Jump to content
Dogomania

2024 - już za TM :(. Cuda się zdarzają stara 11 letnia Miłeczka bez oczka znalazła kochający domek i śpi na kanapie :D, a starszy Rabarbar też znalazł domek :).

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, Onaa napisał:

Jeśli Darczyńcy się zgodzą to chciałabym pieniążki które zostały po Miłeczce przekazać dla kolejnej zamojskiej bidy - starszego małego burego Rabarbara.

wątek starszego Rabarbara który ma szansę na lepsze życie i znalezienie domku

20201129_110906.jpg.c73af959a5983e8f8389733405638b17.jpg

Szczęściarz  :)  Dzięki Renatko za niego   1317400375_buziaczki8.jpg.2415cfc5e34a7b72abd33e537ad09b98.jpg

Przydałoby się zmienić mu imie, bo póki co, ona na pewno nie reaguje na nie, a to imie jest delikatnie mówiąc niefajne  :)

Posted
4 minuty temu, Tyśka) napisał:

Chociaż byłoby mi zapewne trudno nim wołać psiaka ;) 

No właśnie  :) Byłoby mi głupio wołać na spacerze Rabarbar. A na pewno adopcja nie będzie szybka i psiak nauczy się swojego imienia. Nie sądzę, żeby ktoś po adopcji zostawił mu takie imie, a i ogłaszać psa z takim imieniem ?

Posted
5 minut temu, Jo37 napisał:

Poczytajcie sobie o Ogórku z Radys. Imię mu zostało.

Bo adoptowała go Ania, kobieta o wielkim sercu, nie wszyscy tak mają.

Takie jest moje zdanie, ale oczywiście nikt nie musi się z nim zgadzać  :)

Posted

Na konto Miłej wpłynęło jeszcze:

helli - 50,00 - 10.11

ania75 - 15,00 - 10.11

Tym samym na koncie Miłej zostało 1245,19 zł

Na tym rozliczenie Miłej kończymy i wszystkie środki przekazujemy

na konto Rabarbara.  Jeżeli jeszcze dotrą wpłaty dla Miłej będą   automatycznie zapisywane w rozliczeniu Rabarbara.

Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

A ja mam zdjęcie śpiącej Miłej bardzo blisko kota Gucio, który wcale nie był na początku dla suni taki łaskawy;)

IMG-20201206-WA0006.jpg

Miód na serce 

• Like 2
Posted
19 godzin temu, Tola napisał:

A ja mam zdjęcie śpiącej Miłej bardzo blisko kota Gucio, który wcale nie był na początku dla suni taki łaskawy;)

IMG-20201206-WA0006.jpg

Serce (symbol) – Wikipedia, wolna encyklopedia

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Miła pozdrawia:).

U suni wszystko dobrze, chętnie je, chętnie wychodzi na spacery; wczoraj rodzina była na działce, więc i delikatnego biegania było trochę;)

IMG-20201217-WA0006.jpg

• Like 9
Posted
Dnia 30.11.2020 o 10:05, Tyśka) napisał:

Imię nadała chyba Onaa :) Mnie się podoba, jest oryginalne. Chociaż byłoby mi zapewne trudno nim wołać psiaka ;) 

:D Znałem psy o imieniu Samsung, Mundek, Lala, Cynamon, Gleba czy też Pandora. Nie mówię, że to złe imiona, tylko oryginalne więc i Rabarbar mnie nie dziwi:)

Dnia 30.11.2020 o 10:12, elik napisał:

(...) a i ogłaszać psa z takim imieniem ?

To jest właśnie jego atut w ogłoszeniach! :) Trzeba je wręcz uwypuklić, a ludzie z ciekawości klikną...

Posted
7 minut temu, Maciek777 napisał:

:D Znałem psy o imieniu Samsung, Mundek, Lala, Cynamon, Gleba czy też Pandora. Nie mówię, że to złe imiona, tylko oryginalne więc i Rabarbar mnie nie dziwi:)

To jest właśnie jego atut w ogłoszeniach! :) Trzeba je wręcz uwypuklić, a ludzie z ciekawości klikną...

Maćku, Rabarbar na szczęście nie potrzebuje ogłoszeń: już jest u siebie, w DS :) 

Co do imion... Mój kot ma na imię Kurzyk, wszyscy się uśmiechają jak to słyszą, a ja jestem z tego imienia mocno dumna :D Wzięło się stąd, że pierwsze co mój adopcyjniak zrobił po przyjeździe do nas to poszedł za szafę i zebrał wszystkie kurze na swoim puchatym ogonie... i zaczął tak biegać, że aż się za nim kurzyło ;)
A na spacerze swego czasu poznałam labradora o imieniu... Baczność :)