Sara2011 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Teraz, Tola napisał: TZ rozmawiał z kierownikiem - w poniedzałek lub wtorek ma być sterylka i dadzą znać, czy można ją zabierać (liczę, ze kobieta nie odezwie się) Nic więcej nie dało się zrobić. To trzymamy kciuki aby się nie odezwała. A jeśli nie zostanie odebrana przez tę Panią, to czy w schronie wiedzą, że Ty (jako nasz reprezentant ) jesteś nią zainteresowana? Zeby nie wydali jej jeszcze komuś innemu. Quote
Tola Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 W schronie od początku wiedzą, że chcę zabrać sunię. Ale czasami te moje chęci to za mało :( Quote
Poker Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 50 minut temu, szafirka napisał: Jutro o godz. 8 otwierają schron, więc wyjazd p. Grześka nastąpi pewnie ok. 9. Najprawdopodobniej Piotrek wyjedzie z psiakami z Katowic ok. godz. 13.30 - 14 i we Wrocławiu będzie ok. 15.30 -16. Aby jutro nie ustalać prowadząc auto, już dzisiaj Piotrek proponuje Bielany przy Auchan (najbliższy sklep przy drodze). Nie ma problemu, będę przy Auchanie.I tak będziemy musieli się szukać , bo ten sklep jest duży. Jakim samochodem będzie p. PIotr ? Quote
Bogusik Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Może umówcie się przed głównym wejściem,oczywiście nie samochodami,ale osobowo :) Wy dziewczyny chyba się znacie?A Piotrkowi proponuję wziąć do ręki jakiś psi gadżet... Hmm...trochę zakrawa na agent-film,ale znak rozpoznawczy musi jakiś być :) Quote
Poker Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Nie ma głównego wejścia. Może przy tym od strony Leroy Merlin.Może p.Piotr niech trzyma w ręce szelki ze smyczą. Quote
Anula Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Mogę się mylić ale chyba jest to ford combi,z tyłu na szybie ma reklamę Hoteliku. Quote
Poker Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ja jestem kobita , więc rozróżniam samochody po kolorze. :) Quote
Anula Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 3 minuty temu, Poker napisał: Ja jestem kobita , więc rozróżniam samochody po kolorze. :) O kurcze,nie jestem pewna ale kolor chyba ciemno niebieski.W każdym razie z tyłu na szybie jest reklama i to spora,że widać ją. Quote
szafirka Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 A nie można się zgadać telefonicznie na parkingu? Piotrek tak się z LILU umówił. Samochód jest ford kombi takie złoto-srebrne z reklamą na tylnej szybie. Tam przy sklepie jest stacja paliw auchan, to będzie chyba najbezpieczniej w jej okolicy Quote
Poker Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Pewnie ,że się można zgadać . Będę na stacji paliw. Zadzwonię do p. Piotra ok .14 ,żeby się zorientować gdzie jest. Quote
Anula Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Jeszcze takie ładne zdjęcie wynalazłam dwóch ślicznotek Emi i Sisi. Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Sisi i Kubuś w drodze do nowego życia!!! Sisi przesłodka, tylko trochę spanikowana, za to Kubuś rozdaje buziaki na lewo i prawo!! Ja od początku wiedziałam, że to cudo psiak 1 Quote
Sara2011 Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 10 godzin temu, Anula napisał: Jeszcze takie ładne zdjęcie wynalazłam dwóch ślicznotek Emi i Sisi. Dwa cudne orzeszki :). Quote
Anula Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Dostałam wiadomość od Toli.Psiaczki wyjechały ze schronu,są bardzo fajne,kontaktowe. Quote
Bogusik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Super,że psiaczki już w drodze :) Trzymam kciuki za ich szczęśliwe dotarcie do celu! Quote
Anula Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 P.Piotr zajedzie do mnie z Kubusiem na chwilkę,a więc poznam Naszego chłopczyka.Przekażę 370,00zł za transport. Quote
Tola Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Czy to nie sen, czy ja naprawdę wyjeżdżam? I my też, i my tez jedziemy! 4 Quote
Anecik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Słoneczka kochane:) Dzwoniłam do naszych przewoźników - Piotr czeka w Katowicach a Grzegorz minął Kraków. To jeszcze troszkę czekania przed nami Quote
Anula Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Wszyscy tu czekamy na nasze śliczności.Niech spokojnie dotrą na miejsce. Z Krakowa do Katowic jest chyba 2 godz.,jazdy? Quote
Anecik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 2 minuty temu, Anula napisał: Wszyscy tu czekamy na nasze śliczności.Niech spokojnie dotrą na miejsce. Z Krakowa do Katowic jest chyba 2 godz.,jazdy? Okolo 2 bo Grzegorz nie jedzie autostradą, ale teraz ma już około 60 km do Katowic. Quote
Gabi79 Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Godzinę temu, Tola napisał: Czy to nie sen, czy ja naprawdę wyjeżdżam? I my też, i my tez jedziemy! Kochane Słoneczka!!! Quote
Anecik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Psiaki chwilę temu przejęte przez szafirka :) Quote
Recommended Posts