Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 No nic nie poradzimy że ma taki wzrok, jest ciapulkiem. Koniec i kropka. Jak ktoś przyjedzie go obejrzeć to zobaczy jaka ciapa z niego :) 2 Quote
Havanka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 7 godzin temu, kiyoshi napisał: Sybil skad te czarne mysli? Jak tylko beda zdjecia do ogloszen i tekst to jamoge pomoc robic ogloszenia moze Havanka tez pomoze? Nie ma mowy o zadnej czarnej dziurze:) No jasne, ze pomogę. Napisałam tekst do ogłoszeń. Nie wiem, co powiecie na tytuł? Jest kontrowersyjny, ale przynajmniej przyciąga uwagę i prowokuje do przeczytania ogłoszenia. Struś - ciapulek, w rozmiarze XL, czeka na Ciebie ! Struś, nie jest gatunkiem ptaka, lecz cudownym psim przytulakiem, który nade wszystko kocha człowieka. Ma dopiero 2 lata, waży 22 kg a w kłębie mierzy 60 cm. Z powodu wyraźnie zaznaczonych brwi, jego wzrok wygląda na dosyć groźny. W rzeczywistości to bardzo przyjazny psiak, zarówno do ludzi jak i zwierząt. W stosunku do kotów, nie wykazuje agresji, jedynie zainteresowanie. Jest mało aktywnym psem, choć lubi zabawy z innymi czworonogami i spacery z opiekunem. Obecnie jest w wieku, kiedy chętnie uczy się nowych rzeczy. Umiejętność chodzenia na smyczy, opanował w stopniu bardzo dobrym. Struś był na badaniach u weterynarza; jest zdrów jak ryba. Jest też wykastrowany i czeka już na swojego nowego opiekuna w domu tymczasowym. Warunkiem adopcji, jest rozmowa z przyszłym opiekunem w miejscu zamieszkania. Nie wydamy Strusia do budy ani do kojca ! Pozostałe informacje o naszym pupilku, tylko pod podanym numerem telefonu. .......................... Quote
Havanka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Teraz zobaczyłam zdjęcia i przyznam, ze Struś wygląda cudownie ! Zdjęcia już skopiowałam do przyszłych ogłoszeń. Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 21 minut temu, Havanka napisał: No jasne, ze pomogę. Napisałam tekst do ogłoszeń. Nie wiem, co powiecie na tytuł? Jest kontrowersyjny, ale przynajmniej przyciąga uwagę i prowokuje do przeczytania ogłoszenia. Struś - bestia, w rozmiarze XL, czeka na Ciebie ! Struś, nie jest gatunkiem ptaka, lecz cudownym psim przytulakiem, który nade wszystko kocha człowieka. Ma dopiero 2 lata, waży 22 kg a w kłębie mierzy 60 cm. Z powodu wyraźnie zaznaczonych brwi, jego wzrok wygląda na dosyć groźny. W rzeczywistości to bardzo przyjazny psiak, zarówno do ludzi jak i zwierząt. W stosunku do kotów, nie wykazuje agresji, jedynie zainteresowanie. Jest bardzo aktywnym psem; lubi zabawy z innymi czworonogami i spacery z opiekunem. Potrzebuje sporej dawki ruchu, bo ma w sobie mnóstwo niespożytej energii. Obecnie jest w wieku, kiedy chętnie uczy się nowych rzeczy. Aktualnie szlifuje umiejętność chodzenia na smyczy. Struś był na badaniach u weterynarza; jest zdrów jak ryba. Jest też wykastrowany i czeka już na swojego nowego opiekuna w domu tymczasowym. Pozostałe informacje o naszym pupilku, tylko pod podanym numerem telefonu. .......................... Jeśli mogę się wtrącić :) Nie wiem czy bestia czy Ciapulek :) Struś nie jest bardzo aktywnym psem, powiedziałabym że jest nawet mało aktywnym. Dawki ruchu oczywiście potrzebuje ale BRAK w nim niespożytej energii. Świetnie chodzi na smyczy, natomiast jak sobie dziś wymyśliłam że go przyczepię do pniaczka żeby zrobić zdjęcia to bardzo wyrywny był. Quote
