Onaa Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Teraz, Onaa napisał: Do tej pory dla suni Miłej wpłynęły pieniążki: Janka@ 20,00zł Onaa 10,00zł pani Irena 30,00zł elficzkowa 20,00zł malti i jej mama 30,00zł pani Ania 100,00zł Kalai 20,00zł Baltimoore 100,00zł Mela Jakimiuk 50,00zł Serdecznie dziękujemy :). Wpłynęło 30,00zł od MikAga , ślicznie dziękujemy :). Quote
WiosnaA Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Onaa podesłała mi wątek i dobrze,że zajrzałam ...sunia już mnie złapała za serce....to mój Typ piesków!. Dołączę Milunię do swojego bazarku,który zaczynam montować. Quote
elik Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Miłeczko, jeszcze jest kilka dni, życzę, żeby się udało zebrać potrzebną ilość kasy. Mam nadzieję, że pomoże ten bazarek, z którego Milka otrzyma 30 %. Serdecznie zapraszamy. Quote
Tyśka) Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Ależ się pięknie dzieje... :) Już coraz bliżej... Quote
elik Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Mam gorącą prośbę. Kto może to bardzo proszę niech rozsyła wieści o bazarku po znajomych, po różnych wątkach. Quote
Onaa Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Teraz, WiosnaA napisał: Onaa podesłała mi wątek i dobrze,że zajrzałam ...sunia już mnie złapała za serce....to mój Typ piesków!. Dołączę Milunię do swojego bazarku,który zaczynam montować. :) cieszę się , dziękujemy :) Teraz, jaguska napisał: Moja stała poleciała dzisiaj. i już wpłynęło 20,00zł Teraz, elik napisał: Miłeczko, jeszcze jest kilka dni, życzę, żeby się udało zebrać potrzebną ilość kasy. Mam nadzieję, że pomoże ten bazarek, z którego Milka otrzyma 30 %. Serdecznie zapraszamy. Bardzo dziękujemy :), szkoda że nie ma tak jak kiedyś takich banerków na dole, które pomagały rozreklamować wątki i bazarki. Quote
elik Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Teraz, Onaa napisał: :) cieszę się , dziękujemy :) i już wpłynęło 20,00zł Bardzo dziękujemy :), szkoda że nie ma tak jak kiedyś takich banerków na dole, które pomagały rozreklamować wątki i bazarki. No właśnie to był dobry i wygodny sposób na "roznoszenie" wątków po dogomanii. Jeśli możesz, to bardzo proszę porozsyłaj zaproszenia na ten bazarek. Ja przygotowuje materiały na następny bazarek i nie za bardzo mam czas. Quote
KrystynaS Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Jestem u Miłej na zaproszenie. Starsza, taka poczciwa suczka, raczej nie ma większych szans na adopcję będąc nadal w schronisku. Jeśli mogłaby pojechać do Murki to deklaruję co miesiąc 30 zł dla suni. Quote
Grażka123 Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Dziękuję za zaproszenie; zdaję sobie sprawę z wagi sytuacji. Miła ze względu na stan oka powinna jak najszybciej opuścić schronisko. Potrzebna jej pomoc weterynaryjna. Oddałam jednak już swoją stałą dla bezimiennej, rudej suczki. Nie mogę patrzeć w jej oczy pełne rezygnacji i braku nadziei; a ma dużo mniej deklaracji i właśnie ją zdecydowałam się wspierać. Mam nadzieję, że jak dostanie szansę i znajdzie się w nowym miejscu, zmieni się nie do poznania; ktoś ją zauważy i oferuje opiekę i stabilizację w zamian za przywiązanie i miłość. Widać po niej, że na to czeka jak tak patrzy zza krat. Jestem też z Miłą i śledzę jej drogę do nowej przyszłości. Quote
Onaa Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Teraz, KrystynaS napisał: Jestem u Miłej na zaproszenie. Starsza, taka poczciwa suczka, raczej nie ma większych szans na adopcję będąc nadal w schronisku. Jeśli mogłaby pojechać do Murki to deklaruję co miesiąc 30 zł dla suni. Witamy u Miłeczki i bardzo dziękujemy za pomoc dla suni :). Teraz, Poker napisał: Poleciała stówka dla suni. Miła dziękuje:). Teraz, Grażka123 napisał: Dziękuję za zaproszenie; zdaję sobie sprawę z wagi sytuacji. Miła ze względu na stan oka powinna jak najszybciej opuścić schronisko. Potrzebna jej pomoc