Alaskan malamutte Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 3 minuty temu, Jo37 napisał: Trzeba próbować zbierać kasę. Robić bazarki itp. Miejmy nadzieję, że uda nam się wyciągnąć kolejne psiaki. Asia, święte słowa!! W jedności siła, razem damy radę!! 1 Quote
jankamałpa Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 czy dobrze rozumiem, że nadal nie ma gdzie zabrać suni? Quote
anica Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 14 godzin temu, Tola napisał: Jak Ares pojedzie do domu to może nie tylko Paweł przekaże swoją deklarację.... Tak się złozyło, ze ze schronu wyszedł Axel, Lisia, trudno o deklaracje na kolejnego psa. Ale ja wierzę, ze Anioł suni czuwa ... ''' ja też wierzę... w Anioła suni Quote
Alaskan malamutte Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 6 minut temu, Janka@ napisał: czy dobrze rozumiem, że nadal nie ma gdzie zabrać suni? Dokładnie tak. Na hotelik potrzebne deklaracje, a ich jak na lekarstwo, a BDT graniczy z cudem...Ja uderzam gdzie mogę... Wszyscy mówią o magii FB, może tam?? Quote
anica Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Może?? ... ja nie jestem na FB ale .... dobre ciocie ,które znam ,może nam pomogą? trzeba szukać wszędzie Quote
Onaa Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Kochani, a kto zajmie się finansami suni? nadal nie ma skarbnika. Quote
Onaa Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 U Murki byłoby miejsce niedlugo, koszt 450zł miesięcznie. Deklaracji stałych jest 30zł, a po adopcji Aresa ma być 80zł. cały czas szukamy pomocy dla suni. Bez nas ona nie ma szans na opuszczenie schronu :( Quote
jankamałpa Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 to może zarezerwować miejsce i skoncentrować się na szukaniu funduszy. 1 Quote
Tola Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Godzinę temu, Onaa napisał: Kochani, a kto zajmie się finansami suni? nadal nie ma skarbnika. Zapytam Jo37 - może si zgodzi jak nie ma chętnego :( Quote
Jo37 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Mogę być skarbnikiem suni. A może ktoś się znajdzie bo będę miała dwa psiaki i bazarki na jednym koncie. Quote
Jo37 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 3 godziny temu, Onaa napisał: Kochani, a kto zajmie się finansami suni? nadal nie ma skarbnika. A może Ty. Widzę, że już są wpłaty do Ciebie. Quote
Onaa Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Jo37;), ja podałam swoje konto tymczasowo bo prowadzę też.bazarek w 1/2 na sunie bez oczka. Quote
agat21 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Kochane, muszę sprawdzić czy jedna sunia, na którą miałam płacić od listopada 20zł stałej, jedzie do domu. Jeśli tak, to przenoszę te 20zł na sunię bez oczka :) Quote
Jo37 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 7 minut temu, agat21 napisał: Kochane, muszę sprawdzić czy jedna sunia, na którą miałam płacić od listopada 20zł stałej, jedzie do domu. Jeśli tak, to przenoszę te 20zł na sunię bez oczka :) Bardzo dziękujemy. Quote
magenka1 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 może warto wpisać sie w kolejkę do Murki a międzyczasie zbierać pieniądze. Quote
agat21 Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 3 minuty temu, magenka1 napisał: może warto wpisać sie w kolejkę do Murki a międzyczasie zbierać pieniądze. zdecydowanie popieram Quote
Onaa Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Zarezerwowałam miejsce U Murki, ma być ok. 15 listopada. Quote
Alaskan malamutte Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 18 minut temu, Onaa napisał: Zarezerwowałam miejsce U Murki, ma być ok. 15 listopada. Już niedługo (jutro!!) sunia będzie miała "swoje" imię, potem opuści schronisko i "zamieszka" u Murki Quote
Onaa Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Mamy dwa tygodnie na zebranie przynajmniej 3/4 deklaracji :(.A resztę później. Quote
Ambar Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Jestem i ja u suni, podobną jest do mojej Lunki tylko czarna. Nie mogę się nie dołożyć 20zł stałej. Quote
Onaa Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Teraz, agat21 napisał: Kochane, muszę sprawdzić czy jedna sunia, na którą miałam płacić od listopada 20zł stałej, jedzie do domu. Jeśli tak, to przenoszę te 20zł na sunię bez oczka :) Bardzo dziękuję :). Teraz, Kalai napisał: Jestem i ja u suni, podobną jest do mojej Lunki tylko czarna. Nie mogę się nie dołożyć 20zł stałej. Lunka to ta w Twoim avatarku ? faktycznie podobna tylko biała :) Dziękujemy pięknie za pomoc dla suni :) Teraz, elik napisał: Dwa tygodnie to sporo czasu :) Dziękuję Elu za słowa wsparcia :). Quote
Tola Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Rozmawiałam z p. Anią, która oferowała wpłatę dl suni - przekazałam nr konta Onna. P. Ania śledzi wątek suni, jest razem z nami. Quote
Recommended Posts