Figunia Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Wciaz mysle o tym, ze gdybym znalazla jaka chatynke z duzym ogrodem (ale niedroga i zeby mozna bylo w niej przezyc zime), to moglabym wiecej bied przygarnac, a nie jedna i to na kilka miesiecy w roku... Quote
Bogusik Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 Bazarek min.na potrzeby Czikuni otwarty.Serdecznie zapraszam do udziału :) http://www.dogomania.com/forum/topic/336749-od-kuchni-po-sypialnię-do-30916/?page=1 Quote
szafirka Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Czika płacze pewnie z tęsknoty. Obiecuję ją wytulić i zrobić wszystko, by zaczęła się uśmiechać. Do soboty maleńka :) 1 Quote
Anula Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Haniu,to TZ jedzie po psiaki do Katowic? Ja nic nie wiem.Bogusik chyba będzie więcej wiedziała.Jeszcze czekam na wiadomość od Toli. Czikunia na każdym zdjęciu jest smutna,mam nadzieję,że jak trafi do Hoteliku to odzyska swoją świetność.Trzeba będzie koniecznie Czikę umówić na SPA tj.wykąpanie i wyczesanie.Nie wiem także jak z odrobaczeniem ale powinien być jakiś wpis w książeczce. Quote
Tola Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 7 godzin temu, Anula napisał: Haniu,to TZ jedzie po psiaki do Katowic? Ja nic nie wiem.Bogusik chyba będzie więcej wiedziała.Jeszcze czekam na wiadomość od Toli. Czikunia na każdym zdjęciu jest smutna,mam nadzieję,że jak trafi do Hoteliku to odzyska swoją świetność.Trzeba będzie koniecznie Czikę umówić na SPA tj.wykąpanie i wyczesanie.Nie wiem także jak z odrobaczeniem ale powinien być jakiś wpis w książeczce. Jestem z szafirką w kontakcie, TZ Hani przyjedzie po psiaki do Katowic. Wyjazd suczek ze schronu w Zamościu w sobotę ok. 8. 00, w czwartek napiszę dokładniej. Na razie proszę o kciuki, aby w piątek przy zdejmowaniu szwów nie wyniknęły jakieś problemy.... Quote
Anula Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 59 minut temu, Tola napisał: Jestem z szafirką w kontakcie, TZ Hani przyjedzie po psiaki do Katowic. Wyjazd suczek ze schronu w Zamościu w sobotę ok. 8. 00, w czwartek napiszę dokładniej. Na razie proszę o kciuki, aby w piątek przy zdejmowaniu szwów nie wyniknęły jakieś problemy.... Tola,bardzo dziękuję za wiadomość i będę czekać na dalszą wiadomość.Oczywiście,że trzymam już kciuki i jak zawsze denerwuję się na zapas. Prawdopodobnie Abi-Ineczka pojedzie tym transportem tj.z P.Piotrem do Katowic.Domek zapowiada się cudownie w Częstochowie.Intensywnie poszukujemy osoby do przeprowadzenia wizyty.Bardzo proszę o pomoc.Mamy czas do piątku. Quote
Bogusik Posted August 30, 2016 Author Posted August 30, 2016 Ja też mocno zaciskam kciuki,żeby wszystko obyło się bez żadnych komplikacji! Quote
Havanka Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 A ja przypomnę fanom Czikuni, o bazarku litrowym. Potrzeba nam jeszcze 265 zł ! Quote
szafirka Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Tak, mój TZ jedzie w sobotę do Katowic po Czikę, oby tylko w piątek nic nie wynikło i wszystkie psiaki mogły wyruszyć ze schronu. Quote
Tyśka) Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 To ja kciukuje za to by ładnie się goiło! Quote
Bogusik Posted September 1, 2016 Author Posted September 1, 2016 21 minut temu, Tyś napisał: To ja kciukuje za to by ładnie się goiło! Dziękujemy,że zaglądasz na wątek Cziki z kciukami :) Trzymamy mocno! Quote
Havanka Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 No i czas oczekiwania dobiega końca ! Jutro już sobota ! Trzymam mocno kciuki ! Quote
Tyśka) Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Ja dzisiaj z tych emocji nie mogłam spać ;). Oby wszystko przebiegło zgodnie z planem... Quote
