elik Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 16 godzin temu, Onaa napisał: Mam nadzieję że w swoim worku Św. Mikołaj ma dobry domek dla Strusiątka :). Ja w to wierzę :) Quote
Sara2011 Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 Mi wczoraj w nocy Św.Mikołaj próbował chyba zostawić prezent w aucie ale mu się nie udało . Prezentu ostatecznie nie było w środku, za to rozwalony zamek i i coś tam rozkodowane, ze auta nie idzie uruchomić. Quote
elik Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 2 minuty temu, Sara2011 napisał: Mi wczoraj w nocy Św.Mikołaj próbował chyba zostawić prezent w aucie ale mu się nie udało . Prezentu ostatecznie nie było w środku, za to rozwalony zamek i i coś tam rozkodowane, ze auta nie idzie uruchomić. No to jednak masz prezent od Mikołaja. Uniemożliwienie kradzieży :) 1 Quote
Sara2011 Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 Wpłynęło 40zł (stała za XII) od teresaa118. Strusinek bardzo gorąco dziekuje :). Quote
Anecik Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Pan Struś już nie piszczy schodząc z kanapy na której lubi się wylegiwać. Dzielny :) Bawi się z Lusią i Zulką, troszkę zaczepia do zabawy Obisia ale ten chyba nie wie o co chodzi. Jest posłuszny, przytulak nr 1 :) Uwag brak :D 1 Quote
Poker Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Czyli pies ideał. Mógłby też znaleźć idealny DS. Quote
agat21 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Fajnie, że Strusiątko coraz grzeczniejsze :) Kochany psiaczek :) Quote
Anecik Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 7 minut temu, Poker napisał: Czyli pies ideał. Mógłby też znaleźć idealny DS. Mógłby a nawet musi mieć idealny :) Jednak chyba żaden dom nie dzwoni nie tylko ten idealny. Widocznie ma mało "powalającą " urodę :) 2 minuty temu, agat21 napisał: Fajnie, że Strusiątko coraz grzeczniejsze :) Kochany psiaczek :) On w zasadzie to od początku taki grzeczny. Aż dziwne że spory psiak o "grożnych" oczach a takie niebożątko :) Quote
Sara2011 Posted December 9, 2016 Author Posted December 9, 2016 Mi się wydaje że przed Świętami to ciężko będzie o telefon, ludzie zaganiani :(. Quote
sybil Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Poszła deklaracja grudniowa dla Strusia + malutkie "coś" na gwiazdkę. Może po Nowym Roku, na spokojnie, jakiś najlepszy domek zakocha się w Strusinku ? Czy Struś jest zaszczepiony tylko na wściekliznę, czy też na wirusówki? Quote
Sara2011 Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Teraz, sybil napisał: Poszła deklaracja grudniowa dla Strusia + malutkie "coś" na gwiazdkę. Może po Nowym Roku, na spokojnie, jakiś najlepszy domek zakocha się w Strusinku ? Czy Struś jest zaszczepiony tylko na wściekliznę, czy też na wirusówki? Bardzo dziękuję za deklarację i prezent gwiazdkowy :). Na razie jest zaszczepiony na wirusówki tylko bo i nie było za co zaszczepić. Ale będą pieniażki z bazarku Onaa to mozna będzie to zrobić. Może jak anecik będzie jechala do weta to przy okazji zabierze Struśka na szczepienie. Quote
Sara2011 Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 O 8.12.2016 o 19:17, jaguska napisał: Stała dla Strusia poleciała Baardzo pięknie dziękuję. Śliczna ta świąteczna, migająca łapka, ja nie wiem skąd Wy takie cuda wstawiacie :). Quote
sybil Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 2 godziny temu, Sara2011 napisał: Na razie jest zaszczepiony na wirusówki tylko bo i nie było za co zaszczepić. Ale będą pieniażki z bazarku Onaa to mozna będzie to zrobić. Może jak anecik będzie jechala do weta to przy okazji zabierze Struśka na szczepienie. Wydaje mi się, że to na wściekliznę jest zaszczepiony, a jak będą pieniążki to dojdą wirusówki? . Buziaczki dla całego Mimronkowego Towarzystwa Quote
