Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę to przykre,że Sisi nie może przekonać się do Pana.Pan stara się obłaskawić Sisi?

Czy będą zdjęcia Sisi z domku,czy to jest problem?Czy w umowie jest podany mail?

• 4 weeks later...
Posted

Rozmawiałam dziś z pańcią Sisi. Generalnie jest wszystko w porządku. Jedyny problem dla pana jest to ,że Sisi ciągle się go boi. Nawet nie chce siusiu zrobić , gdy on wyjdzie z nią na spacer.

Z panią jest  bardzo dobrze. Śpi obok niej, leży na kanapie, biega jak szalona po ogródku i wraca na każde zawołanie. Zaprzyjaźniła się z sąsiedzkimi psami i  się bawią.  Z kotem jest też bardzo dobrze, nawet go myje. Jest bardzo grzeczna przy czesaniu i ogólnie bardzo spokojna. Jeszcze nie szczekała, a pani nie może się doczekać.

Pani mówi ,że ma psa ,a pan narzeka ,że nie ma psa.  Proponowałam,żeby adoptowali jeszcze jednego ,ale nic z tego.

Mam obiecane zdjęcia.

Posted

Zapewne nie wiecie ile radości mi sprawiły zdjęcia naszej królewny.Teraz jestem już spokojna o Sisi. Najważniejsze,że pomimo braku płotu Sisi trzyma się domu.

Poker bardzo,bardzo dziękuję za kontakt z Panią.

Posted

Przybiegłam i ja pooglądać zdjęcia Sisi i serce się raduje,widząc jej roześmiany pysio :) Bądź szczęśliwa w swoim domku i przekonaj się królewno do Pana,który zapewne nie czuje się zbyt szczęśliwy....Może to kiedyś nastąpi,za co trzymam kciuki!

Muszę zadzwonić do domu Kubusia bo mam zero info na maila....

• 2 weeks later...
Posted

Wieści z domku Kubusia :)

Pani Bogusiu najmocniej przepraszam za brak kontaktu z mojej strony. Omyłkowo wcześniejsze zdjęcia wysłałam do Pani z maila grupowego ze studiów. Nie korzystam z tej skrzynki i nie zauważyłam maili od Pani. Bardzo dziękujemy za życzenia noworoczne i bardzo spóźnione ale mamy nadzieje ze ten rok będzie dla Pani równie fantastyczny jak nasz do tej pory. Poniżej przesyłam zdjęcia "Kubusia". Obecnie ma na imię Rex a reaguje tylko na Reksio. Jest bardzo grzecznym i kochanym psem. Był już w naszych domach rodzinnych i odnalazł sie tam bez większych problemów. Podróżuje z nami autem co uwielbia. W zasadzie każdy kto go widzi z miejsca sie w nim zakochuje. Bardzo pozytywnie zmienil nasz dom i nas samych.

Pozdrawiam

image1.JPG

image2.JPG

image3.JPG

image4.JPG

image5.JPG

• Upvote 2
Posted

Kuba jest podobny do filmowego Reksia i może też związane z tym imię.Fajne wiadomości i najważniejsze,że wszystko jest okey.Ale Reksio ma wypasione legowisko.

• 6 months later...
Posted

Kilka dni temu dzwoniłam do DS Sisi. Sunia ma młodszego braciszka- szczeniaka. Wg państwa Sisi była cały czas za spokojna , wycofana. Pojawienie się malucha ożywiło ją. Zaczęła szczekać ,bawić się. Pomysł drugiego psa podsunął wet. 

Sunia jest pod stałą opieką weta, jest zdrowa tylko niestety przytyła. Śpi z łóżku , a dzień okupuje swoją wersalkę. Myślę ,że jest jej dobrze.

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Dziękujemy Poker za wieści o Sisi :).Myślę,że to dobry pomysł z drugim pieskiem.Czasami psiaki nie potrafią się odnaleźć tylko w towarzystwie ludzi i najzwyczajniej brakuje im psiego towarzystwa...

• 1 month later...