Gusiaczek Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 2 godziny temu, Tyś napisał: Ja dzisiaj z tych emocji nie mogłam spać ;). Oby wszystko przebiegło zgodnie z planem... Będzie dobrze! Musi! Quote
Anula Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Tyle kciuków zaciśniętych,musi być dobrze.Czekam z niecierpliwością na wiadomości od Toli. TZ szafirki przygotowany do drogi,nie będzie mu się nudzić,zabiera naszą Ineczkę do Katowic aby przekazać DS z Częstochowy.Ale to wszystko jest zagmatwane. Quote
Havanka Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 22 minut temu, Anula napisał: Tyle kciuków zaciśniętych,musi być dobrze.Czekam z niecierpliwością na wiadomości od Toli. TZ szafirki przygotowany do drogi,nie będzie mu się nudzić,zabiera naszą Ineczkę do Katowic aby przekazać DS z Częstochowy.Ale to wszystko jest zagmatwane. To jutro wielki dzień również dla Inki ! Powodzenia malutka i już nie wracaj ! Quote
Tola Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Wszystkie suczki jadą :) Wyjazd ze schronu jutro o 8.15, przekazanie suni dla elik w Bochni, dla Gabi - w Katowicach :) TZ przygotował napisy na kontenery, żeby nie pomylić psów Karma zamówiona. Quote
Tola Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Chciałam jeszcze napisać, ze trwały starania o zabranie ze schronu suni w typie mimronka - dla anecik! Niestety - sunia jest na kwarantannie i dyr. ZOO nie wyraził zgody. Anecik - dziękuję - chciałaś jak najlepiej! To ta mała w środku Quote
Anula Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 12 minut temu, Tola napisał: Wszystkie suczki jadą :) Wyjazd ze schronu jutro o 8.15 :) tZ przygotował napisy na kontenery, żeby nie pomylić psów Karma zamówiona. Tola bardzo dziękuję za super wiadomość.No i oczywiście za pomoc w postaci karmy,jesteś Kochana. Quote
Anula Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 2 minuty temu, Tola napisał: Chciałam jeszcze napisać, ze trwały starania o zabranie ze schronu suni w typie mimronka - dla anecik! Niestety - sunia jest na kwarantannie i dyr. ZOO nie wyraził zgody. Anecik - dziękuję - chciałaś jak najlepiej! To ta mała w środku No tak bo to jeszcze jest kwarantanna i może zgłosić się właściciel no i sunię czeka sterylka.Byłabym wielce zaskoczona gdyby stało się inaczej. Quote
Havanka Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Szkoda, że to maleństwo w środku nie załapało się na wyjazd. Szerokiej drogi szczęściarze ! 1 Quote
Bogusik Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: Chciałam jeszcze napisać, ze trwały starania o zabranie ze schronu suni w typie mimronka - dla anecik! Niestety - sunia jest na kwarantannie i dyr. ZOO nie wyraził zgody. Anecik - dziękuję - chciałaś jak najlepiej! To ta mała w środku Dziękuję Tolu za wszystko! :) Godzinę temu, Havanka napisał: Szkoda, że to maleństwo w środku nie załapało się na wyjazd. Szerokiej drogi szczęściarze ! Super,że wszystko na dobrej drodze i psiaki jutro wyruszają :) Kciuki zaciśnięte,bo szmat drogi do pokonania... Co do mimronkowatego,to może drugim rzutem się uda razem z dwoma kudłaczami,którym chcemy pomóc z Anulą.Oczywiście jeżeli nie zgłoszą się właściciele,albo coś innego nie wyniknie.Na wszelki wypadek zarezerwowałam 2 miejsca u Hani 2 Quote
Anecik Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Godzinę temu, Bogusik napisał: Co do mimronkowatego,to może drugim rzutem się uda razem z dwoma kudłaczami,którym chcemy pomóc z Anulą.Oczywiście jeżeli nie zgłoszą się właściciele,albo coś innego nie wyniknie.Na wszelki wypadek zarezerwowałam 2 miejsca u Hani Chyba u Cziki jeszcze nie byłam, więc się przywitam :) Mimronkowy też zarezerwowany a właściwie mimronkowa. Quote
Poker Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Ale się dzieje. Będę myślami z psiakami i wszystkimi zaplątanymi ludźmi w ich drodze po lepsze życie. Quote
Recommended Posts