Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Ja tu tylko przycupnąć mogę :(

Przycupaj, przycupaj Tyś(ka) :)

foeqrs.jpg      Kto może jeszcze wspomóc Strusia??? On tam czeka w psim obozie na ratunek ...

Posted
1 godzinę temu, renatka_s napisał:

Zaglądam do pieska, niestety nie mogę go wesprzeć finansowo.

Miło kochana że zajrzałaś :)

4 minuty temu, agusiazet napisał:

Dziękuję za zaproszenie, niestety stałą deklaracją nie mogę wesprzeć. Jednorazowo 20 zł, proszę o dane do przelewu. W razie braku wpłaty proszę o przypomnienie!

Bardzo pięknie dziekuję . Konto podeślę.

Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

Anecik a Ty jeszcze nie w drodze?

W drodze byłam ale jedno zdanie sklecic z telefonu daję radę :D

Posted

Sara mam nadzieje, że wybaczysz, ale zaproszę do Sasanki, bokserkowatej suni, która razem ze Strusiem i Rysą wkrótce opuści Radysy:)

Zaglądajcie proszę, wszyscy są mile widziani:)

Posted
19 minut temu, malawaszka napisał:

a wiadomo już dokąd Struś pojedzie?

Pojedzie do anecik, tam gdzie będzie jechała sunia dla elik (też z Radys) . W razie "w" zgodziła się chłopaka przyjąć też szafirka i gdyby anecik uznała, że nie da rady z taką dużą ilością psów  to będziemy organizować transport do szafirki. Z tym ,  że szafirka jest z Nowej Soli a to spory kawałek jeszcze od Katowic, skąd jest anecik, no i jeszcze dodatkowy koszt za dojazd a na razie budżet cieniutki :(

Posted
24 minut temu, kiyoshi napisał:

Sara mam nadzieje, że wybaczysz, ale zaproszę do Sasanki, bokserkowatej suni, która razem ze Strusiem i Rysą wkrótce opuści Radysy:)

Zaglądajcie proszę, wszyscy są mile widziani:)

Kiyoshi, co mam wybaczać? Przecież to radysowa siostra Dużego Mimrona :).

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Mimronek, ale przerośnięty :)))

Mimron przerośnięty - wypisz wymaluj Leoś.

40 minut temu, malawaszka napisał:

a wiadomo już dokąd Struś pojedzie?

Monia a gdzie ma być sznauceropodobny - blisko Ciebie :)

25 minut temu, Sara2011 napisał:

Pojedzie do anecik, tam gdzie będzie jechała sunia dla elik (też z Radys) . W razie "w" zgodziła się chłopaka przyjąć też szafirka i gdyby anecik uznała, że nie da rady z taką dużą ilością psów  to będziemy organizować transport do szafirki. Z tym ,  że szafirka jest z Nowej Soli a to spory kawałek jeszcze od Katowic, skąd jest anecik, no i jeszcze dodatkowy koszt za dojazd a na razie budżet cieniutki :(

Na pewno tak nie uznam bo po pierwsze mam wolne :) więc czasu dużo a po drugie bez sensu byłoby go wieźć znowu w inne miejsce i w dodatku tak daleko. Ogarnie się chłopaka, pójdę do SPA i ogłaszamy :D

• Upvote 2
Posted
32 minut temu, malawaszka napisał:

super! trzymam kciuki żeby się udało wszystko i będę zaglądać, a jak przyjdzie czas wrzucę na sznupki

Na to liczyłam w skrytości ducha :) Dzięki Monia.

Posted
Teraz, jaguska napisał:

Strusiek jako ostatni załapuje się do mojej puli deklarowiczów, 20zł stałej dla pięknego.

jagusko kochana, bardzo Ci dziękuję :)

Posted
13 minut temu, Sara2011 napisał:

Kochani, Struś może się pakować i w sobotę opuszcza Radysy :)

Czyli załapał się na transport z Pati?