Havanka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Dzięki Anetko za uwagi. Jak już napisałam, słowa "bestia" użyłam celowo, by ściagnąc uwagę na ogłoszenie. W treści jest sprostowanie. Z Twoich opisów o Strusiu, wyciągnęłam informację o chodzeniu na smyczy. Napisałaś, że "ciagnie", więc uznałam, ze jeszcze potrzeba mu trochę szlifu. Natomiast resztę poprawie. Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 14 minut temu, Havanka napisał: Dzięki Anetko za uwagi. Jak już napisałam, słowa "bestia" użyłam celowo, by ściagnąc uwagę na ogłoszenie. W treści jest sprostowanie. Z Twoich opisów o Strusiu, wyciągnęłam informację o chodzeniu na smyczy. Napisałaś, że "ciagnie", więc uznałam, ze jeszcze potrzeba mu trochę szlifu. Natomiast resztę poprawie. Kiedy ja tam pisałam że on ciągnie :) :) :) Kiedy to tam bylo :) :) :) Chodzi, ładnie chodzi :) Nieraz niezdarnie poplączą mu się łapy i włazi pod nogi. Nieraz. Quote
Havanka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 23 minut temu, anecik napisał: Kiedy ja tam pisałam że on ciągnie :) :) :) Kiedy to tam bylo :) :) :) Chodzi, ładnie chodzi :) Nieraz niezdarnie poplączą mu się łapy i włazi pod nogi. Nieraz. Na stronie 8. Poprawiłam już tekst. Mozesz Anetko rzucić okiem, czy teraz jest ok? Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 25 minut temu, Havanka napisał: Na stronie 8. Poprawiłam już tekst. Mozesz Anetko rzucić okiem, czy teraz jest ok? 8 strona była w niedzielę ...hihihih Treść jak dla mnie ok ale Sara musi się wypowiedzieć :) Quote
kiyoshi Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Śliczne zdjęcia Strusia:) Trzymam kciuki za dobry dom:) Widzę, że Havanka już się zabiera za ogłoszenia, więc ja może w drugim rzucie dorobie od siebie, o ile jeszcze będą potzrebane;) Ok? Quote
Havanka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 5 minut temu, kiyoshi napisał: Śliczne zdjęcia Strusia:) Trzymam kciuki za dobry dom:) Widzę, że Havanka już się zabiera za ogłoszenia, więc ja może w drugim rzucie dorobie od siebie, o ile jeszcze będą potzrebane;) Ok? Kiyoshi, napisałam na razie tekst. Czekamy na Sarę2011. Póki co swój pakiecik będę robić Emi i Axelowi ( bez OLX). Quote
Sara2011 Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: 8 strona była w niedzielę ...hihihih Treść jak dla mnie ok ale Sara musi się wypowiedzieć :) Jak najbardziej OK. Ja jeszcze ze swojej strony zawsze dodaje zapis o wizycie przedadopcyjnej i podpisaniu umowy, żeby wykluczyc z rozmów te osoby , które nie zgadzają się na takową wizytę. Oczywiście zdarzają się i tacy co nie doczytają do końca a potem zdziwieni jak się mówi o wizycie. I piszę też, że nie wydajemy psów do budy ani kojca. No ale to też można powiedzieć w rozmowie i zawrzeć w umowie ale ja zawsze wolę aby bylo jasne. Quote
Sara2011 Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 1 minutę temu, Havanka napisał: Kiyoshi, napisałam na razie tekst. Czekamy na Sarę2011. Póki co swój pakiecik będę robić Emi i Axelowi ( bez OLX). Havanko, zrób też pakiecik dla Strusia ale też bez olx. Ja mu zrobię i wyróżnię. Podaj mój nr tel w ogłoszeniach Strusia. Quote
