Sara2011 Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 5 minut temu, Anula napisał: A sprawdzałaś czy są prawidłowe nr.tel.podane w ogłoszeniach? Tak Anula, sprawdzałam. Bo tez mi to w pewnym momencie przyszło do głowy, że może coś źle wpisałam. Ale wszystko jest dobrze. Quote
Anula Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 2 minuty temu, Sara2011 napisał: Tak Anula, sprawdzałam. Bo tez mi to w pewnym momencie przyszło do głowy, że może coś źle wpisałam. Ale wszystko jest dobrze. No to pozostaje tylko czekać. Quote
Anecik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 3 godziny temu, kiyoshi napisał: wyróznie mu też ten olx u mnie na Kraków;) będą telefony- dopiero 2 tygodnie minęły, a Struś śpi z Anetką na kanapie;) więc chyba Anetka nie żałuje, że go przygarnęła tymczasowo (mam nadzieje) 2 godziny temu, WiosnaA napisał: Jeśli mogę coś zasugerować...czytając pierwszy raz, dla kogoś z boku "większy"- kojarzy się duży,większy np. jak labek, czy owczarek,(ja na początku tak pomyślałam),a 22kg to średniak wg.mnie......i w tytule lepiej wpisać najważniejsze zalety np....Przytulak o wyjątkowej urodzie i wspaniałym charakterze- Struś szuka domku. Śliczny jest Struś!,..na zdjęciach go tylko dobrze wyeksponować i domki bić się powinny. Pewnie że nie żałuje :) jednak cieszę się że ma charakter taki jaki ma. Struś jest wielkości labka, może ta waga nie odzwierciedla jego wielkości - nie jest napakowany . W kłębie ma 60 cm a do czubka głowy 73 cm. 2 Quote
Anecik Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Polubili się :) Wygrałem :) Nie ma to jak zaśnieżony nochal ze świadomością że można wrócić do domowego ciepełka :) Czy te oczy mogą kłamać? 2 Quote
Anecik Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Bierz i miziaj :) Mały podziel się zabawką :) Czypsy - inne niż kiedyś :) 2 Quote
Havanka Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Gdybym nie wiedziała, ze to igraszki Strusiątka, to zdjęcia by mnie przeraziły. Na pierwszym jest "znęcanie" się nad Zulką, potem sunia leży z wyciągniętym języczkiem i na końcu zadowolony z siebie chłopak. To ostatnie zdjęcie wrzuciłam do swoich ogłoszeń, jako pierwsze. jest bardzo fajne. Quote
Anecik Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Teraz, Havanka napisał: Gdybym nie wiedziała, ze to igraszki Strusiątka, to zdjęcia by mnie przeraziły. Na pierwszym jest "znęcanie" się nad Zulką, potem sunia leży z wyciągniętym języczkiem i na końcu zadowolony z siebie chłopak. To ostatnie zdjęcie wrzuciłam do swoich ogłoszeń, jako pierwsze. jest bardzo fajne. Bardziej drastyczne było jak Struś trzymał łebek Zulki w swojej paszczy :) Ale nie zdążyłam zrobić.Na szczęście Przytulak muchy by raczej nie skrzywdził. Quote
kiyoshi Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Strus bardzo u Ciebie wypieknial Anetko Ten pyszczek ma przeslodki A z Zulka- Wielka Nieskonczona Milosc :) Quote
Anecik Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Strus bardzo u Ciebie wypieknial Anetko Ten pyszczek ma przeslodki A z Zulka- Wielka Nieskonczona Milosc :) Tylko nie wiem co na to Lusia Quote
kiyoshi Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 4 minuty temu, anecik napisał: Tylko nie wiem co na to Lusia Tez zakochana w Strusiu? Ma chlopak wziecie:) Quote
Anecik Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 1 minutę temu, kiyoshi napisał: Tez zakochana w Strusiu? Ma chlopak wziecie:) Też .....i ja też 2 Quote
Sara2011 Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Śliczne zdjęcia. Wieczorem po pracy podmienię co nieco w ogłoszeniach :) Quote
kiyoshi Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Wiecie co tak sobie jeszcze mysle zeby w tytule ogloszenia wpisac rase np a'la terier? To zwykle przynosi wiecej odslon ale wiadome- nie gwarantuje dobrego domu Quote
Gusiaczek Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Struś wymiata! :D w moim typie facet ;) Quote
Sara2011 Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 44 minut temu, anecik napisał: Hihihihi. Czeka na TEN telefon Hihihi, nawet telefon ma pod ręką :) Quote
Havanka Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 A mnie się wydaje, ze on pilnuje, żeby nikt nie dzwonił ! Dobrowolnie, to on nie zechce zmienić adresu. 3 Quote
elficzkowa Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 8 minut temu, Havanka napisał: A mnie się wydaje, ze on pilnuje, żeby nikt nie dzwonił ! Dobrowolnie, to on nie zechce zmienić adresu. Zgadza się ! Struś wygląda tu jak wielki dyrektor w swoim gabinecie ! Quote
Anula Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Strusiątko jest przepiękne o niesamowitym umaszczeniu.Można spróbować umieścić w tekście,że jest w typie teriera.Niekiedy ludzie właśnie szukają tylko w typie teriera. Quote
Anecik Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 2 godziny temu, Sara2011 napisał: Hihihi, nawet telefon ma pod ręką :) Właśnie o to chodzi :) Quote
agat21 Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Piękny i dostojny. Jakaś szlachta chyba ;) Quote
elik Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Zamieściłam bez pomyłkę na wątku Zulinki, zamiast tu :) Zdjęcia Strusia przepiękne, ja też takie kcem dla Lusieńki :) Struś łamacz serc :) Quote
Anecik Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 6 minut temu, elik napisał: Zamieściłam bez pomyłkę na wątku Zulinki, zamiast tu :) Zdjęcia Strusia przepiękne, ja też takie kcem dla Lusieńki :) Struś łamacz serc :) Ja też odpisalam u Zulki :) Quote
Tyśka) Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Zdjęcia teriero-labradorka - bomba :) Struś to "debeściak" ;) Quote
Bogusik Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Śliczny Struś,śliczne zdjęcia :) Że oprócz nas,jeszcze nikomu nie skradł serducha,to się mocno dziwię... Quote
Recommended Posts