Jump to content
Dogomania

2024 - już za TM :(. Cuda się zdarzają stara 11 letnia Miłeczka bez oczka znalazła kochający domek i śpi na kanapie :D, a starszy Rabarbar też znalazł domek :).

Recommended Posts

Posted

To już jutro...

Trzymam tak mocno kciuki za Miłeczkę, żeby od razu poczuła, że to już ta rodzina i  dom na zawsze.

Rozmawiałam z Zagrodowy pis polski, wszystko już przygotowane, da znać z trasy.

Denerwuję się, ale musi być dobrze!

Posted

Ja z kolei rozmawiałam z przyszłym domkiem Miłej. Państwo szykowali się do drogi bo jutro wyjazd z samiutkiego rana. Żeby Miłej się miło podróżowało Pani gotowała jej kurczaka na drogę do domu :-). Znając życie sunia nie dostanie rano przed podróżą jedzenia to kurczaczek będzie jeszcze lepiej smakował :-).

• Like 2
Posted

To dzisiaj - Wielki Dzień Miłeczki.

Trzymam mocno kciuki.

Miłka pewnie będzie zagubiona i zdenerwowana z początku ale mam nadzieję że szybko poczuje miłość i troskliwą opiekę swojego nowego domku.

• Onaa changed the title to Trzymajmy kciuki mocno_stara 11 letnia Miłeczka bez oczka jedzie dzisiaj do swojego nowego domku !
Posted
45 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Miła jest bardzo miła. Murka ją przywiozła do Warszawy, wyprowadziła na sii.. i zapakowała do nas. Miła wcale się nie denerwuje. Położyła się i śpi. Niestety zdjęcia mi nie wchodzą z telefonu. Mamy jeszcze godzinę do celu. 

Wrzucam zdjęcia, które dostałam, Miła jest bardzo dzielna!

Szerokiej drogi dziewczyny i chłopaku!

image000000_15.jpg

image000001_4.jpg

image000000_10.jpg

• Like 6
Posted

Biedna Mileczka, nie wie o co chodzi :( Ale niedługo przy tak ogromnym sercu Państwa na pewno poczuje się jak u siebie i zobaczymy uśmiech na jej pysku i szczęście w oczach. 

Posted

A tutaj jeszcze zdjęcie z rana - przekazanie Miłej przez Murkę:). Tyle wrazeń ma dzisiaj Miła, mam nadzieję, ze stres będzie krótkotrwały i sunia bardzo szybko zacznie się cieszyć i korzystać z nowego życia!

SAVE_20201024_105329.jpg

• Like 3
Posted

o jesusicku rycze ze szcescia ..Mileczko 

kokana cudna 

Niechaj sie spelni Najpiekniejszy czas

lata cudowne Tobie kokana psinuniu z rodzinka Cudownosci

z calej calunije duszy

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Miła przekazana. Zrobiła ssii.., napiła się wody. Niestety bardzo zdenerwowana, cała się trzęsie. Może w samochodzie się uspokoi. Państwo bardzo mili, z doświadczeniem z psami. Zdjęcie wyślę do Toli. 

Bidusia kochana

Trzymaj się Maleńka.

Posted
Dnia 20.10.2020 o 03:50, Onaa napisał:

Witam Was Wszystkich bardzo serdecznie po mojej bardzo długiej nieobecności na dogomanii.

Zostałam poinformowana przez Kasię - Murkę i ogromnie się cieszę , że na horyzoncie pojawił się wymarzony domek dla kochanej Miłeczki. Ściskam mocno kciuki żeby wszystko poszło dobrze i żeby sunieczka już się zagościła w domku.

Chciałam Wam też bardzo podziękować za to że cały czas byliście tutaj z Miłeczką, za nieustającą pomoc w poszukiwaniu domku dla niej i AlfieLS za wizytę - serdecznie Wam dziękuję.

P.S. Ten rok jest dla mnie ciężki, sprawy zdrowotne nie dają mi spokoju , mam gorsze i lepsze dni, a jak by tego było mało to od Świąt 2019 mój kudłaty staruszek Ninuś podupadł na zdrowiu, zaatakował go rak, przerzuty i 16 marca 2020 w wieku prawie 13 lat odszedł za Tęczowy Most :( :( :(.

Ninuś kochany.jpg

Renatko, bardzo mi przykro z powodu śmierci Ninusia.

Zaglądaj proszę na Dogo, brakuje nam Ciebie.

Wszystkiego dobrego i dużo zdrowia!!!

• Like 2
Posted

Dostałam rozliczenie od Zagrodowy Pies Polski - transport z Warszawy kosztuje 200,00 zł.

Przelew zrobię w poniedziałek.