Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Anetko za relacje. Ależ Strusinek miał dzisiaj wrażeń, zresztą Ty Anetko również. Śliczny chłopaczek z niego :). Później usiądę i zrobię przelew.

Teraz poprosiłabym pięknie o kilka fotek do ogłoszeń i startujemy, bo czas robić wypad  bo zagęszcza się  anecik w Twoim domku.

Aha, a ile za obróżkę i smyczkę? A właściwie za dwie smyczki bo przeczytałam że jedną cudownie rozmnożył łobuz :)

Posted
5 godzin temu, AniaB napisał:

Jesli chodzi o Transport, to ja bede chciała - Taki przynajmniej mam plan - co Jakis czas jechac do Warszawy (zreszta bede miała pewne rzeczy do załatwienia), wiec jak najbardziej polecam sie z transportem:).. Najwazniejsze zeby kolejne psy opuszczały to miejsce.. A wiem sama ze Transport płatny z Radys nie jest tani://

I jeszcze jedno - niestety stroną z Radys nie nalezy za bardzo sie sugerowac- na fb sa najaktualniejsze zdjecia psów, ta Radysowska strona nie jest prowadzona na bieżaco, tych psów czesto juz tam nie ma, lub sa nie do odszukania.. Najlepiej patzrec na te z watku na dogo lub fb..

Aniu, to cudownie,że co jakiś czas planujesz podróż do Warszawy i jeszcze w razie czego będziesz mogła pomóc w transporcie Radysiaków

Mam nadzieje, że nie jedna bida jeszcze z niego skorzysta:)

Struś rzeczywiście pięknie wygląda. Sierść zśniąca, cudnie przycieta:) Pobieram decyzję- czas ruszać z ogłoszeniami:) Trzymam kciuki za najlepszy dom

Posted
33 minut temu, rozi napisał:

Mnie się bardziej podobał taki szurpaty, fryzura pasowała do uśmiechu, a imię do fryzury.

Fryzurka była w miarę, ale jak po walce :) udało się go wykąpać to był bardzo nastroszony. Podciąć trzeba było, nie wiedziałyśmy co zrobić z kitkami na uszach ale jakoś dziwnie wyglądał więc zostały podcięte. A nowi właściciele dadzą mu nowe imię i być może będzie pasowało do nowej fryzury :)

Posted
O 6.11.2016 o 10:34, Sara2011 napisał:
  • 40zł- jaguska/14.11.2016/stała XI + bonus 20zł
  • 40zł- WIGA/14.11.2016/stała XI i XII
  • 20zł- niesiowata/14.11.2016/dekl. jednorazowa
  • 10zł- Bogusik/15.11.2016/stała XI
  • 40zł -teresaa118/15.11.2016/stała XI + bonus
  • 86.64zł-Mattilu/15.11.2016/stała XI,XII,I,II

Powyżej ostatnio odnotowane wpłaty dla Strusia. Bardzo serdecznie dziękuję za wsparcie dla Strusinka :).

Posted

Biedny, zapomniany Struś :(

Sara2011 albo anecik b.proszę, napiszcie gdzie i ile wpłacić na ogłoszenia Strusia, bo jak tak dalej pójdzie to wpadnie w czarną dziurę ...

Posted
30 minut temu, sybil napisał:

Biedny, zapomniany Struś :(

Sara2011 albo anecik b.proszę, napiszcie gdzie i ile wpłacić na ogłoszenia Strusia, bo jak tak dalej pójdzie to wpadnie w czarną dziurę ...

Sybil skad te czarne mysli?

Jak tylko beda zdjecia do ogloszen i tekst to jamoge pomoc robic ogloszenia moze Havanka tez pomoze?

Nie ma mowy o zadnej czarnej dziurze:)

Posted

Tak mi się smutno zrobiło, bo wątek spadł gdzieś daleko (szukałam go chyba na 3 stronie), ale bardzo dziękuję za podniesienie na duchu :). Strusiu, trzymaj się!

Posted

A Strusiowi też trudno zrobić zdjęcia bo nie lubi aparatu a jak się schylam żeby pstryknąć to już do mnie idzie :( i mam na zdjęciu kawałek psa. W dodatku pochyla nisko glowę i ma zabójczy wzrok. Spróbujemy z mężem wczesnym popołudniem.

Żeby nie było że się nie staram

P1120185.jpg

P1120180.jpg

P1120174.jpg

P1120171.jpg

P1120186.jpg

Posted
11 minut temu, anecik napisał:

Grupowe - bez Tycinki i Gigi

P1120166.jpg

hehehe- tata Struś z dziećmi :)

Faktycznie większość zdjęć rozmazana. Spróbuj anecik coś z mężem wykombinować, może jeszcze da się kilka fotek strzelić :)

Posted

Na ostatnim zdjęciu w tym stadzie to Zuleczka wygląda najbiedniej. Faktycznie Struś był bardziej fotogeniczny w dłuższej sierści.Szkoda,że na uszach nie pozostawiono sierści.

Posted
28 minut temu, Anula napisał:

Na ostatnim zdjęciu w tym stadzie to Zuleczka wygląda najbiedniej. Faktycznie Struś był bardziej fotogeniczny w dłuższej sierści.Szkoda,że na uszach nie pozostawiono sierści.

Dlatego należy w ogłoszeniu dać stare i nowe

P1120072.jpg

P1120084.jpg

I porównanie

P1120110.jpg

Chyba ludzie mają świadomość że sierść odrasta.

Posted

Strusiek ma "zabójcze" brwi i kudłaty jest przystojniejszy, dobrze, że futro odrośnie. Żeby tylko z powodu tego groźnego wyglądu nie chcieli go brać "do pilnowania" = do budy!

Posted
Godzinę temu, sybil napisał:

Strusiek ma "zabójcze" brwi i kudłaty jest przystojniejszy, dobrze, że futro odrośnie. Żeby tylko z powodu tego groźnego wyglądu nie chcieli go brać "do pilnowania" = do budy!

Tych "groźnych" nie damy do ogłoszeń  :)

Posted
1 godzinę temu, sybil napisał:

Dokładnie to samo nasunęło mi się na myśl :(