) dzięki Mój mi wysłałaś :D Quote
malawaszka Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 17 godzin temu, anecik napisał: dzięki Mój mi wysłałaś :D hahaha dzwoniłaś do Sary w sprawie adopcji Strusia? :v Quote
Anecik Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Przed chwilą, malawaszka napisał: hahaha dzwoniłaś do Sary w sprawie adopcji Strusia? :v zajętość miałam .................... hahahahaha Quote
sybil Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 1 godzinę temu, anecik napisał: zajętość miałam .................... hahahahaha Coś mi się wydaje, że Struś rzeczywiście zaklina telefon i wyczynia czary-mary, żeby tylko nie rozstać się z anecik Quote
Bogusik Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Dnia 22.01.2017 o 20:05, Sara2011 napisał: Na to wygląda, że tak. Gdyby to był dobry dom to może i lepiej, przynajmniej nie musiałabym decydować który dom wybrać a potem zadręczałabym się czy dobrze wybrałam. Zgadzam się z Tobą! Wybierać po miedzy dwoma i to dobrymi domkami,to naprawdę bardzo trudna i nie komfortowa sytuacja.Przy każdej podjętej decyzji zawsze się modlę,aby intuicja mnie nie zawiodła... Struś cudny psiak, ma cudny dt u anecika i teraz trzeba mu równie cudnego domku :) Trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts