Bogusik Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 5 minut temu, szafirka napisał: Wczoraj przyjechała karma od fundacji. 16 kg karmy brit rozmiar S, oraz 16 puszek animondy po 800 gram. Dziękujemy za info.Anula uzupełni na pierwszej stronie.Haniu,edytuj i usuń zdjęcia tam gdzie się powtarzają.Nie przejmuj się wyskakującą tabliczką,że nie można edytować bo.....Kliknij ok i odśwież stronę :) Quote
Tyśka) Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Ładnie wyglądają :) Alis jak sięofutrzy to będzie naprawdę śliczna. Quote
Anula Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 5 godzin temu, Tyś napisał: Ładnie wyglądają :) Alis jak sięofutrzy to będzie naprawdę śliczna. Alis w dłuższej sierści była bardzo ładna.Przypominała teriera pszenicznego,teraz podobna jest do sznaucera.Najważniejsze,że jest czyściutka i zadbana. Haniu ile kosztował fryzjer dwóch psiaków? Quote
Gusiaczek Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Alis wygląda bardzo dostojnie i dobrze że jesień cieplutka i przed zima futerko ładnie odrośnie :) Quote
WiosnaA Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Destinuś z miejsca powinien domek znaleźć,..cudo przesłodkie! Alis,futerko musi odrosnąć i będzie ślicznotka. Quote
Tola Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Dotarłam i ja do zamojskiej pary, nie mogę się napatrzeć na te dwa cuda :) Alis z dłuższą sierścią faktycznie przypomina dobrze nam znanego Pszenicznego, oby znalazła równie wspaniały domek. A Destino na pewno nie zdąży przyzwyczaić się do szafirki, bo wnet wyfrunie do nowego domu. Anula - Bogusik - ogromnie dziękuję po raz kolejny, jesteście wszystkim, co najlepsze dla tych zamojskich kudłaczy. Bardzo się cieszę, ze jesteście! 2 Quote
Anula Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 O 27.09.2016 o 19:03, Tola napisał: Anula - Bogusik - ogromnie dziękuję po raz kolejny, jesteście wszystkim, co najlepsze dla tych zamojskich kudłaczy. Bardzo się cieszę, ze jesteście! My się też cieszymy,że jesteś Tola z nami. No a zamojszczaki to już zapadły w nasze serca i nie ma rady trzeba im pomagać. 2 godziny temu, szafirka napisał: Haniu bardzo dziękuję za wstawienie rachunku,zaraz przeleję pieniążki. 1 Quote
Anula Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 Dziś zostały przelane pieniążki za Hotelik za X. Quote
Anula Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 Dorcia 2 dziękujemy za deklarację dla naszych ślicznotek.W poście rozliczeniowym wpisane. Tyś,nic nie wiemy,jak Hania znajdzie czas to napisze. Quote
Tola Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 To czekam, bo tęsknię za widokiem kochanych cudaków ;) Quote
Bogusik Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 KOCHANI,BAZAREK ROZLICZYŁAM.MUSZĘ PRZYZNAĆ,ŻE JESTEM W SZOKU BO PADŁ REKORD W NASZYM BAZARKOWANIU! :) ROZLICZENIE: Wpłaty za fanty 999,00zł + nadpłaty 65,45zł = 1064,45zł Anulko,potwierdź tu i na bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/336945-zakończony-rozliczamprzedłużony-do-2709-bazarek-pełen-różności-do-230916/ 1 Quote
Anecik Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 43 minut temu, Bogusik napisał: KOCHANI,BAZAREK ROZLICZYŁAM.MUSZĘ PRZYZNAĆ,ŻE JESTEM W SZOKU BO PADŁ REKORD W NASZYM BAZARKOWANIU! :) ROZLICZENIE: Wpłaty za fanty 999,00zł + nadpłaty 65,45zł = 1064,45zł I to jest wynik :) Ciekawe jak tam ślicznoty. Quote
Gusiaczek Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 14 godzin temu, Bogusik napisał: KOCHANI,BAZAREK ROZLICZYŁAM.MUSZĘ PRZYZNAĆ,ŻE JESTEM W SZOKU BO PADŁ REKORD W NASZYM BAZARKOWANIU! :) ROZLICZENIE: Wpłaty za fanty 999,00zł + nadpłaty 65,45zł = 1064,45zł Anulko,potwierdź tu i na bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/336945-zakończony-rozliczamprzedłużony-do-2709-bazarek-pełen-różności-do-230916/ Quote
Anula Posted October 11, 2016 Author Posted October 11, 2016 Już potwierdzam i uzupełniłam post rozliczeniowy.Fajnie,maluszki mają zabezpieczenie na opłacenie Hoteliku na 2 miesiące. Quote
Bogusik Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Kochani,rozmawiałam z Hanią i jutro lub pojutrze będzie wizyta u weta celem oględzin,zważenia i zaszczepienia psiaków.Hania postara się też o jakieś zdjęcia,jak tylko choć trochę zmieni się pogoda,bo leje i jest szaro.Alis akceptuje psy ale co do kotów to ma "mordercze" zapędy,więc domek na pewno bez kotów.Jest przyjazna i przychodzi na zawołanie,ale jest z niej mała kombinatorka,bo podkopuje dołki i potrafi skoczyć na ogrodzeniową siatkę,jak wyczuje za nią kota.Natomiast Destino jest bardzo przyjazny do psów,a koty go nie interesują.Trochę z niego taki mały indywidualista,który czasami ignoruje przywołanie,jeżeli w danej chwili ma ciekawsze zajęcie. Jak Hania poda wagę i ile mają w kłębie,a także będą dodatkowe fotki,to będzie można ruszać z ogłoszeniami Quote
Gusiaczek Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Mam nadzieję, że nie będą Urodziwcy długo czekać na domek :) Quote
Bogusik Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 3 godziny temu, Gusiaczek napisał: Mam nadzieję, że nie będą Urodziwcy długo czekać na domek :) Też mamy taką nadzieję Gusiaczku :) Trochę mało mamy info. ale może Hania jeszcze coś nam napisze...:) Quote
Tyśka) Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia :) Słońce już pojawiło się na horyzoncie, więc liczę że niedługo zawita i w mieście hotelikowym :) 1 Quote
Recommended Posts