Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi wczoraj w nocy Św.Mikołaj próbował chyba zostawić prezent w aucie ale mu się nie udało . Prezentu ostatecznie nie było w środku, za to rozwalony zamek i i coś tam rozkodowane, ze auta nie idzie uruchomić.

Posted
2 minuty temu, Sara2011 napisał:

Mi wczoraj w nocy Św.Mikołaj próbował chyba zostawić prezent w aucie ale mu się nie udało . Prezentu ostatecznie nie było w środku, za to rozwalony zamek i i coś tam rozkodowane, ze auta nie idzie uruchomić.

No to jednak masz prezent od Mikołaja.  Uniemożliwienie kradzieży :)

• Upvote 1
Posted

Pan Struś już nie piszczy schodząc z kanapy na której lubi się wylegiwać. Dzielny :) Bawi się z Lusią i Zulką, troszkę zaczepia do zabawy Obisia ale ten chyba nie wie o co chodzi. Jest posłuszny, przytulak nr 1 :) Uwag brak :D

• Upvote 1
Posted
7 minut temu, Poker napisał:

Czyli pies ideał. Mógłby też znaleźć idealny DS.

Mógłby a nawet musi mieć idealny :) Jednak chyba żaden dom nie dzwoni nie tylko ten idealny. Widocznie ma mało "powalającą " urodę :)

2 minuty temu, agat21 napisał:

Fajnie, że Strusiątko coraz grzeczniejsze :) Kochany psiaczek :)

On w zasadzie to od początku taki grzeczny. Aż dziwne że spory psiak o "grożnych" oczach a takie niebożątko :)

Posted

Poszła deklaracja grudniowa dla Strusia + malutkie "coś" na gwiazdkę. Może po Nowym Roku, na spokojnie, jakiś najlepszy domek zakocha się w Strusinku ? k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,20_WD_orig.

Czy Struś jest zaszczepiony tylko na wściekliznę, czy też na wirusówki?

Posted
Teraz, sybil napisał:

Poszła deklaracja grudniowa dla Strusia + malutkie "coś" na gwiazdkę. Może po Nowym Roku, na spokojnie, jakiś najlepszy domek zakocha się w Strusinku ? k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,20_WD_orig.

Czy Struś jest zaszczepiony tylko na wściekliznę, czy też na wirusówki?

Bardzo dziękuję za deklarację i prezent gwiazdkowy :).

Na razie jest zaszczepiony na wirusówki tylko bo i nie było za co zaszczepić. Ale będą pieniażki z bazarku Onaa to mozna będzie to zrobić. Może jak anecik będzie jechala do weta to przy okazji zabierze Struśka na szczepienie.

Posted
O 8.12.2016 o 19:17, jaguska napisał:

Stała dla Strusia poleciała pies-ruchomy-obrazek-1037.gif

Baardzo pięknie dziękuję. Śliczna ta świąteczna, migająca łapka, ja nie wiem skąd Wy takie cuda wstawiacie :).

Posted
2 godziny temu, Sara2011 napisał:

Na razie jest zaszczepiony na wirusówki tylko bo i nie było za co zaszczepić. Ale będą pieniażki z bazarku Onaa to mozna będzie to zrobić. Może jak anecik będzie jechala do weta to przy okazji zabierze Struśka na szczepienie.

Wydaje mi się, że to na wściekliznę jest zaszczepiony, a jak będą pieniążki to dojdą wirusówki? k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,28_pn_orig. .

Buziaczki dla całego Mimronkowego Towarzystwa k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig

Posted
28 minut temu, sybil napisał:

Wydaje mi się, że to na wściekliznę jest zaszczepiony, a jak będą pieniążki to dojdą wirusówki? k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,28_pn_orig. .

Buziaczki dla całego Mimronkowego Towarzystwa k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig

Dokładnie tak, już mi się pomerdało w głowie :). Zaszczepiony na wściekliznę a na wirusówki jeszcze nie.

Posted

WItam Strusiątko 2764.png :).

Z mojego bazarku uzbierało się troszkę pieniążków, przesłałam dzisiaj całość i proszę o potwierdzenie na wątku bazarku:

Posted

Konto Strusia wzbogaciło się o nowe wpłaty i nie tylko o stałe deklaracje ale Struś otrzymał również sporo bonusów. Za wszystkie wpłaty bardzo serdecznie dziękuję :).

• 20zł -jaguska/09.12.2016/stała XII
  • 50zł -J.Szymańska z FB/12.12.2016/stała XII + bonus        
  • 30zł- sybil/12.12.2016/stała XII+bonus
  • 40zł -Bogusik/12.12.2016/stała XII + bonus
  • 20zł -Sara2011/12.12.2016/stała XII
  • 178.10zł -Onaa/bazarek /12.12.2016

Znalezione obrazy dla zapytania emotikonki podziekowania

Posted
6 godzin temu, Onaa napisał:

WItam Strusiątko 2764.png :).

Z mojego bazarku uzbierało się troszkę pieniążków, przesłałam dzisiaj całość i proszę o potwierdzenie na wątku bazarku:

Onaa, pieniążki wpłynęły na konto Strusia. Bardzo Ci kochana dziękuję za pomoc chłopakowi i już biegnę na bazarek potwierdzić :)

Posted

U Strusia jak to u Strusia - w porządeczku, spi na kanapie (najczęściej) bawi się z Lusią lub Zulką, boi się Tycinki, ma doskonały apetyt, jest przekochanym "facetem". Doczytałam o szczepieniach. Może uda mi się zaszczepić Radysiaki taniej u weta gdzie umówiłąm się z Obisiem

Posted
6 minut temu, anecik napisał:

U Strusia jak to u Strusia - w porządeczku, spi na kanapie (najczęściej) bawi się z Lusią lub Zulką, boi się Tycinki, ma doskonały apetyt, jest przekochanym "facetem". Doczytałam o szczepieniach. Może uda mi się zaszczepić Radysiaki taniej u weta gdzie umówiłąm się z Obisiem

Dzięki Anetko. Znowu się uśmiałam z Tycinki-postrachu Strusia :). Strusik się wzbogacił ostatnio, można go zaszczepić ale oczywiście tak przy okazji, nie żebyś Anetko gnała specjalnie. Bardzo dziękuję za opiekę na Strusiem ale niech no już ktoś zadzwoni o chłopaka! :)

Posted

200 zł na Strusiowym koncie - bardzo dziękuję :) Mam wpłatę 30 zł od Yoany dla Struśka - przetrzymam je na poczet szczepień ok?

Posted
Godzinę temu, anecik napisał:

200 zł na Strusiowym koncie - bardzo dziękuję :) Mam wpłatę 30 zł od Yoany dla Struśka - przetrzymam je na poczet szczepień ok?

Wow, super. A to jakiś prezencik od Yoana dla Strusia ? :)

Posted
Teraz, Sara2011 napisał:

Onaa, pieniążki wpłynęły na konto Strusia. Bardzo Ci kochana dziękuję za pomoc chłopakowi i już biegnę na bazarek potwierdzić :)

Cieszę się że mogłam troszkę pomóc psiaczkowi:).

Głaski dla Strusia :).