Tola Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Dzisiaj rozmawiałam z p. Anią; powiedziała, że Miła to teraz zupełnie inna suczka niż tak, która przyjechała do Szczecina- otwarta, beztroska, która potrafi nawet zaprosić do zabawy. Miła bardzo przeżyła rozstanie z Murką i hotelikiem, uznała to miejsce u Kasi za swoje i na pewno nie rozumiała nagłej zmiany. Stąd ta jej początkowa niepewność. Pani Ania powiedziała, ze Miła jest świetną, słodka staruszką. Ma problemy ze stawami, okresowo z alergią, ale radzą sobie. O tej porze roku częściej wyjeżdżają obie na działkę; Miła ma miejsce i do poleżenia i do pobiegania i bardzo lubi te wyjazdy. Pani Ania postara się zalogować na forum, ale potrzebuje w tym pomocy, może AlfaLS coś zaradzi, jak się spotkają. 5 Quote
Nadziejka Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 1 minutę temu, Tola napisał: Dzisiaj rozmawiałam z p. Anią; powiedziała, że Miła to teraz zupełnie inna suczka niż tak, która przyjechała do Szczecina- otwarta, beztroska, która potrafi nawet zaprosić do zabawy. Miła bardzo przeżyła rozstanie z Murką i hotelikiem, uznała to miejsce u Kasi za swoje i na pewno nie rozumiała nagłej zmiany. Stąd ta jej początkowa niepewność. Pani Ania powiedziała, ze Miła jest świetną, słodka staruszką. Ma problemy ze stawami, okresowo z alergią, ale radzą sobie. O tej porze roku częściej wyjeżdzają obie na działkę; Miła ma miejsce i do poleżenia i do pobiegania i bardzo lubi te wyjazdy. Pani Ania postara się zalogować na forum, ale potrzebuje w tym pomocy, może AlfaS coś zaradzi, jak się spotkają. Wszelkiego dobrusiego z serca calego dla Pani i Mileczki zasylam Quote
Poker Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 2 godziny temu, Murka napisał: Ta adopcja nie przestaje mnie zadziwiać:) Nie zadziwiaj się tylko PODZIWIAJ 🙂 Quote
AlfaLS Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 2 godziny temu, Murka napisał: Ta adopcja nie przestaje mnie zadziwiać:) Bo nie poznałaś osobiście Pani Ani i Pana Piotra... Quote
Zagrodowy pies polski Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 3 godziny temu, Murka napisał: Ta adopcja nie przestaje mnie zadziwiać:) Jak się spotka ten pies i Ci ludzie to cuda się zdarzają:). Pierwszy raz Miła i Państwo, tak w realu spotkali się na parkingu pod Poznaniem. I zaiskrzyło. Nie zapomnę, jak Pani powiedziała, że Miła to taka miła sunia:). To daje nam nadzieję, że następne pieski też znajdą ten domek. Quote
KrystynaS Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 Miłeczko oby ten dobry czas dla ciebie trwał i trwał, najlepiej wiecznie. 14 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Jak się spotka ten pies i Ci ludzie to cuda się zdarzają:) I to jest właśnie to. Zdrowia i spokoju życzę. Quote
Radek Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Dnia 27.05.2021 o 13:43, KrystynaS napisał: Miłeczko oby ten dobry czas dla ciebie trwał i trwał, najlepiej wiecznie. Piękne słowa. Quote
Onaa Posted June 9, 2021 Author Posted June 9, 2021 Z błogością zaglądam na wątek Miłej, jak to zawsze trzeba mieć nadzieję że się uda. 1 Quote
Tola Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 Dzisiaj rozmawiałam z pańcią Miłej - pani Ania i Miła przesyłają cieplutkie, letnie pozdrowienia:). Pani Ania zagląda tutaj i wie, że ten wątek skupił wiele osób, które kibicowały Miłej i sunia wciąż jest im bliska. Wczoraj dostałam zdjęcie suni, która przytula malutkiego kociaka więc zadzwoniłam, aby się dowiedzieć, któż to taki. Usłyszałam wzruszającą historię porzuconych na działce kociaków, dwa niestety nie przeżyły, tego najmniejszego od 2 tyg. pani karmi z butelki, jest nadzieja, że przeżyje. Jak widać na zdjęciach Miła jest bardzo delikatna w stosunku do malca:). Miła czuje się dobrze, stawy jakby mniej bolały, ale wciąż jest problem z alergią. No i Miła nie jest już taka miła do wszystkich psów, ma na osiedlu swoje sympatie, ale ma też psy, których nie znosi i potrafi to oznajmiać nawet z balkonu;) 1 Quote
elik Posted August 14, 2021 Posted August 14, 2021 3 minuty temu, Tola napisał: Jak widać na zdjęciach Miła jest bardzo delikatna w stosunku do malca:). A zobaczymy te zdjęcia?? Byłoby miło 🙂 EDIT Napisałam zanim zdążyłaś wkleić zdjęcia 🙂 Quote
KrystynaS Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Maleńki kotek u Pani w domu, Miła się nim opiekuje. Zawsze była wspaniałą sunią a to że kogoś tam nie lubi i daje temu wyraz niczego nie zmienia. Kochana Miłeczka. Nieustające życzenia zdrowia dla Pani Ani i Miłej 2 Quote
Murka Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 18 godzin temu, Tola napisał: No i zdjęcie Miłej i kociego maluszka Cudna fotka:) Quote
Tianku Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Kochana Milusia :) jak dobrze ją zobaczyć :) Quote
Nadziejka Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Dnia 14.08.2021 o 19:47, Tola napisał: No i zdjęcie Miłej i kociego maluszka Quote
elik Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 Kochana mamuśka zastępcza opiekuje się kocim oseskiem Quote
AlfaLS Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Miałam zaszczyt poznać Miłą :-). Niestety, zupełnie nie przypadł jej do gustu mój pies i oboje bardzo głośno wymieniali psie poglądy. Samo życie, pewnie Figo był za mały dla Miłej, ot, taki kurdupelek... Miła spokojna, grzeczna, super sunia. Zakumplowana z kotami, nawet tym maleńkim. Zrobiłam jakieś fotki ale nie wiem czy uda mi się wstawić :(. Wszyscy z dogo mają serdeczne pozdrowienia od Pani Anny i od Miłej oczywiście też :-). I wielki kolega... 6 Quote
elik Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Dzięki za super fotorelację i za pozdrowienia. Maleńtas słodki Quote
KrystynaS Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Ale zrobiłaś niespodziankę Alfo tymi zdjęciami. Miłeczka świetna, kociątko też. Quote
Recommended Posts