Radek Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 6 godzin temu, Gabi79 napisał: W piątek przyjeżdża po Tigrunię. Kciuki na pokład!!! Zaciśnięte z całych sił. 1 Quote
Tyśka) Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Dnia 13.08.2019 o 22:35, Tola napisał: https://youtu.be/P5jyMu-ivi4 Filmik tez wykorzystam; świetny, chociaż smutny:( Widziałam, że pojawił się już na stronie Fundacji - super. Dnia 13.08.2019 o 23:10, b-b napisał: Tysiu a możesz podać mi na PW ten spis i stronki? Z góry dziękuję :) Dnia 13.08.2019 o 23:15, Gabi79 napisał: Ja też poproszę Dnia 14.08.2019 o 00:56, Poker napisał: ja też proszę Dnia 14.08.2019 o 08:57, Patmol napisał: I ja tez poproszę Dnia 14.08.2019 o 06:57, Moli@ napisał: Ja też poproszę... Tysiu, może masz ulotki jak prawidłowo prowadzić psa na smyczy...? Niestety często opiekun staje w pozycji zawodnika sumo ..., na którą pies reaguje paniką i po spacerze :( Wysłałam właśnie Wam wiadomość prywatną. Przepraszam, że zbiorczą. Podkreślam jedynie, że to subiektywna lista, być może nie umieściłam wszystkich dobrych książek, a może te "moje" nie wszystkim podpasują :) Moli@, niestety nie mam takiej ulotki zapisanej, nawet nie przypominam sobie, żebym taką widziała. Jak się natknę, podrzucę. Czasem Psie Sucharki mają edukacyjne obrazki, możliwe że ten temat już został przez nich poruszony. Dnia 14.08.2019 o 10:11, kiyoshi napisał: Dzieki Tysiu za te plakaty. Tez bede drukowac i dawac glownie domom gdzie sa dzieci. Juz kiedys tego szukalam a tu mam zestaw- gotowiec. Nie ma za co:) Ludzie zazwyczaj są mile zaskoczeni i mówią mi nieraz w rozmowach późniejszych, że bardzo im to pomogło rozeznać się w psim świecie później. Bo w internecie wiele można znaleźć, ale niektóre porady są szkodliwe - a tak mają już jakieś rozeznanie.Co do spotkania, to ja bardzo, bardzo chętnie - może tym razem się uda spotkać. 18 godzin temu, Gabi79 napisał: Pisałam dzisiaj do Pani Kamili, wszystko aktualne. W piątek przyjeżdża po Tigrunię. Kciuki na pokład!!! Trzymam najmocniej jak się da :) Quote
Gabi79 Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Widziałam, że pojawił się już na stronie Fundacji - super. Wysłałam właśnie Wam wiadomość prywatną. Podkreślam jedynie, że to subiektywna lista, być może nie umieściłam wszystkich dobrych książek :) Moli@, niestety nie mam takiej ulotki zapisanej, nawet nie przypominam sobie, żebym taką widziała. Jak się natknę, podrzucę. Czasem Psie Sucharki mają edukacyjne obrazki. Nie ma za co:) Ludzie zazwyczaj są mile zaskoczeni i mówią mi nieraz w rozmowach późniejszych, że bardzo im to pomogło rozeznać się w psim świecie później. Bo w internecie wiele można znaleźć, ale niektóre porady są szkodliwe. Co do spotkania, to ja bardzo, bardzo chętnie - może tym razem się uda spotkać. Trzymam najmocniej jak się da :) Bardzo dziękuję za kciuki i za pw Quote
Gabi79 Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 Wielki dzień Tigruni, coraz bardziej się stresuję Quote
Tola Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 4 godziny temu, Gabi79 napisał: Wielki dzień Tigruni, coraz bardziej się stresuję Tigrunia i Ty Gabrysiu macie tu na forum wielu przyjaciół, a więc i siła kciuków spora, będzie dobrze! Quote
Tola Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Dnia 13.08.2019 o 21:28, Tyś(ka) napisał: Dobry pomysł. :) Nie mam na wyłączność, kiedyś jedynie w sprawie innej ulotki pytałam o zgodę czy mogę rozpowszechnić dalej, nie było problemu. Tutaj twórcy myślę, że się nie obrażą, bo nie wiem nawet jak się z nimi skontaktować. Ja drukuję na własny koszt (grafikę zapisuję na komputerze i drukuję) i rozdaję, łącznie z broszurkami o dobrych karmach mokrych i suchych, broszurce o sygnałach uspokających psów, spisem dobrym lektur psich oraz stron www, do tego często dołączam spis specjalistów w okolicy (szkoleniowców, behawiorystów i lecznic) oraz porady Sowy, które kiedyś Sowa nam wypunktowała na forum. Ja jeszcze wrócę na chwilkę do tego wpisu - czy mogę też prosić o te porady Sowy? Staram się czytać te wszystkie wpisy Sowy, są bardzo pomocne, ale takie "w pigułce", wypunktowane to chyba gdzieś mi umknęły... Będę bardzo wdzięczna:) Quote
Gabi79 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 11 godzin temu, Tola napisał: Tigrunia i Ty Gabrysiu macie tu na forum wielu przyjaciół, a więc i siła kciuków spora, będzie dobrze! Bardzo mnie to cieszy. Stres mam taki, że nie wiem jak będę dzisiaj funkcjonować w pracy. Quote
Gabi79 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 23 minuty temu, Poker napisał: Cos wiadomo jak dzisiaj ? Jeszcze nic nie wiem. Nie chcę być natrętna, a poza tym jeszcze jestem w pracy. Pani miała być u Kasi około 15 tej, więc cierpliwie ( no powiedzmy) czekam na info Quote
Gabi79 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Na razie wiem tylko tyle, że Tigrunia pojechała Quote
Poker Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Na razie wiem tylko tyle, że Tigrunia pojechała to już coś Quote
Gabi79 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Wybaczcie, w tej chwili nie jestem w stanie nic napisać............... 1 Quote
kamma13 Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Jeszcze kilka dni i będzie zalegać NA tej kanapie... 1 Quote
Poker Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 37 minut temu, Gabi79 napisał: Wybaczcie, w tej chwili nie jestem w stanie nic napisać............... Dlaczego ? Co się stało ? Quote
Gabi79 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Przed chwilą, Poker napisał: Dlaczego ? Co się stało ? Po pierwsze ze wzruszenia, a po drugie laptop mi szwankuje Quote
Poker Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Przed chwilą, Gabi79 napisał: Po pierwsze ze wzruszenia, a po drugie laptop mi szwankuje UFFF, myślałam ,że coś złego się stało. Tak , Tigrunia na salonach... Ciekawe jak kicia do niej i dzieci. Quote
Gabi79 Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Dzisiaj daję p. Kamili spokój, bo niemal cały dzień spędziła w samochodzie. Będę dzwonić jutro Quote
Sowa Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Tigra najwyraźniej jest zainteresowana, nie spanikowana. Czyli powinno być dobrze. 1 Quote
kamma13 Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Wydaje się czujna, trochę wystraszona (kto by nie był na jej miejscu), ale w kontakcie. Strategicznie - plecki i pupcia osłonięte. Wszystko będzie dobrze, Gabi! Quote
Alaskan malamutte Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Kciuki cały czas za adaptację Tiguni zaciśnięte!! Tak profilaktycznie...Wierzę jednak, że będzie wszystko dobrze i Tigrunia nas wszystkich zaskoczy!! 1 Quote
Radek Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Powodzenia i samych szczęśliwych dni Tigruniu. Kciuki cały czas zaciśnięte. 1 Quote
Recommended Posts