Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nio,to tylko wypada się cieszyć i zacierać ręce,że dwie bidy z Zamościa będą miały domki.Miejsce się zwolni u naszej Hani i Poker to będzie można następnym bidom pomóc.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Do mnie przypuszczalnie wróci Giga.

Jeżeli wróci,to i tak o jakieś nowe,dobre doświadczenia "bogatsza" Jest gdzieś ten domek dla niej i w końcu zadzwoni ten telefon...

Posted
7 minut temu, Poker napisał:

podpisy wróciły, jakieś przedpotopowe i  nie można wykasować. Chyba mamy od adminów przedwczesny prezent noworoczny,

Hi,hi,hi...Wystraszyłam się,że coś ze mną nie tak,ale skoro Ty je masz i widzisz,to odetchnęłam.... :)

Jak ktoś rozszyfruje,jak wstawiać/usuwać to będę ogromnie wdzięczna za instrukcję :)

Posted

Próbowałam ,ale się nie da. Powiem szczerze ,że wielkie banerki wprowadzają szum informacyjny. One są bardzo potrzebne, ale jednak 3-4 sztuki ,a nie kilkanaście jak niektóre osoby miały.

Posted
50 minut temu, Bogusik napisał:

Hi,hi,hi...Wystraszyłam się,że coś ze mną nie tak,ale skoro Ty je masz i widzisz,to odetchnęłam.... :)

Jak ktoś rozszyfruje,jak wstawiać/usuwać to będę ogromnie wdzięczna za instrukcję :)

Wchodzisz w swój profil, potem w Ustawienia konta i dalej w Sygnaturę - wstawiasz, usuwasz

Posted
11 minut temu, Tola napisał:

Wchodzisz w swój profil, potem w Ustawienia konta i dalej w Sygnaturę - wstawiasz, usuwasz

Dzięki serdeczne Tolu :) Popróbuję jutro  i mam nadzieję,że z dobrym efektem :)

Posted
4 minuty temu, szafirka napisał:

Kubuś jutro ok. 14 pozna swoich nowych właścicieli :)

Dziękujemy Haniu za info. Jutro wielki dzień dla Kubusia i jego nowych opiekunów.Trzymam i nie puszczam!

Posted
2 minuty temu, Poker napisał:

Szafirko, napisz cosik.

A to nasza obecna świetna trójca po spacerku czeka na wytarcie łapek

Sisi_19_11_16_1.jpg

Cudności !!!

I jakie zdyscyplinowane ;)

Posted

Spotkanie się opóźniło, ale doszło do skutku. Państwo bardzo fajni, weseli, Kubuś pasuje do nich idealnie :) Przywitał ich radośnie, połakomił się na smaczki. Kubuś dostał wyprawkę - suchą karmę i 2 puszki animondy, na drogę wypisałam adresówkę. Pani kupiła szelki, w które idealnie zmieścił się KUbuś, adresówkę będzie zamawiać grawerowaną przez internet. Państwo przekazali na psiaki 200 zł., zatem kwota ta czeka u mnie na dyspozycje.

• Upvote 1
Posted

Bardzo się cieszę ,że pasują do siebie.

Czy szelki zapięli ciasno ?

ładnie z ich strony ,że kapnęli groszem. 

Mogę jutro zadzwonić do nich ?

Posted

Rozmawiałam z p.Anią i wszystko jest ok.Kubuś w samochodzie był spokojny i większość czasu przespał na kolanach dużego p.Kuby.W domu było zwiedzania i wąchania co nie miara,a później latanie po wszystkich kanapach.Zaliczył również stół w kuchni,bo spryciulek znalazł odsunięte krzesło,więc przeszkód nie było :) Został wykąpany i w zasadzie bez specjalnych oporów.Zjadł trochę ale sporo napił się wody.Dostał od dużego Kuby zabawkę-szczurka i w zasadzie to już nie wiele z niego zostało.Jest bardzo radosny,a ogonek kręci się niczym chorągiewka.Pani Ania powiedziała,że właśnie o takim piesku marzyli i bardzo dziękowała,że mogli go zaadoptować.Ja ze swojej strony,bardzo podziękowałam za tak wielkie wsparcie finansowe dla psiaków,którym pomagamy.Powiedziałam,że jutro Poker zadzwoni po info. a ja po niedzieli.Zdjęcia będą,jak tylko Kubuś trochę ochłonie,bo do tej pory nie dało mu się zrobić nie zamazanego,tak szaleje :) A jeszcze nie napisałam,że mają duże lustro i Kubuś co rusz do niego podchodzi i się w nim przegląda,jak laluś :) Możliwe więc,że i tak na imię dostanie :)

• Upvote 2
Posted
22 minut temu, Poker napisał:

Jutro jadę do pani na 15.30. Serce mi pęka.

1 minutę temu, Poker napisał:

Jutro jeszcze nie zawożę Sisi. Jade obejrzeć płot, bramkę czy Sisi się nie przedostanie.

Poker będziemy trzymać mocno kciuki! Myślałam,że jedziesz z Sisi,ale chyba źle zrozumiałam...

Posted
20 minut temu, Poker napisał:

Pomyślne wiadomości o Kubusiu. Pewnie wniósł do ich domu mnóstwo radości.

Bardzo dużo! Pani Ani głos był tak wypełniony zadowoleniem i radością,jak mi opowiadała o Kubusiu,że i mi się buzia sama uśmiechała :)