Sara2011 Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 Dzięki Anetko za relacje. Ależ Strusinek miał dzisiaj wrażeń, zresztą Ty Anetko również. Śliczny chłopaczek z niego :). Później usiądę i zrobię przelew. Teraz poprosiłabym pięknie o kilka fotek do ogłoszeń i startujemy, bo czas robić wypad bo zagęszcza się anecik w Twoim domku. Aha, a ile za obróżkę i smyczkę? A właściwie za dwie smyczki bo przeczytałam że jedną cudownie rozmnożył łobuz :) Quote
Havanka Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Struś wygląda teraz bardzo okazale, choć ten jego piękny wygląd został okupiony zaciętą walką. Ale warto było ! Quote
kiyoshi Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 5 godzin temu, AniaB napisał: Jesli chodzi o Transport, to ja bede chciała - Taki przynajmniej mam plan - co Jakis czas jechac do Warszawy (zreszta bede miała pewne rzeczy do załatwienia), wiec jak najbardziej polecam sie z transportem:).. Najwazniejsze zeby kolejne psy opuszczały to miejsce.. A wiem sama ze Transport płatny z Radys nie jest tani:// I jeszcze jedno - niestety stroną z Radys nie nalezy za bardzo sie sugerowac- na fb sa najaktualniejsze zdjecia psów, ta Radysowska strona nie jest prowadzona na bieżaco, tych psów czesto juz tam nie ma, lub sa nie do odszukania.. Najlepiej patzrec na te z watku na dogo lub fb.. Aniu, to cudownie,że co jakiś czas planujesz podróż do Warszawy i jeszcze w razie czego będziesz mogła pomóc w transporcie Radysiaków Mam nadzieje, że nie jedna bida jeszcze z niego skorzysta:) Struś rzeczywiście pięknie wygląda. Sierść zśniąca, cudnie przycieta:) Pobieram decyzję- czas ruszać z ogłoszeniami:) Trzymam kciuki za najlepszy dom Quote
rozi Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Mnie się bardziej podobał taki szurpaty, fryzura pasowała do uśmiechu, a imię do fryzury. Quote
Anecik Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 33 minut temu, rozi napisał: Mnie się bardziej podobał taki szurpaty, fryzura pasowała do uśmiechu, a imię do fryzury. Fryzurka była w miarę, ale jak po walce :) udało się go wykąpać to był bardzo nastroszony. Podciąć trzeba było, nie wiedziałyśmy co zrobić z kitkami na uszach ale jakoś dziwnie wyglądał więc zostały podcięte. A nowi właściciele dadzą mu nowe imię i być może będzie pasowało do nowej fryzury :) Quote
Sara2011 Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 O 6.11.2016 o 10:34, Sara2011 napisał: 40zł- jaguska/14.11.2016/stała XI + bonus 20zł 40zł- WIGA/14.11.2016/stała XI i XII 20zł- niesiowata/14.11.2016/dekl. jednorazowa 10zł- Bogusik/15.11.2016/stała XI 40zł -teresaa118/15.11.2016/stała XI + bonus 86.64zł-Mattilu/15.11.2016/stała XI,XII,I,II Powyżej ostatnio odnotowane wpłaty dla Strusia. Bardzo serdecznie dziękuję za wsparcie dla Strusinka :). Quote
Poker Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Ja też wolę szorpatego, miał zadziorny wygląd. Kudełki odrosną ,ale chyba do ogłoszeń można dołączyć zdjęcie sprzed SPA. Quote
sybil Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Biedny, zapomniany Struś :( Sara2011 albo anecik b.proszę, napiszcie gdzie i ile wpłacić na ogłoszenia Strusia, bo jak tak dalej pójdzie to wpadnie w czarną dziurę ... Quote
kiyoshi Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 30 minut temu, sybil napisał: Biedny, zapomniany Struś :( Sara2011 albo anecik b.proszę, napiszcie gdzie i ile wpłacić na ogłoszenia Strusia, bo jak tak dalej pójdzie to wpadnie w czarną dziurę ... Sybil skad te czarne mysli? Jak tylko beda zdjecia do ogloszen i tekst to jamoge pomoc robic ogloszenia moze Havanka tez pomoze? Nie ma mowy o zadnej czarnej dziurze:) Quote
Sara2011 Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Czekamy na zdjęcia bo nie mamy co dać do ogłoszeń. Quote
sybil Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Tak mi się smutno zrobiło, bo wątek spadł gdzieś daleko (szukałam go chyba na 3 stronie), ale bardzo dziękuję za podniesienie na duchu :). Strusiu, trzymaj się! Quote
Gusiaczek Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 No i tu odpadłam :D "dałem wam do wiwatu, co?!? hehehehe! na mój wygląd trzeba sobie, kochane, z a p r a c o w a ć" Cudny Pan Struś! 2 Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 A Strusiowi też trudno zrobić zdjęcia bo nie lubi aparatu a jak się schylam żeby pstryknąć to już do mnie idzie :( i mam na zdjęciu kawałek psa. W dodatku pochyla nisko glowę i ma zabójczy wzrok. Spróbujemy z mężem wczesnym popołudniem. Żeby nie było że się nie staram Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 W takich warunkach nie da się pracować :) Tu może coś się wybierze Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Taki groźny Grupowe - bez Tycinki i Gigi Quote
Sara2011 Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 11 minut temu, anecik napisał: Grupowe - bez Tycinki i Gigi hehehe- tata Struś z dziećmi :) Faktycznie większość zdjęć rozmazana. Spróbuj anecik coś z mężem wykombinować, może jeszcze da się kilka fotek strzelić :) Quote
Anula Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Na ostatnim zdjęciu w tym stadzie to Zuleczka wygląda najbiedniej. Faktycznie Struś był bardziej fotogeniczny w dłuższej sierści.Szkoda,że na uszach nie pozostawiono sierści. Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 28 minut temu, Anula napisał: Na ostatnim zdjęciu w tym stadzie to Zuleczka wygląda najbiedniej. Faktycznie Struś był bardziej fotogeniczny w dłuższej sierści.Szkoda,że na uszach nie pozostawiono sierści. Dlatego należy w ogłoszeniu dać stare i nowe I porównanie Chyba ludzie mają świadomość że sierść odrasta. Quote
sybil Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Strusiek ma "zabójcze" brwi i kudłaty jest przystojniejszy, dobrze, że futro odrośnie. Żeby tylko z powodu tego groźnego wyglądu nie chcieli go brać "do pilnowania" = do budy! Quote
elik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: . . . Biedny Struś Widać, że anecik na wielkopsy nie nastawiona raczej :) Quote
Anecik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 3 minuty temu, elik napisał: Biedny Struś Widać, że anecik na wielkopsy nie nastawiona raczej :) Raczej zupełnie Quote
Sara2011 Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Godzinę temu, sybil napisał: Strusiek ma "zabójcze" brwi i kudłaty jest przystojniejszy, dobrze, że futro odrośnie. Żeby tylko z powodu tego groźnego wyglądu nie chcieli go brać "do pilnowania" = do budy! Tych "groźnych" nie damy do ogłoszeń :) Quote
jaguska Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 1 godzinę temu, sybil napisał: Strusiek ma "zabójcze" brwi i kudłaty jest przystojniejszy, dobrze, że futro odrośnie. Żeby tylko z powodu tego groźnego wyglądu nie chcieli go brać "do pilnowania" = do budy! Dokładnie to samo nasunęło mi się na myśl :( Quote
Recommended Posts