WiosnaA Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Odradzono mi pisanie o nagrodzie w przypadku Liki. Najprawdopodobniej Państwo dostaną w tym tygodniu wsparcie od Osoby doświadczonej w łapaniu dzikusków,która wysłuchawszy mojej opowieści o Lice i obecnej jej sytuacji ,zgodziła się pomóc w poszukiwaniach. Będzie koordynować całą akcją w Ustroniu! Nie mieszka tam,ale będzie dojeżdżać i chyba rozpocznie od środy. Poinformowałam już P.Marię,że się z nimi skontaktuje.Ucieszyła się bardzo,na wieść o pomocy. Są już zmęczeni,ale ciągle szukają,nie poddają się.Dziś byli w dalszych rejonach i widzieli nie swoje ogłoszenia (pewnie Psiej Ekipy). Jak pisałam wcześniej będą jeszcze wolontariusze z Psiej Ekipy do rozwieszania.Ale plakatami musi być usłane Całe Miasto!..jeśli chcemy psa znaleźć.. i Bardzo,ale,to Bardzo Gorąco Was Proszę szukajcie jeszcze ludzi do rozwieszania! Jestem wdzięczna przeogromnie Togusi i Dobrym Ludziom! 2 Quote
WiosnaA Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 24 minuty temu, togaa napisał: Wiosenko, niezależnie od innych, jutro rano postaram się wydrukować plakaty. Rozmawiałam już z Patrycją z drukarni .Czeka na e-mail z projektem.;-) Basieńko,super ,że tu jesteś....do końca świata Ci się nie odwdzięczę. Quote
Anula Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Ja też z wielkimi podziękowaniami przybiegłam dla Wszystkich i nie Wszystkich znanych osób,które chcą pomóc Lice,nam i Państwu. Quote
Bogusik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Rozmawiałam z elik i poprosiłam o zrobienie plakatu.Postara się go zrobić :) Quote
WiosnaA Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 6 godzin temu, bakusiowa napisał: Żeby wreszcie ktoś ją zobaczył i dał znać. 2 godziny temu, auraa napisał: Umieściłam ją na osi czasu na Fb Dziękujemy serdecznie! 13 minut temu, Bogusik napisał: Rozmawiałam z elik i poprosiłam o zrobienie plakatu.Postara się go zrobić :) Super by było,plakat bardzo potrzebny. Ja zmykam już dziś,bo cały dzień na telefonie i głowę mam kwadratową. Lika,a Ty pokaż się rano wreszcie ludziom,bo osiwiejemy przez Ciebie. Quote
WiosnaA Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 8 minut temu, elik napisał: Czy taki może być ? ZAGINĘŁA suczka.docx Jeszcze nie wyłączyłam kompa i widzę wpis elik. Link mi się otwiera,zapisałam na kompie,więc chyba wszystko ok. Nie wiedziałam,że Nasza Ela taka zdolniacha..hehe Dziękujemy Eluniu Serdecznie! edit. Super,plakat już mamy teraz tylko rozsyłać do ludzi i prosić o plakatowanie miasta. Quote
elik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Cała przyjemność po mojej stronie :) Można go jeszcze poprawić pod względem estetycznym ewentualnie. Quote
togaa Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Moja skromna wersja. Będzie do wyboru ;-) ZAGINĘŁA !.doc Quote
WiosnaA Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 2 minuty temu, elik napisał: Cała przyjemność po mojej stronie :) Można go jeszcze poprawić pod względem estetycznym ewentualnie. Eluniu,w Twoich rękach to zostawiam,czy podtuszować coś trzeba....dla mnie jest śliczny! 2 minuty temu, togaa napisał: A tak ? ZAGINĘŁA !.doc Łauu!! ...I drugi mamy do wyboru!...albo i dwa przecież różne drukować można. Śliczny Basiu!..Kochane jesteście dziewczyny! Mam nadzieję,że Likunia Wam też podziękuje! Quote
Bogusik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Ja również przyłączam się do podziękowań za plakaty :) Ja ich nie umiem zapisać a od toguni nawet mi sie link nie otwiera bo trzeba wybrać opcję zapisu tylko jaką.... Quote
elik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Powiększyłam litery apelu o pomoc w odnalezieniu Likuni i chyba wygląda lepiej. ZAGINĘŁA suczka.docx Quote
elik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 3 minuty temu, Bogusik napisał: Ja również przyłączam się do podziękowań za plakaty :) Ja ich nie umiem zapisać a od toguni nawet mi sie link nie otwiera bo trzeba wybrać opcję zapisu tylko jaką.... Po lewej stronie na górze arkusza jest symbol dyskietki. Trzeba w niego i kliknąć i wybrać jedną z opcji zapisu. Nie otworzy się, bo został usunięty. Biedne maleństwo :( Quote