Sara2011 Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 28 minut temu, sybil napisał: Wydaje mi się, że to na wściekliznę jest zaszczepiony, a jak będą pieniążki to dojdą wirusówki? . Buziaczki dla całego Mimronkowego Towarzystwa Dokładnie tak, już mi się pomerdało w głowie :). Zaszczepiony na wściekliznę a na wirusówki jeszcze nie. Quote
Bogusik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Przepraszam, ale moja stała za grudzień,dopiero teraz w drodze.Mały,świąteczny podarunek dla Strusia pójdzie wraz ze stałą. Quote
Onaa Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 WItam Strusiątko :). Z mojego bazarku uzbierało się troszkę pieniążków, przesłałam dzisiaj całość i proszę o potwierdzenie na wątku bazarku: Quote
Sara2011 Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 Konto Strusia wzbogaciło się o nowe wpłaty i nie tylko o stałe deklaracje ale Struś otrzymał również sporo bonusów. Za wszystkie wpłaty bardzo serdecznie dziękuję :). 20zł -jaguska/09.12.2016/stała XII 50zł -J.Szymańska z FB/12.12.2016/stała XII + bonus 30zł- sybil/12.12.2016/stała XII+bonus 40zł -Bogusik/12.12.2016/stała XII + bonus 20zł -Sara2011/12.12.2016/stała XII 178.10zł -Onaa/bazarek /12.12.2016 Quote
Sara2011 Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 6 godzin temu, Onaa napisał: WItam Strusiątko :). Z mojego bazarku uzbierało się troszkę pieniążków, przesłałam dzisiaj całość i proszę o potwierdzenie na wątku bazarku: Onaa, pieniążki wpłynęły na konto Strusia. Bardzo Ci kochana dziękuję za pomoc chłopakowi i już biegnę na bazarek potwierdzić :) Quote
Sara2011 Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 Anetko, co tam u Strusia słychać ? Quote
Anecik Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 U Strusia jak to u Strusia - w porządeczku, spi na kanapie (najczęściej) bawi się z Lusią lub Zulką, boi się Tycinki, ma doskonały apetyt, jest przekochanym "facetem". Doczytałam o szczepieniach. Może uda mi się zaszczepić Radysiaki taniej u weta gdzie umówiłąm się z Obisiem Quote
Sara2011 Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 6 minut temu, anecik napisał: U Strusia jak to u Strusia - w porządeczku, spi na kanapie (najczęściej) bawi się z Lusią lub Zulką, boi się Tycinki, ma doskonały apetyt, jest przekochanym "facetem". Doczytałam o szczepieniach. Może uda mi się zaszczepić Radysiaki taniej u weta gdzie umówiłąm się z Obisiem Dzięki Anetko. Znowu się uśmiałam z Tycinki-postrachu Strusia :). Strusik się wzbogacił ostatnio, można go zaszczepić ale oczywiście tak przy okazji, nie żebyś Anetko gnała specjalnie. Bardzo dziękuję za opiekę na Strusiem ale niech no już ktoś zadzwoni o chłopaka! :) Quote
Anecik Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 200 zł na Strusiowym koncie - bardzo dziękuję :) Mam wpłatę 30 zł od Yoany dla Struśka - przetrzymam je na poczet szczepień ok? Quote
Sara2011 Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: 200 zł na Strusiowym koncie - bardzo dziękuję :) Mam wpłatę 30 zł od Yoany dla Struśka - przetrzymam je na poczet szczepień ok? Wow, super. A to jakiś prezencik od Yoana dla Strusia ? :) Quote
Onaa Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Teraz, Sara2011 napisał: Onaa, pieniążki wpłynęły na konto Strusia. Bardzo Ci kochana dziękuję za pomoc chłopakowi i już biegnę na bazarek potwierdzić :) Cieszę się że mogłam troszkę pomóc psiaczkowi:). Głaski dla Strusia :). Quote
Recommended Posts