Bogusik Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Alis jest u Hani i jak pytałam o nią ok 17 to było ok.Dzisiaj totalnie byłam zacharana ale jak Hania coś nie napisze na wątku to jutro zadzwonię Quote
Bogusik Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Wiadomość od Hani :) Alis przyjechała do nas po 10 rano. Na początku była zdziwiona sytuacją, ale ładnie dała się obwachac psiakom, jak na dworze puściłam ją ze smyczy to była zaskoczona, że może sobie wolno biegać Dwa zdjęcia z kotami.Bardzo ciekawa ale bez morderczych zapędów na spokojnego kotka :) Na ogrodzie... Wybrała do leżakowania,co sobie sama zamyśliła.... 1 Quote
b-b Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Trafiłam przypadkiem. Poczytałam. I nie rozumiem jak można oddać psiaka. Strasznie mi jej żal. Biedna mała. Quote
Nesiowata Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 6 godzin temu, Bogusik napisał: Wiadomość od Hani :) Alis przyjechała do nas po 10 rano. Na początku była zdziwiona sytuacją, ale ładnie dała się obwachac psiakom, jak na dworze puściłam ją ze smyczy to była zaskoczona, że może sobie wolno biegać Dwa zdjęcia z kotami.Bardzo ciekawa ale bez morderczych zapędów na spokojnego kotka :) Na ogrodzie... Wybrała do leżakowania,co sobie sama zamyśliła.... Ciekawe - zaskoczona, ze mozna chodzić bez smyczy? Quote
Anula Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 Alis na zdjęciach jest bardzo smutna.Raczej przeżywa rozstanie z rodziną.Lepiej aby myślała,że tylko na chwilkę została pozostawiona i rodzina wróci po nią. Alis mi spędza sen z powiek.Tak mi ogromnie jest żal Alis. Quote
Tola Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 6 godzin temu, Anula napisał: Alis na zdjęciach jest bardzo smutna.Raczej przeżywa rozstanie z rodziną.Lepiej aby myślała,że tylko na chwilkę została pozostawiona i rodzina wróci po nią. Alis mi spędza sen z powiek.Tak mi ogromnie jest żal Alis. Mnie też, biedna sunia:( Tyle czasu z rodzina i teraz musi zaczynać wszystko od nowa:( Quote
Bogusik Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Kilka zdjęć Alis już chyba bardziej wyluzowana.... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Podkradnę kilka zdjęć do ogłoszenia :-)) 1 1 Quote
Bogusik Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 28 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Podkradnę kilka zdjęć do ogłoszenia :-)) Bardzo proszę :) Są ładne :) Quote
b-b Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Trzymam kciuki za to aby szybko znalazła swój domek - ten jedyny i już do końca. 1 Quote
Tola Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Trzymam za sunię kciuki mocno, bardzo mocno - za domek i kochających ludzi takich już na zawsze. Należą się suni - jej teraz najbardziej. Dziewczynka cudnej urody, miejmy nadzieję, że szybko kogoś zauroczy... Quote
Alaskan malamutte Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Miałam zapytanie na OLX o Alis; Witam, odbior w Poznaniu ? Czytanie ze zrozumieniem sie klania.... Quote
Bogusik Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Miałam zapytanie na OLX o Alis; Witam, odbior w Poznaniu ? Czytanie ze zrozumieniem sie klania.... Hania mówi to samo.Niektórzy wypytują o to co jest czarno na białym napisane w ogłoszeniu.Zazwyczaj są to beznadziejne telefony.... Quote
Anula Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 Przyszła wpłata 30,00zł od P.Joli od Destino/Joszki.P.Jolu ślicznie dziękujemy za pomoc tym bardziej,że Alis wróciła z adopcji. Hotelik Alis opacony za VI. Quote
Anula Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 Nasz dogomaniacki Grześ tam był. Bardzo proszę o pomoc pieniężną.2 zł to tak nie wiele a dla ratowania psiaków jest to ogromna pomoc. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/ratujemy-psy-z-interwencji http://www.dogomania.com/forum/topic/345787-uwaga-interwencja-w-hoteliku-w-osiecku/?page=3 http://www.dogomania.com/forum/topic/339920-delikatny-grześ-jest-już-w-hotelu-czeka-na-wyjątkowy-dom-który-go-doceni-i-pokocha-czy-taki-znajdzie/?page=83 Quote
szafirka Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Alis wg nas nie przejawia nerwicy, czy czegoś w tym stylu. W domu i w ogrodzie jest swobodna, nie bawi się z innymi psami, ale jest zintegrowana z grupą. Jest delikatna do człowieka, często przychodzi i trąca pyszczkiem, żeby ją wygłaskać. Lubi dzieci. Nie skacze po nas, co jest dużym atutem :) Koty zawsze zwracają jej uwagę, ale moich nie atakuje, raczej bacznie obserwuje. Mimo, że na dworze widzi kota, na zawołanie wraca do domu. 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Anulko, moje ogłoszenie dla Alis cały czas na Poznań... Od: dzisiaj Do: 19 cze Będę cię kochać całym sercem, tylko mnie... podgląd edycja zakończ Za darmo 1 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 24 cze Statystyki Wyświetleń: 1290 Tel: 6 Obserwuje: 22 Myślę, że można spokojnie wrzucić na Warszawę.....Czekam na dyspozycje... Quote
Bogusik Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, moje ogłoszenie dla Alis cały czas na Poznań... Od: dzisiaj Do: 19 cze Będę cię kochać całym sercem, tylko mnie... podgląd edycja zakończ Za darmo 1 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 24 cze Statystyki Wyświetleń: 1290 Tel: 6 Obserwuje: 22 Myślę, że można spokojnie wrzucić na Warszawę.....Czekam na dyspozycje... Asieńko wstrzymaj się kochana bo zgłosiła się Pani z Wronek zainteresowana adopcją Alis.Zaraz będę dzwonić i zobaczymy co z tego wyniknie.... Quote
Tola Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 27 minut temu, Bogusik napisał: Asieńko wstrzymaj się kochana bo zgłosiła się Pani z Wronek zainteresowana adopcją Alis.Zaraz będę dzwonić i zobaczymy co z tego wyniknie.... Oo, to trzymam kciuki! Dobrze, ze nasza Alis podoba się:) Quote
Recommended Posts