KrystynaS Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Właśnie miałam spytać czy Miłeczka ma na transport do domu, a tu Jo37 już podała. Miłeczko szczęśliwej podróży na końcu której czeka na Ciebie twój własny Dom. Quote
Tola Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 To już jutro... Trzymam tak mocno kciuki za Miłeczkę, żeby od razu poczuła, że to już ta rodzina i dom na zawsze. Rozmawiałam z Zagrodowy pis polski, wszystko już przygotowane, da znać z trasy. Denerwuję się, ale musi być dobrze! Quote
AlfaLS Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Ja z kolei rozmawiałam z przyszłym domkiem Miłej. Państwo szykowali się do drogi bo jutro wyjazd z samiutkiego rana. Żeby Miłej się miło podróżowało Pani gotowała jej kurczaka na drogę do domu :-). Znając życie sunia nie dostanie rano przed podróżą jedzenia to kurczaczek będzie jeszcze lepiej smakował :-). 2 Quote
Onaa Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 To dzisiaj - Wielki Dzień Miłeczki. Trzymam mocno kciuki. Miłka pewnie będzie zagubiona i zdenerwowana z początku ale mam nadzieję że szybko poczuje miłość i troskliwą opiekę swojego nowego domku. Quote
Nesiowata Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Szczęśliwej drogi dla Miłki i wszystkich, którzy będą jej towarzyszyć! Quote
jankamałpa Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Ja też trzmam kciuki aby wszystko poszło dobrze. Quote
Anula Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 To dzisiaj wielki dzień a zarazem trudny dla Miłki.Tyle godzin podróży przed sunią i transportującymi.Będę myślami. Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Miła jest bardzo miła. Murka ją przywiozła do Warszawy, wyprowadziła na sii.. i zapakowała do nas. Miła wcale się nie denerwuje. Położyła się i śpi. Niestety zdjęcia mi nie wchodzą z telefonu. Mamy jeszcze godzinę do celu. 3 2 Quote
Tola Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 45 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał: Miła jest bardzo miła. Murka ją przywiozła do Warszawy, wyprowadziła na sii.. i zapakowała do nas. Miła wcale się nie denerwuje. Położyła się i śpi. Niestety zdjęcia mi nie wchodzą z telefonu. Mamy jeszcze godzinę do celu. Wrzucam zdjęcia, które dostałam, Miła jest bardzo dzielna! Szerokiej drogi dziewczyny i chłopaku! 6 Quote
Tyśka) Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Cudownie, że już jedną część trasy ma za sobą, trzymam kciuki za podróżujących. Szczęśliwej drogi! Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Miła przekazana. Zrobiła ssii.., napiła się wody. Niestety bardzo zdenerwowana, cała się trzęsie. Może w samochodzie się uspokoi. Państwo bardzo mili, z doświadczeniem z psami. Zdjęcie wyślę do Toli. 3 Quote
Tyśka) Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Biedna Mileczka, nie wie o co chodzi :( Ale niedługo przy tak ogromnym sercu Państwa na pewno poczuje się jak u siebie i zobaczymy uśmiech na jej pysku i szczęście w oczach. Quote
Nadziejka Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Szczęśliwej drogi dla Miłki i wszystkich, którzy będą jej towarzyszyć! Quote
Tola Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Miła przekazana, jedzie już ze swoja rodziną:) Tutaj zdjęcia od Miki 10 Quote
Tola Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 A tutaj jeszcze zdjęcie z rana - przekazanie Miłej przez Murkę:). Tyle wrazeń ma dzisiaj Miła, mam nadzieję, ze stres będzie krótkotrwały i sunia bardzo szybko zacznie się cieszyć i korzystać z nowego życia! 3 Quote
Nadziejka Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 o jesusicku rycze ze szcescia ..Mileczko kokana cudna Niechaj sie spelni Najpiekniejszy czas lata cudowne Tobie kokana psinuniu z rodzinka Cudownosci z calej calunije duszy 1 1 Quote
Onaa Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 1 godzinę temu, Zagrodowy pies polski napisał: Miła przekazana. Zrobiła ssii.., napiła się wody. Niestety bardzo zdenerwowana, cała się trzęsie. Może w samochodzie się uspokoi. Państwo bardzo mili, z doświadczeniem z psami. Zdjęcie wyślę do Toli. Bidusia kochana Trzymaj się Maleńka. Quote
teresaa118 Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 No to zegnamy sie z Mila i zyczymy duzo ciepla w nowym domu. Moze jeszcze pare latek pouzywa wlasne dlonie do glaskania Quote
Jolanta08 Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Miłeczko bądź szczęśliwa w swoim domku i korzystaj z życia :) Quote
Gabi79 Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Popłakałam się ze wzruszenia. Powodzenia kochana Miłeczko!!! Quote
Gabi79 Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Dnia 20.10.2020 o 03:50, Onaa napisał: Witam Was Wszystkich bardzo serdecznie po mojej bardzo długiej nieobecności na dogomanii. Zostałam poinformowana przez Kasię - Murkę i ogromnie się cieszę , że na horyzoncie pojawił się wymarzony domek dla kochanej Miłeczki. Ściskam mocno kciuki żeby wszystko poszło dobrze i żeby sunieczka już się zagościła w domku. Chciałam Wam też bardzo podziękować za to że cały czas byliście tutaj z Miłeczką, za nieustającą pomoc w poszukiwaniu domku dla niej i AlfieLS za wizytę - serdecznie Wam dziękuję. P.S. Ten rok jest dla mnie ciężki, sprawy zdrowotne nie dają mi spokoju , mam gorsze i lepsze dni, a jak by tego było mało to od Świąt 2019 mój kudłaty staruszek Ninuś podupadł na zdrowiu, zaatakował go rak, przerzuty i 16 marca 2020 w wieku prawie 13 lat odszedł za Tęczowy Most :( :( :(. Renatko, bardzo mi przykro z powodu śmierci Ninusia. Zaglądaj proszę na Dogo, brakuje nam Ciebie. Wszystkiego dobrego i dużo zdrowia!!! 2 Quote
Jo37 Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Dostałam rozliczenie od Zagrodowy Pies Polski - transport z Warszawy kosztuje 200,00 zł. Przelew zrobię w poniedziałek. Quote
Recommended Posts