Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia

oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2017 Roku.

Aby zawsze udawało się pomóc tym,

którzy tej pomocy potrzebują.

Boże Narodzenie 1.jpg

Posted

Aneciku kochany !

Proszę wyściskać  świątecznie   Cudaka.;-)   Podczytuję cały czas...;-)

Ech....Szkoda że taki smarkaty .

Wesołych ŚWIĄT !stylowi_pl_inne_27880016.jpg

Posted

Dziękuję w imieniu Strusia za życzenia świąteczne :)

Taki prezencik :D ale pod choinkę się nie zmieścił

P1120519.jpg

Przytulaczek :)

P1120505.jpg

Struś czyli po domowemu Bary został ulubieńcem gości wigilijnych. Szkoda że tylko ulubieńcem bo miałabym go blisko siebie. No ale goście oprócz mojej Córki to tacy średnio zwierzolubni :(

Posted
10 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Bary wspaniałe imię dla Strusa! Bardzo do niego pasuje :)
Serdeczności przednoworoczne zostawiam dla całego Mimronkowa ze szczególną mizianką podbrodzia Bary'ego ;)

9 godzin temu, elik napisał:

Też zaglądam do Mimronkowa i serdeczne życzenia dla dwu i czteronogów zostawiam :)

Mimronkowo dziękuje za pamięć, życzenia i mizianka :)

2 godziny temu, Sara2011 napisał:

Przepraszam:

Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty PA dla EMI w miejscowości Łazy 42-450, woj. śląskie !!!!!!

Odpisałam u Emi.

Posted

Wykupiłam Strusiowi codzienne odświeżanie przez 7 dni na olx i zmieniłam na Wrocław , wcześniej miał  ogloszenia na Katowice i Kraków ale bez odzewu. Może we Wrocławiu czeka na niego domek ? Nie wiem, może trzeba zmienić treść ogłoszenia? Może coś chwytającego za serce?

Posted
11 minut temu, Sara2011 napisał:

Wykupiłam Strusiowi codzienne odświeżanie przez 7 dni na olx i zmieniłam na Wrocław , wcześniej miał  ogloszenia na Katowice i Kraków ale bez odzewu. Może we Wrocławiu czeka na niego domek ? Nie wiem, może trzeba zmienić treść ogłoszenia? Może coś chwytającego za serce?

ja za chwilke wyróżnie mu i odświeże ogłoszenie które jest u mnie na olx.

Trzymam kciuki za chłopaka

Posted

Dziękujemy za życzenia :)

Bary .....oaza spokoju :) Nic go nie rusza, co tam niech sobie postrzelają. Ważne żeby się zmieścił na kanapę. Aha.... nieraz sobie przyniesie w nocy mojego buta na legowisko lub  kanapę i z nim leży :D Nie gryzie tylko leży sobie kolo niego.

Fajnie jakby miał drugiego psiaka w domu ALBO LUSIE :D. Będzie wielką pociechą dla właścicieli. Już zazdroszczę :(

Posted
5 minut temu, anecik napisał:

Dziękujemy za życzenia :)

Bary .....oaza spokoju :) Nic go nie rusza, co tam niech sobie postrzelają. Ważne żeby się zmieścił na kanapę. Aha.... nieraz sobie przyniesie w nocy mojego buta na legowisko lub  kanapę i z nim leży :D Nie gryzie tylko leży sobie kolo niego.

Fajnie jakby miał drugiego psiaka w domu ALBO LUSIE :D. Będzie wielką pociechą dla właścicieli. Już zazdroszczę :(

Też bym chciała, żeby razem zamieszkali :) Byliby dla siebie wsparciem, zwłaszcza na początku. No i mieliby się z kim bawić :)

Posted
32 minuty temu, Sara2011 napisał:

Dzieki wielkie Havanko za ogłoszenia :).

Muszę zapamiętać że jakby ktoś pytał o Strusia albo Barego albo Bosmana to chodzi o Strusia :)

Zaryzykowałam i zrobiłam jeszcze OLX. na szczęście nie usunęli. Wykupiłam też Bosmanowi odświeżenia na 7 dni. Kurcze, musi sie udać !!!