Jump to content
Dogomania

2024 - już za TM :(. Cuda się zdarzają stara 11 letnia Miłeczka bez oczka znalazła kochający domek i śpi na kanapie :D, a starszy Rabarbar też znalazł domek :).

Recommended Posts

• 5 months later...
Posted

Dzisiaj  rozmawiałam z p. Anią - Miła pomimo swojego wieku czuje się nieźle, co bardzo cieszy, bo z tych zamojskich staruszek, które przetrwały ten najgorszy czas zamojskiego schroniska to zostały tylko ona i Hana.

Suni dokuczają stawy,  ma już mniej siły, więc nie zawsze jeździ już na działkę, no i dopadła ją psia demencja - wchodzi na ściany, drepcze w miejscu lub chodzi w nocy po domu bez celu (pamiętam te zachowania u mojej Zulci).

Miła ma też problemy z zębami, ale ze względu na wiek jakikolwiek zabieg nie jest wskazany.

Pożyczyłam Miłej i p. Ani dużo zdrowia i obiecałam, że tutaj przekażę informacje i pozdrowienia.

• Like 3
  • Upvote 1
  • 3 months later...
Posted

😥😥💔Dzisiaj odeszła Miłeczka 🖤🖤🖤 Bardzo dziękuję p. Ani za te wspaniałe 4 lata miłeczkowego życia, mocno przytulam i tutaj😥 Żegnaj Miłeczko, biegaj za TM, jesteś znowu z przyjaciółką z boksu - Suvi.

IMG-20210424-WA0013.jpg.3cecefbfdaf974a4da22d7f009326bd9.jpg

P1230723.JPG.044ffacaf5e33ce069000e3375f5e328.jpeg

Posted

Martusia mnie powiadomiła o śmierci Miłeczki 😥😢😥😥😥😥. Bardzo mi przykro. Cieszę się jednak że udało się jej wspólnie pomoc , i że ostatnie lata przeżyła kochana, szczęśliwa, bezpieczna.

Serdecznie dziękuję Wszystkim którzy się do tego przyczynili.

• Onaa changed the title to 2024 - już za TM :(. Cuda się zdarzają stara 11 letnia Miłeczka bez oczka znalazła kochający domek i śpi na kanapie :D, a starszy Rabarbar też znalazł domek :).
  • 1 month later...