jaguska Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Poleciała stała dla Liki, może się przyda na ulotki, trzymam kciuki żeby się znalazła bidulka :( Quote
Poker Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Mnie nachodzą myśli ,że Likę mógł złapać ktoś spoza Ustronia, np. wczasowicz i zabrać ją gdzieś w Polskę jako bezdomnego psa. Nie wiem jak to zrobić,żeby dać ogłoszenie w ogólnopolskim komunikatorze. Quote
Tyśka) Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 Też zaczynam tak myśleć, Poker choć nie chce mi się wierzyć, że dała się złapać:( Na fejsbuku ma sporo udostępnień. Ogłoszenia na grupie ogólnopolskiej też są... Mam nadzieję, że nie nawiała do Czech... Ale i te lasy są kuszące... może tam gdzieś się zaszyła? Sama nie wiem, boli mnie głowa na samą myśl... Nie wiem, gdzie dać jeszcze ogłoszenia... Quote
Poker Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 W końcu wygoniłby ją głód i ktoś musiałby ją zauważyć. Okropna sytuacja. Quote
Anula Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Mi już brak komentarzy,nie wiem co o tym wszystkim sądzić.Przecież są już rozklejone plakaty.P.Maria też bardzo dużo rozkleiła i cisza totalna,ani jednego telefonu. Może jeszcze plakaty zawiesić przy wjazdach do lasu. Ja mam jakąś nierozwiniętą pojemność mózgu,brak mi pomysłów już. Quote
togaa Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Z tego co wiem, nie oplakatowane są okolice Goleszowa, Ustronia Polany, Zawodzia, te najbliższe peryferia Ustronia,ale to w piątek (na pewno) a może i jutro coś się uda. Duże kompleksy leśne są za rzeką Wisłą. Musiałaby przez ruchliwy most przebiec, jest on blisko jej zamieszkania. Lika zaginęła w samym centrum miasteczka. Jak nie wywędrowała to musi tam być. Podobna historia; Wątek FIFI. Jak ktoś ma czas poczytać, b.proszę... Nawiewała dwa razy. Druga ucieczka...; A tu pierwsza.. i fb; https://www.facebook.com/events/507032676107781/?ref_notif_type=like&source=1 Quote
helli Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Czeska witryna/ FB znalezionych (granica z PL-Morawy-SLask): https://www.facebook.com/Nalezenci-MS-kraj-484466824953719/ Zaginionych:(nie wiem jak wrzuca sie ogloszenie na fb) https://www.facebook.com/Ztracenci-MS-kraj-574789845865238/ Quote
Tyśka) Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 38 minut temu, helli napisał: Zaginionych:(nie wiem jak wrzuca sie ogloszenie na fb) Trzeba wysłać prywatną wiadomość na stronę i oni wrzucają. To już tyle czasu... Quote
WiosnaA Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Tgusi Znajomi chyba namierzyli Likunię...jeśli,to ona,to zmęczona idzie bardzo.... Quote
kiyoshi Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 1 minutę temu, WiosnaA napisał: Tgusi Znajomi chyba namierzyli Likunię...jeśli,to ona,to zmęczona idzie bardzo.... TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!!! Quote
kiyoshi Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 23 minuty temu, WiosnaA napisał: To Lika!!! o Boże! WiosnaA Ty jesteś NIE-SA-MO-WI-TA! Likunia wracaj do domu! Quote
Bogusik Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 26 minut temu, WiosnaA napisał: To Lika!!! Bosiu tak się modliłam aby się odnalazła! Quote
WiosnaA Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Oby pozwoliła się tylko złapać...Pan zwolnił się z pracy i pognał by spotkać się z Państwem od Lando....kciuki! 1 Quote
Bogusik Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 2 minuty temu, WiosnaA napisał: Oby pozwoliła się tylko złapać...Pan zwolnił się z pracy i pognał by spotkać się z Państwem od Lando....kciuki! Aniu trzymam aż do bólu!!! Quote
Poker Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Ojej ,aż się poryczałam.Lika, daj się złapać głupolko. Pewnie głód ją wygonił z kryjówki. Quote
elficzkowa Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Kciukamy z całych sił ! Likunia kochana ! Quote
Anula Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Moja maleńka,ona żyje jednak.Oby teraz pozwoliła się złapać.Pana zna może podejdzie do niego. Quote
elik Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Duży plus, że Likunia zna Pana od Lando. Jest głodna, zmęczona, a Pan kojarzy się jej zapewne z ciepełkiem, pełnym brzuszkiem i poczuciem bezpieczeństwa. Oby tak było i pozwoliła podejść do siebie, albo nawet sama podeszła. No i opiekun biegnie na spotkanie. Oby zdążył. Quote
Recommended Posts