Toller Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Moja znajoma szuka yorka rodowodowego (hodowli) w Krakowie dla koleżanki z pracy. Wiedząc że ja psiara, prosi o pomoc- tyle że dla niej psiara, to znaczy ze ja zajmując się retrieverami, mam znać się na yorkach :p Bez ambicji wystawowych, po prostu fajny psiak ma być, taki do kochania. Nie odsyłajcie mnie aby do ZK naszego, zawsze można na PW, tyle że takie hodowle naprawdę zaufane i godne polecenia. Quote
roxi-malina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [url=http://www.yorkland.pl/index.php?option=com%5Fbookmarks&Itemid=1&catid=8&lang=pl%5FPL] Tu masz hodowle z woj. małopolskiego (ale prawie wszystkie są z Krakowa ;)) Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Chyba nas tutaj mało z Krakowa :roll: Ja niestety nie znam żadnej hodowli z tamtych stron :shake: Quote
roxi-malina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='tigrunia']Chyba nas tutaj mało z Krakowa :roll: Ja niestety nie znam żadnej hodowli z tamtych stron :shake:[/QUOTE] Ja podczas szukania w wawie natknęłam sie na pare z Krakowa, ale nic szczególnego o nich nie wiem o niezbyt wiele o nich słyszałam :roll: Quote
Pencia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [COLOR=Red]To ciekawe,bo moja hodowla jest od 1981 roku,a yorkshire terriery mam od 1995 i to jedyne jak do tej pory championy w Krakowie:cool3: To JA sprowadziłam do Polski pierwszego yorka z Durrersami w rodowodzie. Jedyny na świecie wystawiany syn zw.świata 2000 roku Matadora(zmarł młodo) mieszkał właśnie w Krakowie.Zapraszam więc do Krakowa :lol: [URL="http://img194.imageshack.us/my.php?image=acapulco1.jpg"][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/1161/acapulco1.jpg[/IMG][/URL] a to mój już trzeci i najnowszy samiec z Francji-CH.ACAPULCO(doskonały eksterier i rodowód):loveu: [/COLOR] Quote
tigrunia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 To fakt.. hodowlę "Oczko Fatimy" mogę polecić w 100%! Co prawda nigdy nie rozmawiałam z właścicielami hodowli ani chyba nawet na wystawie się nie natknęłam ale pewnym jest, że krycia tam są przemyślane .. dbają o dobro rasy a to ważne ;) Nie wiedziałam po prostu, że hodowla z Krakowa jest :oops: Quote
Pencia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dziękuję TIGRUNIA zaszczyt to dla mnie, masz rację u mnie szczenięta bywają a nie są,a dorosłe psiaki dożywają u nas późnej starości,dlatego mamy ich tylko kilka,bo każdy jest dla nas wyjatkowy,jak dla każdego właściciela jego pupil:loveu: Quote
Snoopy7 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Oj tak hodowla Oczko Fatimy jest znana i ceniona u nas w Krakowie - gratuluje ślicznego reproduktora Acapulco ! Natomiast nasza malutka hodowla Yorkville FCI także się mieści w Krakowie i właśnie narodziły się nam śliczne kochane maluszki. :lol: Zapraszamy serdecznie ! Quote
duszek01 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Hodowle Yorkville FCI polecam z czystym sumieniem.Dla właściecielki tej Hodowli Yorki to miłosc i pasja:loveu: Quote
Pencia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Więcej o hodowli i fotki psów wraz z Acapulco można oglądnąc we włoskim YORKY CLUB MAGAZINE Quote
Recommended Posts