Jump to content
Dogomania

2024 - już za TM :(. Cuda się zdarzają stara 11 letnia Miłeczka bez oczka znalazła kochający domek i śpi na kanapie :D, a starszy Rabarbar też znalazł domek :).

Recommended Posts

Posted

Adopcja Miłej jest wyjątkowa. Mam nadzieję, że sunia nie będzie miała do nas pretensji,

że wyrywamy ją z domu. Bo przecież hotel u Murki traktowała jako dom.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Jo37 napisał:

Adopcja Miłej jest wyjątkowa. Mam nadzieję, że sunia nie będzie miała do nas pretensji,

że wyrywamy ją z domu. Bo przecież hotel u Murki traktowała jako dom.

Ja myślę,że nie będzie miała pretensji tym bardziej,że będzie mogła jeździć na działkę i będzie miała człowieka na wyłączność.Ogromnie się cieszę,że jednak ktoś zainteresował się Miłeczką i chce jej dać dom i opiekę na stare lata.Dobrze się stało bo nadchodzi zima i sunia by spędziła kolejną zimę na dworze.

• Like 3
Posted
43 minuty temu, Anula napisał:

Ja myślę,że nie będzie miała pretensji tym bardziej,że będzie mogła jeździć na działkę i będzie miała człowieka na wyłączność.Ogromnie się cieszę,że jednak ktoś zainteresował się Miłeczką i chce jej dać dom i opiekę na stare lata.Dobrze się stało bo nadchodzi zima i sunia by spędziła kolejną zimę na dworze.

Stokrosci stokrosci najlepszego Mileczce cudnej

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Miła od dawna jest w boksie wewnętrznym, ale to nie zmienia faktu, że to boks. 

Ja się też bardzo cieszę z tej adopcji, bo tak jak już pisałam, Miła chętnie wchodzi do domu i jestem pewna, że będzie szczęśliwa mając ludzi cały czas obok. Z kotami na pewno nie będzie problemu; ostatnio jak ją kąpałam, to kociaki ją osyczały jak chciała je powąchać, to się biedna wystraszyła i uciekła:)

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Jutro zaczyna się nowy tydzień i powolutku będziemy odliczać dni, a potem godziny do wyjazdu. Jeszcze czasami wydaje mi się, że to niemożliwe, że Miła ma dom; ale to skutek tylu lat czekania na taką chwilę.

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

Jutro zaczyna się nowy tydzień i powolutku będziemy odliczać dni, a potem godziny do wyjazdu. Jeszcze czasami wydaje mi się, że to niemożliwe, że Miła ma dom; ale to skutek tylu lat czekania na taką chwilę

Posted
12 godzin temu, Tola napisał:

Jutro zaczyna się nowy tydzień i powolutku będziemy odliczać dni, a potem godziny do wyjazdu. Jeszcze czasami wydaje mi się, że to niemożliwe, że Miła ma dom; ale to skutek tylu lat czekania na taką chwilę

Tola,niekiedy wydaje się,że sprawy są nie do pokonania a jednak są możliwe.Tak jest w przypadku Miłeczki.Jestem ogromnie szczęśliwa a jeszcze będę najszczęśliwsza w momencie jak już Miła zamieszka w swoim domku i zobaczę chociaż jedno zdjątko.Tego momentu oczekuję z niecierpliwością.Oby tylko nic nie stało się po drodze.Trzymam kciuki i jestem myślami z Miłą.

• Like 3
  • Upvote 2
Posted

Witam Was Wszystkich bardzo serdecznie po mojej bardzo długiej nieobecności na dogomanii.

Zostałam poinformowana przez Kasię - Murkę i ogromnie się cieszę , że na horyzoncie pojawił się wymarzony domek dla kochanej Miłeczki. Ściskam mocno kciuki żeby wszystko poszło dobrze i żeby sunieczka już się zagościła w domku.

Chciałam Wam też bardzo podziękować za to że cały czas byliście tutaj z Miłeczką, za nieustającą pomoc w poszukiwaniu domku dla niej i AlfieLS za wizytę - serdecznie Wam dziękuję.

P.S. Ten rok jest dla mnie ciężki, sprawy zdrowotne nie dają mi spokoju , mam gorsze i lepsze dni, a jak by tego było mało to od Świąt 2019 mój kudłaty staruszek Ninuś podupadł na zdrowiu, zaatakował go rak, przerzuty i 16 marca 2020 w wieku prawie 13 lat odszedł za Tęczowy Most :( :( :(.

Ninuś kochany.jpg

• Like 6
  • Upvote 1
Posted

Uff, tyle lat wspieraalam Mila i jeszcze nie moge uwierzyc, ze wygrala ogromny los na loteri, wlasny domek z wlasnymi kochajacymi dlonmy. Oby wszystko odbylo sie zgodnie z planem. Trzymamy kciuki, to tylko 24 godz.

• Upvote 1