Poker Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 nie ma za co dziękować. Tak , to miał być prezent dla pani. Do Międzyborza jest dość blisko z Oleśnicy. W razie czego mogłabym poprosiłabym Brzośkę albo Marmosię. Właściwie to poproszę je o wizytę już.Jakoś dom z Międzyborza bardziej mi leży. Kto ma namiary na brzośkę albo marmosię? Quote
Anula Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 15 minut temu, Poker napisał: nie ma za co dziękować. Tak , to miał być prezent dla pani. Do Międzyborza jest dość blisko z Oleśnicy. W razie czego mogłabym poprosiłabym Brzośkę albo Marmosię. Właściwie to poproszę je o wizytę już.Jakoś dom z Międzyborza bardziej mi leży. Kto ma namiary na brzośkę albo marmosię? Napiszę na pw kontakt do marmosia. Quote
Poker Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Napisałam PW do brzośki i czekam na odzew. Dzięki za nr telefonu do marmosi, Jestem po rozmowie z marmosią. Zgodziła się zrobić wizytę PA. Bardzo jej dziękuję. Quote
Anula Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: To ja trzymam kciuki... :) I ja też.Jestem ciekawa co wykluje się z tych dwóch domków.Jeżeli dwa domki będą fajne to będziemy miały dylemat. Quote
Poker Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Na razie mam odczucie ,że domek z Międzyborza jest bardziej odpowiedni. Pani miała chłopczyka szpica i dopatrzyła się w Sisi właśnie szpica. Może i ma rację, nie wpadłam na taką myśl. Potencjalni chętni z Opola nie odzywają się. Poprosiłam ,by skontaktowała się ze mną pani , dla której Sisi ma być prezentem. Dla tych ludzi ma być mały , ładny pies. Zobaczyli Sisi, to zadzwonili. A pani z Raciborza chce właśnie Sisi, chce mieć drugie dziecko , bo pierwszym był jej poprzedni szpicek. A ja chcę ,żeby ktoś rozpuszczał Sisi, moją słodką królewnę. 2 Quote
Bogusik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 To w takim razie ja też jestem za domkiem w Raciborzu i rozpieszczaniem królewny :) Anula chciała ogłaszać Sisi w typie właśnie szpica,ale ja jej odradziłam,bo znam i kojarzę tylko białe.Teraz to zresztą wszystko możliwe, ale ja jestem już też wiekową kobietą i nie sprawdzałam w necie...:) Quote
Poker Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Szpice są też beżowe. Wstrzymajcie się z ogłoszeniami do czwartku, bo mam uczucie ,że to właściwy domek. Ale oceny muszą dokonać brzośka z marmosią. Quote
Anula Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Poker chyba się pomyliła,jest to domek w Międzyborzu k/Twardogóry,Sycowa. Czy już wiadomo kiedy odbędzie się wizyta? Quote
Poker Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 2 minuty temu, Anula napisał: Poker chyba się pomyliła,jest to domek w Międzyborzu k/Twardogóry,Sycowa. Czy już wiadomo kiedy odbędzie się wizyta? To Bogusik się pomyliła. Zrozumiałam z PW brzośki ,że w czwartek. Quote
Anula Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 42 minut temu, Poker napisał: A pani z Raciborza chce właśnie Sisi, chce mieć drugie dziecko , bo pierwszym był jej poprzedni szpicek. A ja chcę ,żeby ktoś rozpuszczał Sisi, moją słodką królewnę. No nie wiem,kto tu się pomylił? Bogusia odpowiedziała na ten post ale to jest nie istotne,wiadomo o co chodzi. Quote
Poker Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Ja się pomyliłam . Raz napisałam Międzybórz , raz Racibórz. Nie wiem skąd mi się wziął Racibórz. Quote
Anula Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 19 godzin temu, Poker napisał: Szpice są też beżowe. Wstrzymajcie się z ogłoszeniami do czwartku, bo mam uczucie ,że to właściwy domek. Ale oceny muszą dokonać brzośka z marmosią. Bardzo jestem ciekawa oceny domku.Trzymajmy kciuki za czwartek. Quote
