Tyśka) Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 Tinusia... sunia ma już około 14 lat, ale radzi sobie nieźle. Pani bardzo ją kocha i z miłością, ciepłem o niej opowiada. 😊 o tym, że była dzikuską Tinusia nie pamięta. To teraz zupełnie domowa i miejska suczka. 🩷 Pani Edyto, dziękuję! 2 Quote
elik Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 A wydawało się, że jej życie już nigdy nie będzie psio-normalne. Bardzo cieszą takie wiadomości. Quote
Tyśka) Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 Dnia 7.06.2023 o 16:24, elik napisał: A wydawało się, że jej życie już nigdy nie będzie psio-normalne. Bardzo cieszą takie wiadomości. Jest posłuszna i wpatrzona w Panią, ostatnio czesto chodzi bez smyczy, bo trzyma się nogi Pańci i śpi w łóżku 🙂 Znajomi Pani nie mogą uwierzyć, że to ta sama sunia. Też najmniej dawałam jej szansy na adopcję i normalność, bo na wolności nie dawała do siebie podejść i nie wykazywała zainteresowania człowiekiem. A to taki przytulak:). 1 Quote
elik Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Dnia 7.06.2023 o 16:40, Tyśka) napisał: Jest posłuszna i wpatrzona w Panią, ostatnio czesto chodzi bez smyczy, bo trzyma się nogi Pańci i śpi w łóżku 🙂 Znajomi Pani nie mogą uwierzyć, że to ta sama sunia. Też najmniej dawałam jej szansy na adopcję i normalność, bo na wolności nie dawała do siebie podejść i nie wykazywała zainteresowania człowiekiem. A to taki przytulak:). Miłość wiele potrafi 🙂 Quote
Recommended Posts