Tola Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 Dzisiaj rozmawiałam z p. Anią - Miła pomimo swojego wieku czuje się nieźle, co bardzo cieszy, bo z tych zamojskich staruszek, które przetrwały ten najgorszy czas zamojskiego schroniska to zostały tylko ona i Hana. Suni dokuczają stawy, ma już mniej siły, więc nie zawsze jeździ już na działkę, no i dopadła ją psia demencja - wchodzi na ściany, drepcze w miejscu lub chodzi w nocy po domu bez celu (pamiętam te zachowania u mojej Zulci). Miła ma też problemy z zębami, ale ze względu na wiek jakikolwiek zabieg nie jest wskazany. Pożyczyłam Miłej i p. Ani dużo zdrowia i obiecałam, że tutaj przekażę informacje i pozdrowienia. 3 1 Quote
Tianku Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Dziękujemy za wieści o kochanej Milusi. Przesyłam pozdrowienia 💚💚 Quote
Radek Posted June 3, 2024 Posted June 3, 2024 Bardzo dziękuję za wieści. Dobrze, że Miłka ma się nieźle. Dużo zdrowia dla niej. Quote
Onaa Posted June 3, 2024 Author Posted June 3, 2024 Dziękuję za wieści o Mileczce, dobrze że ma dobre życie w swoim dobrym domku. Quote
Tola Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 😥😥💔Dzisiaj odeszła Miłeczka 🖤🖤🖤 Bardzo dziękuję p. Ani za te wspaniałe 4 lata miłeczkowego życia, mocno przytulam i tutaj😥 Żegnaj Miłeczko, biegaj za TM, jesteś znowu z przyjaciółką z boksu - Suvi. Quote
agat21 Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 Śpij spokojnie Maleńka, śpij spokojnie Miłeczko. 🩶 Dobrze, że poznałaś co to ciepły i dobry dom. Ale smutno mi bardzo. Quote
Onaa Posted September 8, 2024 Author Posted September 8, 2024 Martusia mnie powiadomiła o śmierci Miłeczki 😥😢😥😥😥😥. Bardzo mi przykro. Cieszę się jednak że udało się jej wspólnie pomoc , i że ostatnie lata przeżyła kochana, szczęśliwa, bezpieczna. Serdecznie dziękuję Wszystkim którzy się do tego przyczynili. Quote
Tianku Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Milusiu nasza kochana 😢😢 💔do zobaczenia 🌈🐾🐾 Quote
Radek Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Bardzo mi smutno 😞 Dobrze, że zaznała dobrego psiego życia. Biegaj kochana za TM. Quote
Jo37 Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Bardzo mi przykro. Kolejny psiak odchodzi za TM. Quote
Recommended Posts