weterynaryjna. Oddałam jednak już swoją stałą dla bezimiennej, rudej suczki. Nie mogę patrzeć w jej oczy pełne rezygnacji i braku nadziei; a ma dużo mniej deklaracji i właśnie ją zdecydowałam się wspierać. Mam nadzieję, że jak dostanie szansę i znajdzie się w nowym miejscu, zmieni się nie do poznania; ktoś ją zauważy i oferuje opiekę i stabilizację w zamian za przywiązanie i miłość. Widać po niej, że na to czeka jak tak patrzy zza krat. Jestem też z Miłą i śledzę jej drogę do nowej przyszłości. Witaj Grażko123 :), zapraszamy do zaglądania na wątek Miłki i słania dobrych myśli bo bardzo się przydadzą, zwłaszcza jak będziemy ogłaszać sunię i szukać dla niej kochającego domu. Quote
Onaa Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Mam informację od Murki, że miejsce w hoteliku może być nieco póżniej, nie 15 ale 17 listopada, w każdy, razie będziemy czekać na wiadomość od Murki kiedy sunia może do niej przyjechać.Już nie mogę się tego doczekać. Quote
Tola Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 2 godziny temu, Onaa napisał: Mam informację od Murki, że miejsce w hoteliku może być nieco póżniej, nie 15 ale 17 listopada, w każdy, razie będziemy czekać na wiadomość od Murki kiedy sunia może do niej przyjechać.Już nie mogę się tego doczekać. Byłam dzisiaj w schronie po owczarka, który jechał do Warszawy; zabrałam aparat w nadziei, że zobaczę Miłkę i Beziminną, ale niestety - psy były już pozamykane na noc w swoich boksach Do zobaczenia Miłeczko już poza boksem! Quote
KrystynaS Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Onaa otrzymałam PW z numerem konta, dziękuję. Quote
WiosnaA Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Zapraszam gorąco na bazarek w 1/3 dla Miluni i prośba ogromna o pomoc w podnoszeniu. Quote
elik Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Godzinę temu, WiosnaA napisał: Zapraszam gorąco na bazarek w 1/3 dla Miluni i prośba ogromna o pomoc w podnoszeniu. Byłam, polecam, super fanty :) Quote
terra Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Zaglądam do suńki i trzymam kciuki, żeby jej się udało. Quote
elik Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Kto może wspomóc sunię ? Już tak niewiele brakuje do szczęścia ! Quote
yolanovi Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Poniewaz Aresik juz w swoim domku moja 20-sto zlotowa deklaracja przechodzi na Milke. Poprosze zatem o nr konta. Pierwsza wplata w grudniu. Kciukasy trzymam Quote
Nadziejka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Witaj suniu witaj piekna ciocia sciska za nowe zycie sciskamy razem z nasza lalunia mocno mocno Raniu droga przepraszam nie wplaicilam 100 zl kt obiecalalam Reniusiu teraz nie mam ani grosiczka nie mam... ostalalm bez niczego wiec nie wplace narazie dla niuni Quote
Onaa Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 O 11.11.2016 o 20:30, Tola napisał: Byłam dzisiaj w schronie po owczarka, który jechał do Warszawy; zabrałam aparat w nadziei, że zobaczę Miłkę i Beziminną, ale niestety - psy były już pozamykane na noc w swoich boksach Do zobaczenia Miłeczko już poza boksem! Ale Miłka czeka zarezerwowana prawda ? 22 godzin temu, yolanovi napisał: Poniewaz Aresik juz w swoim domku moja 20-sto zlotowa deklaracja przechodzi na Milke. Poprosze zatem o nr konta. Pierwsza wplata w grudniu. Kciukasy trzymam Dziękujemy i życzymy Aresikowi wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :). Oby i Miłeczka znalazła szybko dobry dom. 17 godzin temu, Nadziejka napisał: Witaj suniu witaj piekna ciocia sciska za nowe zycie sciskamy razem z nasza lalunia mocno mocno Raniu droga przepraszam nie wplaicilam 100 zl kt obiecalalam Reniusiu teraz nie mam ani grosiczka nie mam... ostalalm bez niczego wiec nie wplace narazie dla niuni Nadziejko, trudno, no przykro nam, ale rozumiem że jak nie masz. W każdym razie zostań z nami i Miłką. Quote
Recommended Posts