Alaskan malamutte Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 A ja przed chwilką rozmawiałam z panią Irenką z Katowic, też chce wesprzeć suczkę "grosikiem" Pani Irenko, bardzo dziękuję za WIELKIE SERCE dla cierpiących zwierząt!! Kto będzie skarbnikiem suni Greci ??? Proszę.. Quote
Anecik Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 25 minut temu, Onaa napisał: Bardzo dziękujemy że jesteście na wątku suni bez oczka, bez Waszej pomocy nie zdołamy pomóc tej biednej suni :(. Renatko nie ma co dziękować :) Jakoś damy radę. 1 Quote
Anecik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 To robić bazarek imienny czy mamy już imię? :) Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 2 godziny temu, anecik napisał: To robić bazarek imienny czy mamy już imię? :) Myślę, że robić!! A moja propozycja imienia dla suczki będzie jako pierwsza!! Quote
Onaa Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 18 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: A ja przed chwilką rozmawiałam z panią Irenką z Katowic, też chce wesprzeć suczkę "grosikiem" Pani Irenko, bardzo dziękuję za WIELKIE SERCE dla cierpiących zwierząt!! Kto będzie skarbnikiem suni Greci ??? Proszę.. Dziękujemy pani Irence :). Pieniążki na sunię narazie zbieram ja, jeśli znajdziemy skarbnika sunieczki to przekażę mu zebrane fundusze suni. 50 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Myślę, że robić!! A moja propozycja imienia dla suczki będzie jako pierwsza!! Bazarek imienny to świetny pomysł :)! 6 minut temu, Janka@ napisał: pieniądze wpłacone. :) dziękujemy, jak tylko będą na koncie to wpiszę w poście rozliczxeniowym. Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Onaa, poproszę o nr konta na PW, prześlę Pani Irence. Quote
anica Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 7 godzin temu, anecik napisał: To robić bazarek imienny czy mamy już imię? :) Anecik .... i leceę na bazarek! Quote
Madie Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Hej, garść pytań. 1. Ile sunia może mieć lat 2. Jakie kłopoty zdrowotne? 3. Jak reaguje na inne psy? dzieci? koty? Wiemy? 4. urzadzałby Was BDT za zwrot ewentualnych kosztów wetA? 2 Quote
Anecik Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 (edited) 8 godzin temu, Madie napisał: Hej, garść pytań. 1. Ile sunia może mieć lat 2. Jakie kłopoty zdrowotne? 3. Jak reaguje na inne psy? dzieci? koty? Wiemy? 4. urzadzałby Was BDT za zwrot ewentualnych kosztów wetA? Myślę że pkt nr 1 do ustalenia (?), nr 2 i 3 do późniejszego ustalenia ale z nr 4 wszyscy byliby zadowoleni. Super byłoby gdyby suńka znalazła BDT. Edited October 29, 2016 by anecik Quote
Alaskan malamutte Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 16 minut temu, anecik napisał: Myślę że ptk nr 1 do ustalenia (?), nr 2 i 3 do późniejszego ustalenia ale z nr 4 wszyscy byliby zadowoleni. Super byłoby gdyby suńka znalazła BDT W 100% się zgadzam!! Quote
Anecik Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 17 minut temu, anecik napisał: Myślę że ptk nr 1 do ustalenia (?), nr 2 i 3 do późniejszego ustalenia ale z nr 4 wszyscy byliby zadowoleni. Super byłoby gdyby suńka znalazła BDT. Pkt a nie ptk :) :) Nie lubię takich "byków" - przepraszam ale musiałam się poprawić. Quote
Sara2011 Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 21 godzin temu, Madie napisał: Hej, garść pytań. 1. Ile sunia może mieć lat 2. Jakie kłopoty zdrowotne? 3. Jak reaguje na inne psy? dzieci? koty? Wiemy? 4. urzadzałby Was BDT za zwrot ewentualnych kosztów wetA? Byłoby wspaniale z tym BDT :) Quote
Alaskan malamutte Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 2 minuty temu, Sara2011 napisał: Byłoby wspaniale z tym BDT :) Oj, tak!! Quote
Alaskan malamutte Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 I sunieczkę odwiedzimy. Nowe zdjęcia porobimy Quote
Anecik Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 25 minut temu, Alaskan malamutte napisał: I sunieczkę odwiedzimy. Nowe zdjęcia porobimy A Ci się zrymowalo :) Witam u sunieczki i zapraszam na bazarek bo tam puchy :( Quote
Alaskan malamutte Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Suczka ma 6 lat, jest bardzo przyjazna, skakała do pracownika, machała ogonkiem. Dzisiaj wydała mi się nieco mniejsza niż ON Quote
Alaskan malamutte Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 7 godzin temu, magenka1 napisał: 6 lat tylko , a wygląda na 10 :( Dlatego trzeba jej pomóc!!! Ja dzisiaj uważnie przyglądałam się, czy przypadkiem w tym oczodole nie ma oka....To musi zobaczyć wet...może to tylko uraz i ta powieka zarosła....Tak się pocieszam....Ja jednak gałki ocznej nie widziałam... Quote
Alaskan malamutte Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Onaa, nie rezerwowałyśmy suczki....Musisz nam powiedzieć, czy rezerwować. Ale jeśli tak, to w przeciągu 2 tygodni od rezerwacji suczka musi wyjechać ze schroniska... Quote
Tola Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Skarbnika nadal nie ma? Może Jo37 zgodzi się zbierać na sunię? Quote
Onaa Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 21 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Onaa, nie rezerwowałyśmy suczki....Musisz nam powiedzieć, czy rezerwować. Ale jeśli tak, to w przeciągu 2 tygodni od rezerwacji suczka musi wyjechać ze schroniska... Sunia ma zaledwie 30zł stałych deklaracji, nie wyciągnę jej do hoteliku bez deklaracji :(, Biedna sunia :( Mam nadzieję że uda się ją zabrać ze schroniska przed Świętami Quote
Recommended Posts