Anula Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 Trochę to przykre,że Sisi nie może przekonać się do Pana.Pan stara się obłaskawić Sisi? Czy będą zdjęcia Sisi z domku,czy to jest problem?Czy w umowie jest podany mail? Quote
Poker Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Rozmawiałam dziś z pańcią Sisi. Generalnie jest wszystko w porządku. Jedyny problem dla pana jest to ,że Sisi ciągle się go boi. Nawet nie chce siusiu zrobić , gdy on wyjdzie z nią na spacer. Z panią jest bardzo dobrze. Śpi obok niej, leży na kanapie, biega jak szalona po ogródku i wraca na każde zawołanie. Zaprzyjaźniła się z sąsiedzkimi psami i się bawią. Z kotem jest też bardzo dobrze, nawet go myje. Jest bardzo grzeczna przy czesaniu i ogólnie bardzo spokojna. Jeszcze nie szczekała, a pani nie może się doczekać. Pani mówi ,że ma psa ,a pan narzeka ,że nie ma psa. Proponowałam,żeby adoptowali jeszcze jednego ,ale nic z tego. Mam obiecane zdjęcia. Quote
Anula Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 W sumie to bardzo dobre wiadomości o Sisi.Z nietolerancją mężczyzn może być odwieczny problem tak jak z moją Sawaną.Dzięki Poker. Quote
Poker Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Dostałam dziś zdjęcia Sisi.Aż mi się łzy zakręciły w oczach... 3 Quote
Tyśka) Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ależ jej dobrze! Prześliczna królewna :) Quote
Anula Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 Zapewne nie wiecie ile radości mi sprawiły zdjęcia naszej królewny.Teraz jestem już spokojna o Sisi. Najważniejsze,że pomimo braku płotu Sisi trzyma się domu. Poker bardzo,bardzo dziękuję za kontakt z Panią. Quote
Bogusik Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Przybiegłam i ja pooglądać zdjęcia Sisi i serce się raduje,widząc jej roześmiany pysio :) Bądź szczęśliwa w swoim domku i przekonaj się królewno do Pana,który zapewne nie czuje się zbyt szczęśliwy....Może to kiedyś nastąpi,za co trzymam kciuki! Muszę zadzwonić do domu Kubusia bo mam zero info na maila.... Quote
Bogusik Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Wieści z domku Kubusia :) Pani Bogusiu najmocniej przepraszam za brak kontaktu z mojej strony. Omyłkowo wcześniejsze zdjęcia wysłałam do Pani z maila grupowego ze studiów. Nie korzystam z tej skrzynki i nie zauważyłam maili od Pani. Bardzo dziękujemy za życzenia noworoczne i bardzo spóźnione ale mamy nadzieje ze ten rok będzie dla Pani równie fantastyczny jak nasz do tej pory. Poniżej przesyłam zdjęcia "Kubusia". Obecnie ma na imię Rex a reaguje tylko na Reksio. Jest bardzo grzecznym i kochanym psem. Był już w naszych domach rodzinnych i odnalazł sie tam bez większych problemów. Podróżuje z nami autem co uwielbia. W zasadzie każdy kto go widzi z miejsca sie w nim zakochuje. Bardzo pozytywnie zmienil nasz dom i nas samych. Pozdrawiam 2 Quote
Anula Posted February 16, 2017 Author Posted February 16, 2017 Kuba jest podobny do filmowego Reksia i może też związane z tym imię.Fajne wiadomości i najważniejsze,że wszystko jest okey.Ale Reksio ma wypasione legowisko. Quote
Poker Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Kilka dni temu dzwoniłam do DS Sisi. Sunia ma młodszego braciszka- szczeniaka. Wg państwa Sisi była cały czas za spokojna , wycofana. Pojawienie się malucha ożywiło ją. Zaczęła szczekać ,bawić się. Pomysł drugiego psa podsunął wet. Sunia jest pod stałą opieką weta, jest zdrowa tylko niestety przytyła. Śpi z łóżku , a dzień okupuje swoją wersalkę. Myślę ,że jest jej dobrze. 1 Quote
Bogusik Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Dziękujemy Poker za wieści o Sisi :).Myślę,że to dobry pomysł z drugim pieskiem.Czasami psiaki nie potrafią się odnaleźć tylko w towarzystwie ludzi i najzwyczajniej brakuje im psiego towarzystwa... Quote
Bogusik Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Z Kubusiowego domku...:) Pani Bogusiu bardzo dziękujemy za życzenia i pamięć ;) również życzymy wszystkiego najlepszego zarówno świątecznie jak i na Nowy Rok ;) Quote
Anula Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 Fajny nasz Kubuś.Miło czytać wiadomości o oglądać zdjęcia.Cudowne pysio. Quote
Recommended Posts