Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja znajoma szuka yorka rodowodowego (hodowli) w Krakowie dla koleżanki z pracy. Wiedząc że ja psiara, prosi o pomoc- tyle że dla niej psiara, to znaczy ze ja zajmując się retrieverami, mam znać się na yorkach :p
Bez ambicji wystawowych, po prostu fajny psiak ma być, taki do kochania.
Nie odsyłajcie mnie aby do ZK naszego, zawsze można na PW, tyle że takie hodowle naprawdę zaufane i godne polecenia.

Posted

[quote name='tigrunia']Chyba nas tutaj mało z Krakowa :roll: Ja niestety nie znam żadnej hodowli z tamtych stron :shake:[/QUOTE]

Ja podczas szukania w wawie natknęłam sie na pare z Krakowa, ale nic szczególnego o nich nie wiem o niezbyt wiele o nich słyszałam :roll:

• 2 months later...
Posted

[COLOR=Red]To ciekawe,bo moja hodowla jest od 1981 roku,a yorkshire terriery mam od 1995 i to jedyne jak do tej pory championy w Krakowie:cool3: To JA sprowadziłam do Polski pierwszego yorka z Durrersami w rodowodzie. Jedyny na świecie wystawiany syn zw.świata 2000 roku Matadora(zmarł młodo) mieszkał właśnie w Krakowie.Zapraszam więc do Krakowa :lol:
[URL="http://img194.imageshack.us/my.php?image=acapulco1.jpg"][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/1161/acapulco1.jpg[/IMG][/URL]
a to mój już trzeci i najnowszy samiec z Francji-CH.ACAPULCO(doskonały eksterier i rodowód):loveu:
[/COLOR]

Posted

To fakt.. hodowlę "Oczko Fatimy" mogę polecić w 100%! Co prawda nigdy nie rozmawiałam z właścicielami hodowli ani chyba nawet na wystawie się nie natknęłam ale pewnym jest, że krycia tam są przemyślane .. dbają o dobro rasy a to ważne ;)
Nie wiedziałam po prostu, że hodowla z Krakowa jest :oops:

Posted

Dziękuję TIGRUNIA zaszczyt to dla mnie, masz rację u mnie szczenięta bywają a nie są,a dorosłe psiaki dożywają u nas późnej starości,dlatego mamy ich tylko kilka,bo każdy jest dla nas wyjatkowy,jak dla każdego właściciela jego pupil:loveu:

Posted

Oj tak hodowla Oczko Fatimy jest znana i ceniona u nas w Krakowie - gratuluje ślicznego reproduktora Acapulco !

Natomiast nasza malutka hodowla Yorkville FCI także się mieści w Krakowie i właśnie narodziły się nam śliczne kochane maluszki. :lol:

Zapraszamy serdecznie !