locky Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Witam. Co może przydać się jeszcze do wyprawki dla psiaka. Zakupiłem smycz, 100-200cm -12mm, dwie miski 0,5l, dwie piłki tenisowe, legowisko 60cm-50cm. Szykowałem się na średniego psiaka, a wyszło jak dla małego. Chyba będzie trzeba małego wziąć pod skrzydła. Co jeszcze może się przydać? Z góry dziękuje za podzielenie się uwagami. Quote
Beatrx Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 a obroża? jak bierzesz psa ze schroniska czy z domu tymczasowego to lepiej kup swoją, a tą co ma pies zostaw na miejscu, dla innych psów;) możesz mu kupić w ciuchlandzie pluszaki, jakieś ręczniki (po kąpieli czy po powrocie ze spaceru w deszczowy dzień się przyda), jakiś kocyk, szampon dla psów, jakieś gryzaki. Quote
Zarka Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Worki na kupy, coś do czesania (jeśli długowłosy), karma...Zabawek przyda się więcej, niektóre możesz schować i wymieniać co jakiś czas. Quote
Delph Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Szelki, koniecznie adresówka. Smakołyki na nagrody. Możesz zainwestować w obrożę feromonową, żeby ułatwić psiakowi aklimatyzację. Quote
locky Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 Już kupiłem adresówkę, sznur do zabawy, piszczącą świnię, smakołyki i witaminy. Razem z pozostałymi rzeczami wydałem już 150 zł. Jutro idę lumpeksy odwiedzić. Zobaczymy co mają tam dobrego. Z obrożą narazie się wstrzymam, bo nie wiem jakiej wielkości będzie miał szyję. Jadę jutro do schroniska zobaczyć psiaki. Quote
Recommended Posts