Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, Anula napisał:

A sprawdzałaś czy są prawidłowe nr.tel.podane w ogłoszeniach?

Tak Anula, sprawdzałam. Bo tez mi to w pewnym momencie przyszło do głowy, że może coś źle wpisałam. Ale wszystko jest dobrze.

Posted
2 minuty temu, Sara2011 napisał:

Tak Anula, sprawdzałam. Bo tez mi to w pewnym momencie przyszło do głowy, że może coś źle wpisałam. Ale wszystko jest dobrze.

No to pozostaje tylko czekać.

Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

wyróznie mu też ten olx u mnie na Kraków;) będą telefony- dopiero 2 tygodnie minęły, a Struś śpi z Anetką na kanapie;) więc chyba Anetka nie żałuje, że go przygarnęła tymczasowo (mam nadzieje)

2 godziny temu, WiosnaA napisał:

Jeśli mogę coś zasugerować...czytając pierwszy raz, dla kogoś z boku "większy"- kojarzy się duży,większy np. jak  labek, czy owczarek,(ja na początku tak pomyślałam),a 22kg to średniak wg.mnie......i  w tytule lepiej wpisać najważniejsze zalety np....Przytulak o wyjątkowej urodzie i wspaniałym charakterze- Struś szuka domku.

Śliczny jest Struś!,..na zdjęciach go tylko dobrze wyeksponować i domki bić się powinny.

Pewnie że nie żałuje :) jednak cieszę się że ma charakter taki jaki ma.

Struś jest wielkości labka, może ta waga nie odzwierciedla jego wielkości - nie jest napakowany . W kłębie ma 60 cm a do czubka głowy 73 cm.

• Upvote 2
Posted

Polubili się :)

P1120359.jpg

P1120351.jpg

Wygrałem :)

P1120352.jpg

Nie ma to jak zaśnieżony nochal ze świadomością że można wrócić do domowego ciepełka :)

P1120347.jpg

Czy te oczy mogą kłamać?

P1120356.jpg

• Upvote 2
Posted

Gdybym nie wiedziała, ze to igraszki Strusiątka, to zdjęcia by mnie przeraziły. Na pierwszym jest "znęcanie" się nad Zulką, potem sunia leży z wyciągniętym języczkiem i na końcu zadowolony z siebie chłopak. To ostatnie zdjęcie wrzuciłam do swoich ogłoszeń, jako pierwsze. jest bardzo fajne.

Posted
Teraz, Havanka napisał:

Gdybym nie wiedziała, ze to igraszki Strusiątka, to zdjęcia by mnie przeraziły. Na pierwszym jest "znęcanie" się nad Zulką, potem sunia leży z wyciągniętym języczkiem i na końcu zadowolony z siebie chłopak. To ostatnie zdjęcie wrzuciłam do swoich ogłoszeń, jako pierwsze. jest bardzo fajne.

hahaa1.gifhahaa1.gifhahaa1.gif

Bardziej drastyczne było jak Struś trzymał łebek Zulki w swojej paszczy :) Ale nie zdążyłam zrobić.Na szczęście Przytulak muchy by raczej nie skrzywdził.

Posted
2 minuty temu, kiyoshi napisał:

Strus bardzo u Ciebie wypieknial Anetko

Ten pyszczek ma przeslodki

A z Zulka- Wielka Nieskonczona Milosc

:)

Tylko nie wiem co na to Lusia mowy_nie_ma.gif

Posted
8 minut temu, Havanka napisał:

A mnie się wydaje, ze on pilnuje, żeby nikt nie dzwonił ! Dobrowolnie, to on nie zechce zmienić adresu.

Zgadza się ! Struś wygląda tu jak wielki dyrektor w swoim gabinecie !

Posted

Strusiątko jest przepiękne o niesamowitym umaszczeniu.Można spróbować umieścić w tekście,że jest w typie teriera.Niekiedy ludzie właśnie szukają tylko w typie teriera.

Posted

Zamieściłam bez pomyłkę na wątku Zulinki, zamiast tu :)

Zdjęcia Strusia przepiękne, ja też takie kcem dla Lusieńki :)

Struś łamacz serc :)

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Zamieściłam bez pomyłkę na wątku Zulinki, zamiast tu :)

Zdjęcia Strusia przepiękne, ja też takie kcem dla Lusieńki :)

Struś łamacz serc :)

Ja też odpisalam u Zulki :)