Bogusik Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Jestem też w totalnym szoku!Zaglądnęłam na wątek aby poczytać relacje Murków z przekazania sunia a tu....klapa :( Nie wiem co się stało ale podejrzewam,że coś poważnego,co przeszkodziło jej w tej adopcji.Pani Adrianna wręcz sama dopominała się o wizytę p/a i czekała na Likunię odliczając dni więc tym bardziej jestem zaskoczona zmianą jej decyzji... Quote
elficzkowa Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Na koncie Tinusi wpłata: Ana10 - deklaracja na VII - 20 zł Pięknie dziękujemy Quote
Murka Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 16 godzin temu, Bogusik napisał: Jestem też w totalnym szoku!Zaglądnęłam na wątek aby poczytać relacje Murków z przekazania sunia a tu....klapa :( Nie wiem co się stało ale podejrzewam,że coś poważnego,co przeszkodziło jej w tej adopcji.Pani Adrianna wręcz sama dopominała się o wizytę p/a i czekała na Likunię odliczając dni więc tym bardziej jestem zaskoczona zmianą jej decyzji... Może pokłóciła się z chłopakiem, może on nic nie wiedział o planach adopcji suni... Quote
jola&tina Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 12 minut temu, Murka napisał: Może pokłóciła się z chłopakiem, może on nic nie wiedział o planach adopcji suni... Też tak myślę. Ludzie często odejmują decyzję o adopcji a dopiero później rozmawiają z bliskimi osobami, myśląc, że jakoś to będzie :( Quote
konfirm31 Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 52 minuty temu, jola&tina napisał: Też tak myślę. Ludzie często odejmują decyzję o adopcji a dopiero później rozmawiają z bliskimi osobami, myśląc, że jakoś to będzie :( Dlatego w czasie wizyty pa, pytamy, czy wszyscy domownicy zgadzają się na adopcję psa. A co do tego, że jakoś to będzie, to sama przed wielu laty zaskoczyłam TZta, przywożąc bez porozumienia z Nim szczeniaczkę w typie ON. Przez wiele lat mi to później wypominał, chociaż Bukę pokochał równie mocno, jak ja ;) Quote
Tyśka) Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Czytalam z zapartym tchem. Dobrze, że Likunia nie wie, jakie zamieszanie było wokół niej i humor jej dopisuje. A domek się znajdzie :) Quote
helli Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 a niekudlata (Tinka) nie jest zabawowa? bo widze, ze tylko Lika bawi sie ze szczeniorka Quote
Murka Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 14 minut temu, helli napisał: a niekudlata (Tinka) nie jest zabawowa? bo widze, ze tylko Lika bawi sie ze szczeniorka Tinka to taka dystyngowana pani:) woli grzać futro na słoneczku. W przeciwieństwie do Liki natomiast potrafi się cieszyć do człowieka machając ogonkiem, co potem Wam pokażę jak wrzucę filmiki. Quote
Anula Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Czytalam z zapartym tchem. Dobrze, że Likunia nie wie, jakie zamieszanie było wokół niej i humor jej dopisuje. A domek się znajdzie :) Z tym domkiem to ciężka sprawa.Brak telefonów,totalna cisza pomimo wyróżniania OLX od początku jak Likunia zaczęła być ogłaszana.Na innych portalach chyba też idą ogłoszenia. nadeszły wpłaty od ona03 i od istar19 za VII.ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ. Quote