Bogusik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 8 minut temu, elik napisał: Po lewej stronie na górze arkusza jest symbol dyskietki. Trzeba w niego i kliknąć i wybrać jedną z opcji zapisu. Nie otworzy się, bo został usunięty. Biedne maleństwo :( Elu a jak mam Twój zapisać?W co trzeba kliknąć? Quote
elik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 6 minut temu, Bogusik napisał: Elu a jak mam Twój zapisać?W co trzeba kliknąć? Tak jak napisałam fioletowymi literami :) Sory. Nie klikaj w dyskietkę, bo komputer zapisze gdzie będzie chciał. Kliknij w napis PLIK, który znajduje sie pod dyskietką i wybierz opcję ZAPISZ JAKO. Wybierz miejsce, gdzie ma być ten plik zapisany i kliknij w napis na dole po prawej stronie ZAPISZ. Mogą być małe różnice w zależności od tego, jaką masz wersję Worda. Quote
Bogusik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 6 minut temu, elik napisał: Tak jak napisałam fioletowymi literami :) Eliku,pięknie dziękuję! Już go mam :) Quote
elik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Przed chwilą, Bogusik napisał: Eliku,pięknie dziękuję! Już go mam :) W następnym poście podałam inny, drugi sposób zapisania tego pliku. Quote
togaa Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 elik, wstaw proszę ten trzeci numer telefonu; 666015714 . ;-) Quote
elik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 4 minuty temu, togaa napisał: elik, wstaw proszę ten trzeci numer telefonu; 666015714 . ;-) Ok, bardzo proszę :) ZAGINĘŁA suczka.docx Quote
Bogusik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 9 minut temu, elik napisał: W następnym poście podałam inny, drugi sposób zapisania tego pliku. Elu zapisałam ten na fioletowo.Da sie tylko trochę pokombinowałam.... Czy wszelkie zmiany na plakacie oznaczają,że trzeba go od nowa wstawiać? Quote
elik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 1 minutę temu, Bogusik napisał: Elu zapisałam ten na fioletowo.Da sie tylko trochę pokombinowałam.... Czy wszelkie zmiany na plakacie oznaczają,że trzeba go od nowa wstawiać? Tak :) Quote
Bogusik Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 8 minut temu, elik napisał: Tak :) Dziękuję:) Żeby tylko dzięki wielu osobom zaangażowanych bezpośrednio i pośrednio w akcję poszukiwawczą Liki,udało się ją odnaleźć.... Quote
togaa Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Plakaciki na 14-stą były gotowe. Zapakowałam do koszyka taker, zszywacz,pinezki,młoteczek, taśme klejącą,nożyczki, koszulki, ze 50 szt.plakatów i wszystko to odebrała Magda P., wolontariuszka Psiej Ekipy i pognała do Ustronia lepić. Jutro dodrukujemy plakaty i zobaczymy kto się wybierze. Ja mogłabym dopiero w czwartek. 3 Quote
WiosnaA Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Togusiu,Dziękujemy! P.Magda niedawno wróciła.We dwójkę rozklejali okolice - Hermanice.Wczoraj jedna wolontariuszka rozklejała w innym miejscu.Przejechali się dziś po całym mieście zobaczyć czy są plakaty-są, Państwo widać,że rozklejają,zauważyli w wielu miejscach. Ponad 40km ma P.Magda do Ustronia... Muszę,to napisać,żebyście i Wy Kochani wiedzieli, jak Wspaniali Ludzie zaangażowali się w pomoc dla Liki. Do soboty nie miałam pojęcia o istnieniu Psiej Ekipy.Zadzwoniłam do nich zupełnie z "ulicy"- wujek google mnie do nich poprowadził i przy pierwszej rozmowie z P.Magdą byłam pod wielkim wrażeniem ,że bez chwili wahania od razu dostałam zapewnienie,że Pomogą! W trakcie rozmowy już wymieniała osoby i planowała,kiedy i kto by tu mógł najszybciej ruszyć wieszać plakaty,a ponieważ ludzie mieszkają w odległych miejscach,pracują i mają również rodziny więc musi się najpierw porozumieć. Nieważne,że mnie nie znali,że z końca Polski zadzwoniłam,ale kolejny raz się przekonuję,że są na tym świecie Dobrzy i bezinteresowni Ludzie! Psia Ekipa - to wyjątkowa Ekipa Dobrych Ludzi! Musiałam "zatoczyć ogromne koło" telefonicznie,żeby w końcu w niedzielę z Togusią się zgadać,..że to Togusi Znajomi! Świat jest mały,a Polska jeszcze mniejsza...Togusiu,Gratuluję Ci Takich Znajomych!.. Jak również,Tych, których później poleciłaś ,gdzie mam swe kroki kierować! 4 Quote
Recommended Posts