Jaaga Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Rewelacja, tak się cieszę. Kiedy dowiedziałam sie od Toli, to zaraz zmotywowana umówiłam Barytona na zabieg ;) 1 Quote
Jo37 Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Adopcja Miłej jest wyjątkowa. Mam nadzieję, że sunia nie będzie miała do nas pretensji, że wyrywamy ją z domu. Bo przecież hotel u Murki traktowała jako dom. 1 1 Quote
Anula Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 2 godziny temu, Jo37 napisał: Adopcja Miłej jest wyjątkowa. Mam nadzieję, że sunia nie będzie miała do nas pretensji, że wyrywamy ją z domu. Bo przecież hotel u Murki traktowała jako dom. Ja myślę,że nie będzie miała pretensji tym bardziej,że będzie mogła jeździć na działkę i będzie miała człowieka na wyłączność.Ogromnie się cieszę,że jednak ktoś zainteresował się Miłeczką i chce jej dać dom i opiekę na stare lata.Dobrze się stało bo nadchodzi zima i sunia by spędziła kolejną zimę na dworze. 3 Quote
Nadziejka Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 43 minuty temu, Anula napisał: Ja myślę,że nie będzie miała pretensji tym bardziej,że będzie mogła jeździć na działkę i będzie miała człowieka na wyłączność.Ogromnie się cieszę,że jednak ktoś zainteresował się Miłeczką i chce jej dać dom i opiekę na stare lata.Dobrze się stało bo nadchodzi zima i sunia by spędziła kolejną zimę na dworze. Stokrosci stokrosci najlepszego Mileczce cudnej Quote
Murka Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 2 godziny temu, Anula napisał: Ja myślę,że nie będzie miała pretensji tym bardziej,że będzie mogła jeździć na działkę i będzie miała człowieka na wyłączność.Ogromnie się cieszę,że jednak ktoś zainteresował się Miłeczką i chce jej dać dom i opiekę na stare lata.Dobrze się stało bo nadchodzi zima i sunia by spędziła kolejną zimę na dworze. Miła od dawna jest w boksie wewnętrznym, ale to nie zmienia faktu, że to boks. Ja się też bardzo cieszę z tej adopcji, bo tak jak już pisałam, Miła chętnie wchodzi do domu i jestem pewna, że będzie szczęśliwa mając ludzi cały czas obok. Z kotami na pewno nie będzie problemu; ostatnio jak ją kąpałam, to kociaki ją osyczały jak chciała je powąchać, to się biedna wystraszyła i uciekła:) 2 1 Quote
uxmal Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 1 minutę temu, AlfaLS napisał: Pojechała? Za tydzień jedzie. Chyba że źle zrozumiałam. Quote
AlfaLS Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 8 minut temu, uxmal napisał: Za tydzień jedzie. Chyba że źle zrozumiałam. A mnie się wydawało, że teraz :-). Ciekawe, która z nas ma rację? Quote
Murka Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Miła jeszcze nie pojechała. Pojedzie w przyszłym tygodniu, najpóźniej w sobotę. Quote
AlfaLS Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 To uxmal miała rację, mnie się coś popierwiastkowało :-). Quote
agat21 Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Na pewno Miła poczuje, że to jej dom. I będzie tam bardzo szczęśliwa :)) 1 Quote
KrystynaS Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 16 minut temu, agat21 napisał: Na pewno Miła poczuje, że to jej dom. I będzie tam bardzo szczęśliwa :)) Bardzo bym tego chciała i życzę Jej tego. Milusiu życzę Ci tego. 1 Quote
Tola Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Jutro zaczyna się nowy tydzień i powolutku będziemy odliczać dni, a potem godziny do wyjazdu. Jeszcze czasami wydaje mi się, że to niemożliwe, że Miła ma dom; ale to skutek tylu lat czekania na taką chwilę. 2 2 Quote
Tola Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Jutro zaczyna się nowy tydzień i powolutku będziemy odliczać dni, a potem godziny do wyjazdu. Jeszcze czasami wydaje mi się, że to niemożliwe, że Miła ma dom; ale to skutek tylu lat czekania na taką chwilę Quote
Anula Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 12 godzin temu, Tola napisał: Jutro zaczyna się nowy tydzień i powolutku będziemy odliczać dni, a potem godziny do wyjazdu. Jeszcze czasami wydaje mi się, że to niemożliwe, że Miła ma dom; ale to skutek tylu lat czekania na taką chwilę Tola,niekiedy wydaje się,że sprawy są nie do pokonania a jednak są możliwe.Tak jest w przypadku Miłeczki.Jestem ogromnie szczęśliwa a jeszcze będę najszczęśliwsza w momencie jak już Miła zamieszka w swoim domku i zobaczę chociaż jedno zdjątko.Tego momentu oczekuję z niecierpliwością.Oby tylko nic nie stało się po drodze.Trzymam kciuki i jestem myślami z Miłą. 3 2 Quote
Jolanta08 Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Trzymam kciuki za Miłkę ,własny kochający domek dla dziewczynki to spełnienie marzeń :) 1 Quote
Onaa Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Witam Was Wszystkich bardzo serdecznie po mojej bardzo długiej nieobecności na dogomanii. Zostałam poinformowana przez Kasię - Murkę i ogromnie się cieszę , że na horyzoncie pojawił się wymarzony domek dla kochanej Miłeczki. Ściskam mocno kciuki żeby wszystko poszło dobrze i żeby sunieczka już się zagościła w domku. Chciałam Wam też bardzo podziękować za to że cały czas byliście tutaj z Miłeczką, za nieustającą pomoc w poszukiwaniu domku dla niej i AlfieLS za wizytę - serdecznie Wam dziękuję. P.S. Ten rok jest dla mnie ciężki, sprawy zdrowotne nie dają mi spokoju , mam gorsze i lepsze dni, a jak by tego było mało to od Świąt 2019 mój kudłaty staruszek Ninuś podupadł na zdrowiu, zaatakował go rak, przerzuty i 16 marca 2020 w wieku prawie 13 lat odszedł za Tęczowy Most :( :( :(. 6 1 Quote
Onaa Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Bardzo dziękuję także za pomoc w organizacji transportu Miłeczki do nowego domku. 1 Quote
jankamałpa Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 To kiedy ten szczęśliwy dzień - w sobotę? Quote
Murka Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: To kiedy ten szczęśliwy dzień - w sobotę? Tak, sobota. 1 Quote
teresaa118 Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Uff, tyle lat wspieraalam Mila i jeszcze nie moge uwierzyc, ze wygrala ogromny los na loteri, wlasny domek z wlasnymi kochajacymi dlonmy. Oby wszystko odbylo sie zgodnie z planem. Trzymamy kciuki, to tylko 24 godz. 1 Quote
Jo37 Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Dzięki ofiarności wielu osób Miła ma pieniądze na transport. Quote
Recommended Posts