lolek12 Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Witam, mam problem z wyborem odkurzacza. Wiadomo jak to jest, gdy ma się psa w domu, czyli sporo sierści i czasem zdarzy się wciągnąć jakaś psią kupę. Myślałem o odkurzaczu wodnym takim jak MPM Bora MOD-17, ale nie wiem jak wygląda sprawa podczas odkurzenia "niespodzianki". Macie jakieś doświadczenie z tym odkurzaczem? Jeżeli nie ten to jaki inny? Quote
spike1975 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 stary, pies się załatwia na dworze a nie w domu. nie zdarza się odkurzaczem "wciągać psiej kupy". ja mam zelmera dwusystemowego - wodny i na worki, jak się chce. i bardzo sobie chwale. no ale psich kup nie odkurzam więc nie wiem czy dla ciebie będzie odpowiedni. Zelmer Aquos ZVC722ST (829.0 ST) Quote
Zagrodowy pies polski Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ja mam Roombę ale do sprzątania kupy się nie nadaje. Kupę musisz sprzątnąć sam. Quote
ZbyszekHe Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Najlepsze są wodne odkurzacze, bo są dokładniejsze i włosy z całym kurzem od razu lecą do wody, więc nie unoszą się potem w powietrzu. Polecam Roboclean, wytrzymały na maksa Quote
Recommended Posts