Havanka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 1 minutę temu, Sara2011 napisał: Havanko, zrób też pakiecik dla Strusia ale też bez olx. Ja mu zrobię i wyróżnię. Podaj mój nr tel w ogłoszeniach Strusia. Dopiszę w ogłoszeniach te informacje i zrobię Strusiowi pakiecik. Na jakie województwo będziemy ogłaszać? Quote
Sara2011 Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Teraz, Havanka napisał: Dopiszę w ogłoszeniach te informacje i zrobię Strusiowi pakiecik. Na jakie województwo będziemy ogłaszać? Chyba na śląskie, najwyżej jak będzie cisza to zmienimy na inne. Quote
Havanka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 3 minuty temu, Sara2011 napisał: Chyba na śląskie, najwyżej jak będzie cisza to zmienimy na inne. Ok. Quote
Sara2011 Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 2 minuty temu, Havanka napisał: Ok. Dziękuję :) Quote
sybil Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Zdjęcia super, ciapulek fotogeniczny jest ! I tekst bardzo ładny - teraz tylko najlepsze domki potrzebne (żeby było w czym wybierać ). Strusiek Quote
Bogusik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Jakie on ma piękne umaszczenie! Cudeńko nie do opisania :) Oczywiście też wolę go w dłuższej szacie,ale jak zdjęcia będą takie i takie,to wystarczy by pobudzić wyobraźnię Quote
sybil Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 4 godziny temu, anecik napisał: No nic nie poradzimy że ma taki wzrok, jest ciapulkiem. Koniec i kropka. Jak ktoś przyjedzie go obejrzeć to zobaczy jaka ciapa z niego :) Wzrok to On ma naprawdę hipnotyzujący Quote
Sara2011 Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Zdjęcia będą te sprzed i po SPA. Jak mu nowe futerko odrośnie, to będzie piękne i błyszczące. Już teraz się błyszczy cudnie. 1 Quote
mdk8 Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 on chyba nie jest zadowolony ze swojego nowego wyglądu ;) Quote
Havanka Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Ogłosiłam Strusiatko na woj. Śląskie (bez OLX) https://www.gumtree.pl/a-zwierzaki-psy-i-szczenięta/śląskie-katowice/struś-+-ciapulek-w-rozmiarze-xl-czeka-na-ciebie/1001835844420910470665509?activateStatus=adActivateSuccess http://alegratka.pl/ogloszenie/strus-ciapulek-w-rozmiarze-xl-czeka-na-28187362.html http://katowice.lento.pl/strus-ciapulek-w-rozmiarze-xl-czeka-na,4991347.html http://www.hirosi.pl/ogloszenia/18433 http://katowice.oglaszamy24.pl/ogloszenie/1451520609/katowice-Strus-ciapulek-w-rozmiarze-XL-czeka-na-Ciebie.html http://www.pineska.pl/?id=162596 http://tablica.com/category/939/Psy-bez-rodowodu/listings/59712/Strus-ciapulek,-w-rozmiarze-XL,-czeka-na-Ciebie.html http://zwierzeta.hiperogloszenia.pl/psy/ogloszenie/502178-strus-ciapulek-w-rozmiarze-xl-czeka-na-ciebie--oferta-katowice/ http://bazarowo.pl/zwierzeta/psy-i-szczeniaki/strus-ciapulek-w-rozmiarze-xl-czeka-na-ciebie-63471118 http://www.adin.pl/ogloszenia/252559.html Quote
Anecik Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Hihihi... Uparty jest :) A chodził w Gigusiowym legowisku ze 3 minuty żeby wypchać troszkę poduszkę coby miał troszkę więcej miejsca :) 2 Quote
Sara2011 Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 15 minut temu, anecik napisał: Hihihi... Uparty jest :) A chodził w Gigusiowym legowisku ze 3 minuty żeby wypchać troszkę poduszkę coby miał troszkę więcej miejsca :) Hihihihi ,dobre . Ty to anecik potrafisz mnie rozśmieszyć :). Biedaczyna nigdzie się nie mieści :) Quote
Recommended Posts