Poker Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Sprawa się skomplikowała, bo marmosi wysiadł samochód i nie wie kiedy będzie na chodzie. Postanowiłam opłacić taksówkę ,żeby mogły z brzośką pojechać. Znalazłam taksówkę za 100 zł wraz z czekaniem. marmosia zgodziła się i jutro pojadą . Pani już wie. Ponieważ pana nie będzie, poprosiłam go do telefonu czym oboje z panią byli zaskoczeni i spytałam czy się zgadza na Sisi. powiedział ,że jak najbardziej,że nie mogą się już jej doczekać. Jeżeli wizyta wypadnie dobrze, to państwo przyjadą po Sisi. 1 Quote
Anula Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 No i bardzo dobrze zadecydowałaś.Czy mam Tobie przelać na konto pieniążki,czy marmosi? Od P.Joli od Destino(Joszki) nadeszły pieniążki w kwocie 30,00zł na pomoc dla naszych psiaczków.Wpisałam w deklaracje jednorazowe.ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY. Quote
Poker Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 A Sisi ma jakieś pieniądze? Bo nie śledzę stanu finansów i sama podjęłam taka decyzję. Wolałam zapłacić za taksówkę niż samej jechać na wizytę PA. Jeszcze nie mam nr konta marmosi. Quote
Anula Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 2 minuty temu, Poker napisał: A Sisi ma jakieś pieniądze? Bo nie śledzę stanu finansów i sama podjęłam taka decyzję. Wolałam zapłacić za taksówkę niż samej jechać na wizytę PA. Jeszcze nie mam nr konta marmosi. Ma pieniądze.Na pierwszej stronie są finanse psiaków.Jeżeli są pieniążki trzeba je wykorzystywać właśnie w takiej sytuacji.To czekam na dane do przelewu i jak najszybciej zrobię przelew. Quote
Anula Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Czy coś wiadomo o domku? O której miała być przeprowadzona wizyta dla Sisi? Quote
Poker Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Trzymajcie kciuki za wizytę. Ma być między 17 ,a 18. Teraz jadę dostarczyć kontener dla Niko. W sobotę podpisać umowę dla Gigi. Cały czas coś się dzieje. Quote
Anula Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 2 godziny temu, Poker napisał: Trzymajcie kciuki za wizytę. Ma być między 17 ,a 18. Teraz jadę dostarczyć kontener dla Niko. W sobotę podpisać umowę dla Gigi. Cały czas coś się dzieje. To ciężko będzie zobaczyć cokolwiek np.płot czy budę. Quote
kiyoshi Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 13 minut temu, Anula napisał: To ciężko będzie zobaczyć cokolwiek np.płot czy budę. to prawda..tymbardziej że zachodnia Polska cały dzień w ulewnym deszczu:( Quote
marmosia Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 46 minut temu, Anula napisał: To ciężko będzie zobaczyć cokolwiek np.płot czy budę. Budy nie ma, pies ma być w domu! Pani podkreślała, że to członek rodziny. Przód domu ogrodzony- pod bramą wjazdową może się drobna psina przecisnąć. Działka 50 arowa z tyłu domu nieogrodzona. Sisi będzie wychodzić na dwór w szelkach i obróżce. Pani rzeczowa, ale żyjąca wspomnieniami psiaka, który odszedł- szukała podobnego. W domu kot. Wychodzący. Niewykastrowany. Pani nie jest zwolennikiem sterylizacji i kastracji. Dom czyściutki, wydaje się, że zwierzolubny. Zwierzyniec ma dostęp do parteru i piętra, na które prowadzi około 6 schodów. Pani chce zobaczyć Sisi na żywo zanim podejmie decyzję. Decyzja, czy Sisi trafi do Międzyborza należy do Poker. Quote
marmosia Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Brzośka uzupełni moje subiektywne odczucia jak wejdzie na dogo. Quote
Poker Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Bardzo dziękuję za wizytę. To co opisała marmosia wynikało ogólnie z rozmowy z panią. Wyjątkiem jest , że odniosłam wrażenie ,że pani z panem są zdecydowani na adopcję Sisi. Chcą przyjechać i zobaczyć czy zaiskrzy między nimi , a Sisi. Sama nie wiem co o tym sądzić. Może to jest i odpowiedzialne ,że nie chcą brać psa na HURA. Zaraz zadzwonię do pani i zobaczymy kiedy będą chcieli przyjechać. Quote
Anula Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Tak byli zachwyceni Sisi a teraz ostudziły się ich emocje. Tył domu nie jest ogrodzony,ciekawe jak szpic tam sobie hasał po ogrodzie,a może za ogrodem nie wykastrowany. Quote
Recommended Posts