Anecik Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 15 minut temu, Sara2011 napisał: Hihihihi ,dobre . Ty to anecik potrafisz mnie rozśmieszyć :). Biedaczyna nigdzie się nie mieści :) No ....bo ja taka wesoła jestem, gdzie nie pójdę tam mnie wyśmieją Taki żarcik :) Cieszę sie że moje wpisy wywolują Twój uśmiech :) Zmieściłby się Strusiowy do legowiska Zulkowego ale Zulkę z kolei wygryzła Giga i ona ma największe :) Quote
Poker Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 W Gidze , jak imię wskazuje , giga duch. Ale niestety jeszcze większy cykorek. Quote
Anecik Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 13 minut temu, Poker napisał: W Gidze , jak imię wskazuje , giga duch. Ale niestety jeszcze większy cykorek. Ale Giga to miły, sympatyczny, bezobsługowy cykorek. Że też nie znajdzie się osoba której pies nie musi wskakiwać na wersalkę. Przecież są takie osoby które tego nie chcą. A tu mają gotowca. I nie trzeba oduczać wchodzenia :) Quote
Sara2011 Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Pani Jola Sz. z Facebooka, która wcześniej co miesiąc wspierała Felusia kwotą 30zł przeniosła swoją deklarację na Strusia. Pani Jolu, bardzo dziękuję :). 1 Quote
ania75 Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 nie poznałam go w nowej fryzurce .... może wzrok ma nieco groźny ale zrobił się taki szykowny a nie jak Struś pędziwiatr .... :) :) Quote
Anecik Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 4 minuty temu, ania75 napisał: nie poznałam go w nowej fryzurce .... może wzrok ma nieco groźny ale zrobił się taki szykowny a nie jak Struś pędziwiatr .... :) :) Nowy wlaściciel będzie sobie mógl wybrać czy chce mieć Strusia Pędziwiatra czy Strusia Eleganta :) 1 Quote
kiyoshi Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 9 godzin temu, anecik napisał: Nowy wlaściciel będzie sobie mógl wybrać czy chce mieć Strusia Pędziwiatra czy Strusia Eleganta :) dobrze napisane:) Dla mnie Struś jest zawsze piękny! Quote
elik Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 9 godzin temu, anecik napisał: Nowy wlaściciel będzie sobie mógl wybrać czy chce mieć Strusia Pędziwiatra czy Strusia Eleganta :) Dokładnie tak :) Patrząc na zdjęcia będzie mógł wybrać jakiego psiaka woli :) Quote
Onaa Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Z prawdziwą przyjemnością zaglądam na ten wątek :) :) :). Quote
Havanka Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Ja również zapraszam fanów Strusia i nie tylko, na bazarek min. dla niego: Quote
elik Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Struś ma wielu fanów, ale trudno się dziwić, bo to super pies jest :) Sara czy możesz zdradzić tajemnicę jak wpisałaś adres URL wpisać w banerek ? Mi się to nie udaje. Ilekroć chcę wpisać adres URL w banerek, to banerek znika, a w jego miejsce pojawiają się magiczne literki :( Quote
Sara2011 Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 6 minut temu, elik napisał: Struś ma wielu fanów, ale trudno się dziwić, bo to super pies jest :) Sara czy możesz zdradzić tajemnicę jak wpisałaś adres URL wpisać w banerek ? Mi się to nie udaje. Ilekroć chcę wpisać adres URL w banerek, to banerek znika, a w jego miejsce pojawiają się magiczne literki :( elik, najpierw w sygnaturach wstawiam link zdjęcia potem klikam dwa razy na wstawioną sygnaturkę/zdjęcie i otwiera się okienko i tam wstawiam link wątku, wtedy sygnaturka jest podlinkowana no i zapisuję i gotowe :) Quote
elik Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 17 minut temu, Sara2011 napisał: elik, najpierw w sygnaturach wstawiam link zdjęcia potem klikam dwa razy na wstawioną sygnaturkę/zdjęcie i otwiera się okienko i tam wstawiam link wątku, wtedy sygnaturka jest podlinkowana no i zapisuję i gotowe :) Wstawiasz link zdjęcia ? Cytuj elik, najpierw w sygnaturach wstawiam link zdjęcia Ja w sygnaturę wklejam zdjęcie. Gdzie znajdę adres URL zdjęcia ? Quote
Sara2011 Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 9 minut temu, elik napisał: Wstawiasz link zdjęcia ? Ja w sygnaturę wklejam zdjęcie. Gdzie znajdę adres URL zdjęcia ? Elik, jak klikasz w sygnaturę i otwiera się okienko to tam wklejasz link do wątku a nie link do zdjęcia. Quote
elik Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 5 minut temu, Sara2011 napisał: Elik, jak klikasz w sygnaturę i otwiera się okienko to tam wklejasz link do wątku a nie link do zdjęcia. No tak, tak robię, ale Ty napisałaś - link do zdjęcia i pomyślałam, że coś nie tak robię:) Dzięki już wiem, dzięki wielkie :) :) Quote
Sara2011 Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 O 18.11.2016 o 13:13, anecik napisał: Hihihi... Uparty jest :) A chodził w Gigusiowym legowisku ze 3 minuty żeby wypchać troszkę poduszkę coby miał troszkę więcej miejsca :) Ciekawe gdzie się dzisiaj Struś uwalił ?. Oby nie w Tyćki legowisku :) Quote
kiyoshi Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Struś jest niesamowity:) w tym legowisku maleńkim tak śpi twardo:) Quote
Anecik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 8 godzin temu, Sara2011 napisał: Ciekawe gdzie się dzisiaj Struś uwalił ?. Oby nie w Tyćki legowisku :) Tycinka ma małą budeczkę z której wygryzł ją kot. Ale ona tam nie przebywa, wybrała kanapę :) Bardzo bym się zdziwiła gdyby Strusiowi cokolwiek tak weszło :) Quote
elik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 O 18.11.2016 o 13:13, anecik napisał: Hihihi... Uparty jest :) A chodził w Gigusiowym legowisku ze 3 minuty żeby wypchać troszkę poduszkę coby miał troszkę więcej miejsca :) Niesamowita pozycja Quote
Sara2011 Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 39 minut temu, anecik napisał: Tycinka ma małą budeczkę z której wygryzł ją kot. Ale ona tam nie przebywa, wybrała kanapę :) Bardzo bym się zdziwiła gdyby Strusiowi cokolwiek tak weszło :) Anecik, a ja nie zdziwiłabym się gdyby Struś łepetynę wsadził do Tyćki budki a reszta na zewnątrz i tak spał :) Quote
elik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 12 minut temu, Sara2011 napisał: Anecik, a ja nie zdziwiłabym się gdyby Struś łepetynę wsadził do Tyćki budki a reszta na zewnątrz i tak spał :) Bo to cudak, nad cudaki, a w dodatku złodziej serc :) Quote
Havanka Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 A ja jestem ciekawa, czy był jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Quote
Anecik Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 20 minut temu, Havanka napisał: A ja jestem ciekawa, czy był jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Nikt nic nie pisze to chyba nie było :( Quote
Recommended Posts