Jump to content
Dogomania

Alis wróciła z adopcji po półtora roku.Jest już w swoim nowym domku od 07.06.18. Destino- w swoim cudownym domku.

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, szafirka napisał:

Wczoraj przyjechała karma od fundacji. 16 kg karmy brit rozmiar S, oraz 16 puszek animondy po 800 gram.

Dziękujemy za info.Anula uzupełni na pierwszej stronie.Haniu,edytuj i usuń zdjęcia tam gdzie się powtarzają.Nie przejmuj się wyskakującą tabliczką,że nie można edytować bo.....Kliknij ok i odśwież stronę :)

Posted
5 godzin temu, Tyś napisał:

Ładnie wyglądają :)
Alis jak sięofutrzy to będzie naprawdę śliczna.

Alis w dłuższej sierści była bardzo ładna.Przypominała teriera pszenicznego,teraz podobna jest do sznaucera.Najważniejsze,że jest czyściutka i zadbana.

Haniu ile kosztował fryzjer dwóch psiaków?

Posted

Dotarłam i ja do zamojskiej  pary, nie mogę się napatrzeć na te dwa cuda :)

Alis z dłuższą sierścią  faktycznie przypomina dobrze nam znanego Pszenicznego, oby znalazła równie wspaniały domek.

A Destino na pewno nie zdąży  przyzwyczaić się do szafirki, bo wnet wyfrunie do nowego domu.

Anula - Bogusik - ogromnie dziękuję po raz kolejny, jesteście wszystkim, co najlepsze dla tych zamojskich kudłaczy.

Bardzo się cieszę,  ze jesteście!

• Upvote 2
Posted
O 27.09.2016 o 19:03, Tola napisał:

Anula - Bogusik - ogromnie dziękuję po raz kolejny, jesteście wszystkim, co najlepsze dla tych zamojskich kudłaczy.

Bardzo się cieszę,  ze jesteście!

My się też cieszymy,że jesteś Tola z nami.

No a zamojszczaki to już zapadły w nasze serca i nie ma rady trzeba im pomagać.

2 godziny temu, szafirka napisał:

20160930_160028.jpg

Haniu bardzo dziękuję za wstawienie rachunku,zaraz przeleję pieniążki.

• Upvote 1
Posted

Dorcia 2 dziękujemy za deklarację dla naszych ślicznotek.W poście rozliczeniowym wpisane.

Tyś,nic nie wiemy,jak Hania znajdzie czas to napisze.

Posted
43 minut temu, Bogusik napisał:

KOCHANI,BAZAREK ROZLICZYŁAM.MUSZĘ PRZYZNAĆ,ŻE JESTEM W SZOKU BO PADŁ REKORD W NASZYM BAZARKOWANIU! :)

ROZLICZENIE:

Wpłaty za fanty  999,00zł + nadpłaty 65,45zł = 1064,45zł

I to jest wynik :)

Ciekawe jak tam ślicznoty.

Posted

Kochani,rozmawiałam z Hanią i jutro lub pojutrze będzie wizyta u weta celem oględzin,zważenia i zaszczepienia psiaków.Hania postara się też o jakieś zdjęcia,jak tylko choć trochę zmieni się pogoda,bo leje i jest szaro.Alis akceptuje psy ale co do kotów to ma "mordercze" zapędy,więc domek na pewno bez kotów.Jest przyjazna i przychodzi na zawołanie,ale  jest z niej mała kombinatorka,bo podkopuje dołki i potrafi skoczyć na ogrodzeniową siatkę,jak wyczuje za nią kota.Natomiast Destino jest bardzo przyjazny do psów,a koty go nie interesują.Trochę z niego taki mały indywidualista,który czasami ignoruje przywołanie,jeżeli w danej chwili ma ciekawsze zajęcie.

Jak Hania poda wagę i ile mają w kłębie,a także będą dodatkowe fotki,to będzie można ruszać z ogłoszeniami

Posted
3 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Mam nadzieję, że nie będą Urodziwcy długo czekać na domek :)

Też mamy taką nadzieję Gusiaczku :) Trochę mało mamy info. ale może Hania jeszcze coś nam napisze...:)