Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
15 minut temu, Sara2011 napisał:

Hihihihi ,dobre . Ty to anecik potrafisz mnie rozśmieszyć :). Biedaczyna nigdzie się nie mieści :)

No ....bo ja taka wesoła jestem, gdzie nie pójdę tam mnie wyśmieją hahaa3.gif   hahaa3.gif   hahaa3.gif

Taki żarcik :) Cieszę sie że moje wpisy wywolują Twój uśmiech :)

Zmieściłby się Strusiowy do legowiska Zulkowego ale Zulkę z kolei wygryzła Giga i ona ma największe :)

Posted
13 minut temu, Poker napisał:

W Gidze , jak imię wskazuje , giga  duch. Ale niestety jeszcze większy cykorek.

Ale Giga to miły, sympatyczny, bezobsługowy cykorek. Że też nie znajdzie się osoba której pies nie musi wskakiwać na wersalkę. Przecież są takie osoby które tego nie chcą. A tu mają gotowca. I nie trzeba oduczać wchodzenia :)

Posted

Pani Jola Sz. z Facebooka, która wcześniej co miesiąc wspierała Felusia kwotą 30zł przeniosła swoją deklarację na Strusia. Pani Jolu, bardzo dziękuję :).

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, ania75 napisał:

nie poznałam go w nowej fryzurce .... może wzrok ma nieco groźny ale zrobił się taki szykowny a nie jak Struś pędziwiatr .... :) :)

Nowy wlaściciel będzie sobie mógl wybrać czy chce mieć Strusia Pędziwiatra czy Strusia Eleganta :)

• Upvote 1
Posted
9 godzin temu, anecik napisał:

Nowy wlaściciel będzie sobie mógl wybrać czy chce mieć Strusia Pędziwiatra czy Strusia Eleganta :)

dobrze napisane:)

Dla mnie Struś jest zawsze piękny!

Posted
9 godzin temu, anecik napisał:

Dokładnie tak :)  Patrząc na zdjęcia będzie mógł wybrać jakiego psiaka woli :)

na sobotę.gif

Posted

Struś ma wielu fanów, ale trudno się dziwić, bo to super pies jest :)

Sara czy możesz zdradzić tajemnicę jak wpisałaś adres URL wpisać w banerek ?  Mi się to nie udaje. Ilekroć chcę wpisać adres URL w banerek, to banerek znika, a w jego miejsce  pojawiają się magiczne literki :(

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Struś ma wielu fanów, ale trudno się dziwić, bo to super pies jest :)

Sara czy możesz zdradzić tajemnicę jak wpisałaś adres URL wpisać w banerek ?  Mi się to nie udaje. Ilekroć chcę wpisać adres URL w banerek, to banerek znika, a w jego miejsce  pojawiają się magiczne literki :(

elik, najpierw w sygnaturach wstawiam link zdjęcia

2ivibdf.jpg

potem klikam dwa razy na wstawioną sygnaturkę/zdjęcie i otwiera się okienko i tam wstawiam link wątku, wtedy sygnaturka jest podlinkowana

2cz6lg9.jpg

no i zapisuję  i gotowe :)

Posted
17 minut temu, Sara2011 napisał:

2ivibdf.jpg

potem klikam dwa razy na wstawioną sygnaturkę/zdjęcie i otwiera się okienko i tam wstawiam link wątku, wtedy sygnaturka jest podlinkowana

2cz6lg9.jpg

no i zapisuję  i gotowe :)

Wstawiasz  link zdjęcia ?

Ja w sygnaturę wklejam zdjęcie.

Gdzie znajdę adres URL zdjęcia ?

Posted
9 minut temu, elik napisał:

Wstawiasz  link zdjęcia ?

Ja w sygnaturę wklejam zdjęcie.

Gdzie znajdę adres URL zdjęcia ?

Elik, jak klikasz w sygnaturę i otwiera się okienko to tam wklejasz link do wątku a nie link do zdjęcia.

Posted
5 minut temu, Sara2011 napisał:

Elik, jak klikasz w sygnaturę i otwiera się okienko to tam wklejasz link do wątku a nie link do zdjęcia.

No tak,  tak robię, ale Ty napisałaś  -  link do zdjęcia i pomyślałam, że coś nie tak robię:) Dzięki już wiem, dzięki wielkie :) :)

Posted
O 18.11.2016 o 13:13, anecik napisał:

Hihihi...

Uparty jest :)

P1120232.jpg

A chodził w Gigusiowym legowisku ze 3 minuty żeby wypchać troszkę poduszkę coby miał troszkę więcej miejsca :)

Ciekawe gdzie się dzisiaj Struś uwalił ?. Oby nie w Tyćki legowisku :)

Posted
8 godzin temu, Sara2011 napisał:

Ciekawe gdzie się dzisiaj Struś uwalił ?. Oby nie w Tyćki legowisku :)

Tycinka ma małą budeczkę z której wygryzł ją kot. Ale ona tam nie przebywa, wybrała kanapę :) Bardzo bym się zdziwiła gdyby Strusiowi cokolwiek tak weszło :)

Posted
O 18.11.2016 o 13:13, anecik napisał:

Hihihi...

Uparty jest :)

P1120232.jpg

A chodził w Gigusiowym legowisku ze 3 minuty żeby wypchać troszkę poduszkę coby miał troszkę więcej miejsca :)

Niesamowita pozycja   gif  śmiejący się.gif

Posted
39 minut temu, anecik napisał:

Tycinka ma małą budeczkę z której wygryzł ją kot. Ale ona tam nie przebywa, wybrała kanapę :) Bardzo bym się zdziwiła gdyby Strusiowi cokolwiek tak weszło :)

Anecik, a ja nie zdziwiłabym się gdyby Struś łepetynę wsadził do Tyćki budki a reszta na zewnątrz i tak spał :)

Posted
12 minut temu, Sara2011 napisał:

Anecik, a ja nie zdziwiłabym się gdyby Struś łepetynę wsadził do Tyćki budki a reszta na zewnątrz i tak spał :)

Bo to cudak, nad cudaki, a w dodatku złodziej serc :)

Posted
20 minut temu, Havanka napisał:

A ja jestem ciekawa, czy był jakikolwiek odzew z ogłoszeń?

Nikt nic nie pisze to chyba nie było :(