Sara2011 Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Ja tu tylko przycupnąć mogę :( Przycupaj, przycupaj Tyś(ka) :) Kto może jeszcze wspomóc Strusia??? On tam czeka w psim obozie na ratunek ... Quote
Moli@ Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Dziękuję za zaproszenie... Śliczny psiak... Quote
WIGA Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Struś,ale fajne imię!Chlopak ma potencjał,daję 20zl stałej. Quote
Sara2011 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 5 godzin temu, WIGA napisał: Struś,ale fajne imię!Chlopak ma potencjał,daję 20zl stałej. WIGA, jesteś kochana, bardzo Ci dziękuję :). Quote
renatka_s Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Zaglądam do pieska, niestety nie mogę go wesprzeć finansowo. Quote
agusiazet Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Dziękuję za zaproszenie, niestety stałą deklaracją nie mogę wesprzeć. Jednorazowo 20 zł, proszę o dane do przelewu. W razie braku wpłaty proszę o przypomnienie! Quote
Sara2011 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 1 godzinę temu, renatka_s napisał: Zaglądam do pieska, niestety nie mogę go wesprzeć finansowo. Miło kochana że zajrzałaś :) 4 minuty temu, agusiazet napisał: Dziękuję za zaproszenie, niestety stałą deklaracją nie mogę wesprzeć. Jednorazowo 20 zł, proszę o dane do przelewu. W razie braku wpłaty proszę o przypomnienie! Bardzo pięknie dziekuję . Konto podeślę. Quote
kiyoshi Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 17 minut temu, anecik napisał: U maxi Mimrona nie może mnie nie być. Anecik a Ty jeszcze nie w drodze? Quote
Anecik Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Anecik a Ty jeszcze nie w drodze? W drodze byłam ale jedno zdanie sklecic z telefonu daję radę :D Quote
kiyoshi Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 10 minut temu, anecik napisał: W drodze byłam ale jedno zdanie sklecic z telefonu daję radę :D A no tak:) Strus bardzo w typue Twoich mimronkow prawda? Quote
Sara2011 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Podnosimy Strusia. Kto jeszcze wspomoże chłopaka? On tam czeka w Radysach za kratami :( Quote
kiyoshi Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Sara mam nadzieje, że wybaczysz, ale zaproszę do Sasanki, bokserkowatej suni, która razem ze Strusiem i Rysą wkrótce opuści Radysy:) Zaglądajcie proszę, wszyscy są mile widziani:) Quote
Sara2011 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 19 minut temu, malawaszka napisał: a wiadomo już dokąd Struś pojedzie? Pojedzie do anecik, tam gdzie będzie jechała sunia dla elik (też z Radys) . W razie "w" zgodziła się chłopaka przyjąć też szafirka i gdyby anecik uznała, że nie da rady z taką dużą ilością psów to będziemy organizować transport do szafirki. Z tym , że szafirka jest z Nowej Soli a to spory kawałek jeszcze od Katowic, skąd jest anecik, no i jeszcze dodatkowy koszt za dojazd a na razie budżet cieniutki :( Quote
Sara2011 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 24 minut temu, kiyoshi napisał: Sara mam nadzieje, że wybaczysz, ale zaproszę do Sasanki, bokserkowatej suni, która razem ze Strusiem i Rysą wkrótce opuści Radysy:) Zaglądajcie proszę, wszyscy są mile widziani:) Kiyoshi, co mam wybaczać? Przecież to radysowa siostra Dużego Mimrona :). Quote
Anecik Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Mimronek, ale przerośnięty :))) Mimron przerośnięty - wypisz wymaluj Leoś. 40 minut temu, malawaszka napisał: a wiadomo już dokąd Struś pojedzie? Monia a gdzie ma być sznauceropodobny - blisko Ciebie :) 25 minut temu, Sara2011 napisał: Pojedzie do anecik, tam gdzie będzie jechała sunia dla elik (też z Radys) . W razie "w" zgodziła się chłopaka przyjąć też szafirka i gdyby anecik uznała, że nie da rady z taką dużą ilością psów to będziemy organizować transport do szafirki. Z tym , że szafirka jest z Nowej Soli a to spory kawałek jeszcze od Katowic, skąd jest anecik, no i jeszcze dodatkowy koszt za dojazd a na razie budżet cieniutki :( Na pewno tak nie uznam bo po pierwsze mam wolne :) więc czasu dużo a po drugie bez sensu byłoby go wieźć znowu w inne miejsce i w dodatku tak daleko. Ogarnie się chłopaka, pójdę do SPA i ogłaszamy :D 2 Quote
malawaszka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 super! trzymam kciuki żeby się udało wszystko i będę zaglądać, a jak przyjdzie czas wrzucę na sznupki 1 Quote
Anecik Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 32 minut temu, malawaszka napisał: super! trzymam kciuki żeby się udało wszystko i będę zaglądać, a jak przyjdzie czas wrzucę na sznupki Na to liczyłam w skrytości ducha :) Dzięki Monia. Quote
jaguska Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Strusiek jako ostatni załapuje się do mojej puli deklarowiczów, 20zł stałej dla pięknego. Quote
Sara2011 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, jaguska napisał: Strusiek jako ostatni załapuje się do mojej puli deklarowiczów, 20zł stałej dla pięknego. jagusko kochana, bardzo Ci dziękuję :) Quote
Sara2011 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Kochani, Struś może się pakować i w sobotę opuszcza Radysy :) 1 Quote
Anecik Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 13 minut temu, Sara2011 napisał: Kochani, Struś może się pakować i w sobotę opuszcza Radysy :) Czyli załapał się na transport z Pati? Quote
Sara2011 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 2 minuty temu, anecik napisał: Czyli załapał się na transport z Pati? Taaaaaaaaaaaaaak :) :) :) Quote
Recommended Posts