krzychu1111 Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Witam serdecznie. Zwracam sie do was z uprzejma prozba o jakiekolwiek informacje na temat hodowli Rozbullnik jestem zainteresowany kupnem suczki od nich rasy Staffordshire Bull Terrier. Czy ktos mial mozliwosc kupowana od nich szczeniakow ? Z gory dziekuje za wszystkie informacje . Pozdrawiam Quote
bou Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 O jaką hodowlę Ci chodzi?Bo nazwy podajesz dwie - inna w tytule,inna w treści (z bł.ortograficznym,zresztą...) Quote
krzychu1111 Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 Witam sorry za blad chodzi mi o hodowle Rozbullnik niedaleko Czestochowy Pozdrawiam Quote
Ryss Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 3 godziny temu, krzychu1111 napisał: Witam sorry za blad chodzi mi o chodowle... To przeproś jeszcze raz - i tak przez całe wakacje, nim wrócisz do gimbazy, gdzie pani od polskiego Cię wreszcie przydybie za całokształt. Quote
Kocurkotka Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 hodowla jest zarejestrowana w FCI ZKwP - to dobrze :D warto tam pojechać i najpierw zobaczyć jakie są psy i w jakich warunkach trzymane Quote
Paulina94 Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Hodowla wygląda dobrze - mają mają psów, więc to nie jakaś masówka, do tego widać zdjęcia robione w domu, a nie w kojcach. Quote
Recommended Posts