Anecik Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Pan Struś w zimowej odsłonie Tak fajnie u nas :) Psiaki mają radochę 1 Quote
Poker Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Widok piękny ,ale ja go wolę na ekranie ,a nie za moim oknem. Mam na myśli śnieg, nie cudne psy. Quote
Sara2011 Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Wow ale śnieg :). A u nas cały dzień leje deszcz i to intensywnie. A śniegu jeszcze nie było w tym sezonie. Quote
kiyoshi Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 21 minut temu, Sara2011 napisał: Wow ale śnieg :). A u nas cały dzień leje deszcz i to intensywnie. A śniegu jeszcze nie było w tym sezonie. U nas był śnieg wczoraj, ale dziś tak jak u Ciebie cały dzień LEJE! Quote
elik Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 49 minut temu, kiyoshi napisał: U nas był śnieg wczoraj, ale dziś tak jak u Ciebie cały dzień LEJE! To dokładnie tak samo jak u mnie :( Quote
Gusiaczek Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Godzinę temu, kiyoshi napisał: U nas był śnieg wczoraj, ale dziś tak jak u Ciebie cały dzień LEJE! 32 minut temu, elik napisał: To dokładnie tak samo jak u mnie :( i u nas :( Quote
kiyoshi Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 zaglądam do Strusia:) Wysyłając głaski dla całej gromadki:) Quote
Anecik Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Głaski przekazane, Pan Struś jak przystało na prawdziwego faceta boi się zejść z kanapy :) W ogóle zrobił się przytulak - kanapowiec. Tylko jak coś się dzieje i trzeba zejść z kanapy to stoi ten wielkolud i kwili :D ....No bo jak tu zejść w taką przepaść :) a wystarczyłoby że delikatnie spuścił łapę i już na podłodze. Ktoś mię tu robi w nocy kupsztole w salonie. Znajdę winnego ale mam podejrzenia że to Zula. Quote
kiyoshi Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 11 minut temu, anecik napisał: Głaski przekazane, Pan Struś jak przystało na prawdziwego faceta boi się zejść z kanapy :) W ogóle zrobił się przytulak - kanapowiec. Tylko jak coś się dzieje i trzeba zejść z kanapy to stoi ten wielkolud i kwili :D ....No bo jak tu zejść w taką przepaść :) a wystarczyłoby że delikatnie spuścił łapę i już na podłodze. Ktoś mię tu robi w nocy kupsztole w salonie. Znajdę winnego ale mam podejrzenia że to Zula. Struś jest mega słodki:) A kupole...no nie ładne:( ktokolwiek bałagani- zachowuje sie nagannie;) Quote
Anecik Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 1 minutę temu, kiyoshi napisał: Struś jest mega słodki:) A kupole...no nie ładne:( ktokolwiek bałagani- zachowuje sie nagannie;) Po wielkości zanieczyszczenia jest 4 podejrzanych - Zulka, Roni, Struś i Lusia ale Zulka podczas poprzedniego pobytu zrobiła takie dwie niespodzianki więc podejrzewam że to ona.Za rękę znaczy za łapę nie złapałam ale tak coś czuję. Quote
Poker Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ojoj, kupale w salonie . A to FE. 4 podejrzanych..... i jak tu znaleźć winnego? Chyba po wielkości. Tylko czy Struś i Lusia robią takie małe kabanoski czy Zulka i Roni takie wielkie serdele ? Quote
Anecik Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 2 minuty temu, Poker napisał: Ojoj, kupale w salonie . A to FE. 4 podejrzanych..... i jak tu znaleźć winnego? Chyba po wielkości. Tylko czy Struś i Lusia robią takie małe kabanoski czy Zulka i Roni takie wielkie serdele ? Zulka i Roni robią wielkie serdele :) Quote
Sara2011 Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Hehehe ale temat przy niedzielnym śniadanku :) Quote
Anecik Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 2 minuty temu, Sara2011 napisał: Hehehe ale temat przy niedzielnym śniadanku :) Przy sobotnim nie pisałam :) Quote
Sara2011 Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Kurczę martwi mnie brak odzewu odnośnie Strusia i Emi. O Strusia oprócz telefonu od jakiś dzieciaków typu "proszę Pani a po ile jest Struś ?" nie było żadnego zapytania. O Emi nawet telefonu od dzieciaków nie było :( A przecież mają już sporo odkryć telefonów. Nie wiem po co ludzie odkrywają te telefony. Co tu robić, co tu robić? Quote
Anecik Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ja udostępniam na fb ale nic więcej nie mogę :( A on taki cudny :) MOże zmienić województwo? Opole, Kraków, Wrocław. Quote
Sara2011 Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Zmieniłam na Kraków, zobaczymy. Quote
Anecik Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 12 minut temu, Sara2011 napisał: Zmieniłam na Kraków, zobaczymy. Właśnie oglądałam olx na małopolskie i patrzę a tam Struś :) Udostępniłam znowu. Quote
kiyoshi Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Godzinę temu, Sara2011 napisał: Kurczę martwi mnie brak odzewu odnośnie Strusia i Emi. O Strusia oprócz telefonu od jakiś dzieciaków typu "proszę Pani a po ile jest Struś ?" nie było żadnego zapytania. O Emi nawet telefonu od dzieciaków nie było :( A przecież mają już sporo odkryć telefonów. Nie wiem po co ludzie odkrywają te telefony. Co tu robić, co tu robić? Niestety to samo u Lenki:( juz ok. 250 pobrań telefonu a domku jak nie było tak nie ma:( Trzeba czekać.... Quote
elik Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 2 godziny temu, Sara2011 napisał: Kurczę martwi mnie brak odzewu odnośnie Strusia i Emi. O Strusia oprócz telefonu od jakiś dzieciaków typu "proszę Pani a po ile jest Struś ?" nie było żadnego zapytania. O Emi nawet telefonu od dzieciaków nie było :( A przecież mają już sporo odkryć telefonów. Nie wiem po co ludzie odkrywają te telefony. Co tu robić, co tu robić? Myślę, że telefony dzieciaków biorą się stąd, że to imie STRUŚ jest takie prowokujące do żartów, no bo pies, a Struś :). Może na potrzeby ogłoszeń daj mu inne imie :) Quote
Tyśka) Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Trzymam kciuki, by ktoś Strusia w końcu wypatrzył... przecież to taki świetny pies, że szkoda by się zasiedział u anecik ;) Quote
teresaa118 Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Powiekszylam stala do 40 zl i za grudzien juz poszla Quote
Sara2011 Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 Teresaa118, nie wiem jak dziękować, cudowna jesteś :). Quote
Onaa Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Mam nadzieję że w swoim worku Św. Mikołaj ma dobry domek dla Strusiątka :). 1 Quote
Recommended Posts