Tyśka) Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 W wolniejszej chwili porobię znowu na parę portali ogłoszeń. Na niektórych ciągle wiszą, o ile przychodzi mi przypominajka na maila. Anula, nie poddajemy się, szukamy domu :) Dzisiaj przechodziłam obok domu Gandzi, spotkałam b. tymczaskę na ogrodzie. Przywitała mnie w podskokach, szczęśliwa, radosna, próbowała dać mi całusa przez ogrodzenie :). Totalnie nie do poznania - ostatnim razem na wizycie po/a nie podchodziła do nas, a dzisiaj to taka radosna, zrelaksowana sunia... Wierzę, że wkrótce jej przyrodnie siostry dołączą do grona domnych psów. A ja ją odwiedzę w wolniejszej chwili i porobię zdjęcia. Czesio też świetnie się trzyma, bardzo wesoły psiak z niego. Z kolei wczoraj spotkałam wypisz wymaluj suczkę identyczną do Tinki i wiekowo wyglądającą na ciut starszą sunię. Jestem niemal 100% pewna, że to jakaś krewniaczka, bo te psy są nie do podrobienia, a przecież szczeniaki były oddawane, o ile pracownicy zdołali je wyłapać. Również szła ze swoimi właścicielami, wpatrzona w nimi jak w obrazek. 2 Quote
Tyśka) Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Wszystkie wpłaty od 13.06 umieściłam w pierwszym poście, sprawdźcie proszę, czy się zgadza :) Quote
Murka Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Zadzwoniła dziś p.Adrianna z przeprosinami i wyjaśniła, że w piątek tuż przed jej telefonem do mnie dowiedziała się, że jej mama jest ciężko chora i nie jest w stanie teraz dokładać sobie obowiązków. Wtedy ta wiadomość była dla niej ciosem i nie była w stanie o tym rozmawiać, dopiero teraz po paru dniach nieco ochłonęła i stwierdziła, że należą się nam wyjaśnienia. Bardzo przepraszała. Quote
Tyśka) Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 To bardzo miłe ze strony p. Adrianny, a sytuacji nie zazdroszczę. Pewnie Pani Adrianna tu nie zagląda, ale życzę zdrowia jej mamie. Quote
Tyśka) Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Dnia 10.07.2017 o 14:01, Murka napisał: natomiast potrafi się cieszyć do człowieka machając ogonkiem, co potem Wam pokażę jak wrzucę filmiki. Jestem ciekawa tych filmików, więc Murko, jak znajdziesz chwilkę to proszę, wstaw je :) Quote
Bogusik Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Dnia 10.07.2017 o 20:58, Murka napisał: Zadzwoniła dziś p.Adrianna z przeprosinami i wyjaśniła, że w piątek tuż przed jej telefonem do mnie dowiedziała się, że jej mama jest ciężko chora i nie jest w stanie teraz dokładać sobie obowiązków. Wtedy ta wiadomość była dla niej ciosem i nie była w stanie o tym rozmawiać, dopiero teraz po paru dniach nieco ochłonęła i stwierdziła, że należą się nam wyjaśnienia. Bardzo przepraszała. Pani Adrianna mówiła mi,że Rodzice mieszkają zdaje mi się w Sandomierzu,więc bardziej pomyślałam,że tam coś się niedobrego wydarzyło i się nie myliłam....:( To bardzo fajna i odpowiedzialna osoba i trudno było mi uwierzyć,że z powodu zmiany nastroju współlokatora,zrezygnowała z Likuni. Quote
elficzkowa Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Wpłaty na koncie Tinusi: Ona03 - deklaracja na lipiec - 10 zł Istar19 - deklaracja na lipiec - 10 zł Pięknie dziękujemy Quote
Murka Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Dobrze, że mi przypomniałaś:) Oto Lika i jej zabawy z Kirą (one nawet dołki razem kopią i patyczki gryzą - to ostatnie udało mi się złapać na kamerce): https://www.youtube.com/watch?v=sV062LT7Z3s A tu Tinka:) https://www.youtube.com/watch?v=ADRz6WRvYmg Quote
jola&tina Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 20 minut temu, Murka napisał: Dobrze, że mi przypomniałaś:) Oto Lika i jej zabawy z Kirą (one nawet dołki razem kopią i patyczki gryzą - to ostatnie udało mi się złapać na kamerce): https://www.youtube.com/watch?v=sV062LT7Z3s A tu Tinka:) https://www.youtube.com/watch?v=ADRz6WRvYmg Nie widać :( film jest prywatny :( Quote
Murka Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Przed chwilą, jola&tina napisał: Nie widać :( film jest prywatny :( Już upubliczniłam:) 1 Quote
Recommended Posts