Onaa Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 narazie cisza, z nadzieją czekamy ... Na konto dla suni wpłynęły pieniążki od Janka@ 20zł - dziękujemy :) i od pani Ireny z Katowic30zł - dziękujemy :). Quote
Tola Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 22 godzin temu, Onaa napisał: narazie cisza, z nadzieją czekamy ... Na konto dla suni wpłynęły pieniążki od Janka@ 20zł - dziękujemy :) i od pani Ireny z Katowic30zł - dziękujemy :). Czekamy na Madie, czy na coś jeszcze? Byłam dzisiaj na moment w schronie, zaglądałam do boksu suni, ale była wewnątrz budynku :( Quote
Onaa Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 Czekamy na Madie. BDT to byłaby ogromna szansa dla suni Quote
Tola Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 23 godzin temu, Onaa napisał: Czekamy na Madie. BDT to byłaby ogromna szansa dla suni A wysłalaś Madie info o suni? Może warto poprosić o nr tel i pogadać... Quote
Tola Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Teraz, Tola napisał: A wysłalaś Madie info, ze jesteśmy zainteresowani oferta BDT? Może warto poprosić o nr tel i pogadać... Quote
Sara2011 Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 50 minut temu, Tola napisał: A wysłalaś Madie info o suni? Może warto poprosić o nr tel i pogadać... Ja zapytałam czy Madie wzięłaby tę sunię na BDT ale na razie nie ma odpowiedzi. Quote
Tyśka) Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Miejmy nadzieję, że tak, choć biorąc pod uwagę fakt, że Madie ma koty i psy to może się nie zgodzić. :( Quote
Onaa Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Wysłałam pw do Madie, ale nie mam odpowiedzi. Quote
Tola Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Madie była na dogo 5 godz. temu, ale nie zajrzała widać na wątek Quote
elik Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Czy w "Psy w potrzebie" jest coś takiego, jak dział ogólny, czy tylko podział na województwa ? Quote
anica Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 ... zaglądam do sunieczki...i zaciskam ,żeby BDT się odezwał!....i myślę skąd jeszcze wyczarować wsparcie!.... Quote
Jo37 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 11 godzin temu, elik napisał: Czy w "Psy w potrzebie" jest coś takiego, jak dział ogólny, czy tylko podział na województwa ? Ten wątek jest w części ogólnej czyli cała Polska. Quote
elik Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Godzinę temu, Jo37 napisał: Ten wątek jest w części ogólnej czyli cała Polska. Dzięki Quote
Onaa Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Nie poddajemy się , sunia czeka na pomoc ale nie jest sama. ma przecież nas! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 48 minut temu, Onaa napisał: Nie poddajemy się , sunia czeka na pomoc ale nie jest sama. ma przecież nas! W 100% się zgadzam i podpisuję pod tym co napisałaś!! Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Zaglądam do suni, Już niedługo będzie miała imię. Quote
Tola Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 47 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Zaglądam do suni, Już niedługo będzie miała imię. Wreszcie coś swojego Quote
Onaa Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Madie już się nie odezwała , więc chyba nic z tego bdt nie będzie :(. Trzeb szukać innej opcji pomocy dla suni. I zbierać deklaracje na hotelik lub płatny dt. Bardzo prosimy o pomoc dla biedulki :(. Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Już rozmawiałam ze swoim synem, Pawłem. Jak Ares pojedzie do domku, to swoją deklarację w wysokości 50 zł przekaże na suczkę. 1 Quote
Onaa Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Teraz, Alaskan malamutte napisał: Już rozmawiałam ze swoim synem, Pawłem. Jak Ares pojedzie do domku, to swoją deklarację w wysokości 50 zł przekaże na suczkę. Super :)! Kto jeszcze wspomoże sunieczkę :)? Quote
Tola Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Już rozmawiałam ze swoim synem, Pawłem. Jak Ares pojedzie do domku, to swoją deklarację w wysokości 50 zł przekaże na suczkę. Jak Ares pojedzie do domu to może nie tylko Paweł przekaże swoją deklarację.... Tak się złozyło, ze ze schronu wyszedł Axel, Lisia, trudno o deklaracje na kolejnego psa. Ale ja wierzę, ze Anioł suni czuwa ... 1 Quote
Jo37 Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Trzeba próbować zbierać kasę. Robić bazarki itp. Miejmy nadzieję, że uda nam się wyciągnąć kolejne psiaki. Znowu mam problem z dodawaniem postów. 1 Quote
Recommended Posts