Jump to content
Dogomania

Dramat dzikusków zamieniony w cud. Lika, Rudy-Moris, Murzynek-Gucio, Tinka, Czesio w DS. I do tego Gandzia, od której wszystko się zaczęło.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Jestem już po nieodbytej wizycie. Bogusik widocznie nie miała czasu napisać.  Zwykle przed wyjściem na wizytę dzwonię do chętnych , by nie pocałować klamki. Tym razem nie zrobiłam tego , bo miałam wariacki dzień i po prostu pędziłam,żeby się nie spóźnić. I właśnie pocałowałam klamkę chociaż po chwili jeszcze na klatce złapała mnie młoda kobieta z przerażeniem w oczach i wielkimi przeprosinami ,że jechałam na darmo. Okazało się ,że zdecydowali się na innego psa w potrzebie i pani usiłowała mnie powiadomić przez Bogusik ,ale faktem jest ,że od godz. 13 do 17. 30 nie było mnie w domu. Bardzo mnie przepraszała za całą sytuacje ,że nie bierze Liki i za to ,że na darmo jechałam. Pani chciała Likę ,ale dzieci chciały tego drugiego psa.

Trudno się mówi. Likunia w końcu doczeka się TEGO domku, który będzie chciał tylko ją ,a nie jakiegoś psa.

Bogusik była w pracy w tym czasie i dlatego tak to wyszło.

Poker bardzo,bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację.Wiem,że dla Ciebie czas jest bardzo cenny.Jeszcze raz przepraszam ale nikt nie przewidział tego.

Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Również pilnuję olx Likusi. Obecnie u mnie ma na Warszawę: https://www.olx.pl/oferta/delikatna-i-szalona-lika-w-typie-szpica-mini-CID103-IDlkvkA.html
Odnawiam jej też na alegratce, gumtree, morusku.
Na jakie miasto ogłosić Likusię?

Widocznie to nie był ten dom...

Może na Kraków,już sama nie wiem.OLX moje jest w tej chwili na Katowice,wcześniej było na Kraków,Lublin,Warszawę.Na Wrocław nie było.Ja za tydzień zmienię na Opole.

Posted
1 minutę temu, Anula napisał:

Może na Kraków,już sama nie wiem.OLX moje jest w tej chwili na Katowice,wcześniej było na Kraków,Lublin,Warszawę.Na Wrocław nie było.Ja za tydzień zmienię na Opole.

Moje też już było i na Lublin, i na Kraków.
W takim razie zrobię na razie pakiet na Kraków :).

Posted
21 minut temu, Anula napisał:

nie zmieniajcie miast tylko dorabiajcie więcej olx'ów na kolejne miasta...

Posted

A już myślałam,a już wierzyłam tak mocno,że Likunia zrobi początek w tej naszej trójce.

Ajj,szkoda ...Wiem,że pierwsza wyruszy,ale widać chwilę jeszcze poczekać musimy.

Posted

Nie muszę pisać jak się poczułam gdy odczytałam przed 18 sms od p.Agnieszki a który wysłała przed 16.Byłam w pracy i nie usłyszałam sygnału i juz wiedziałam,że nie ma szans aby powiadomić jakoś Poker /rozmawiałyśmy po moim powrocie z pracy/ i tylko powiadomiłam Kasię.

Likuni przydałby się chyba jakiś szaman,który odpędza złe duchy.Dwa dobre domki zrezygnowały w ostatniej chwili z jej adopcji....:(

Posted

Tysiu wybacz ze Wam tutaj tak bardzo marudze ale nie ma sensu 'odswiezac' ogloszen na morusku, bo one tylko wydluzaja waznosc ogloszenia ale nie przenosza go na gore listy:( w zwiazku z czym ogloszenie jest bardzo bardzo daleko na koncu listy i i tak nikt do niego nie dojdzie

Na morusku trzeba robic nowe ogloszenia najlepiej co 2 tygodnie

Lento alegratka i gumtree odswiezaja sie normalnie

Posted

Tysiu pięknie dziękujemy za ogłoszonka dla Liki.Jeżeli trzeba jakieś opłacić i wyróżnić to napisz ile i Anula przeleje Tobie pieniążki.

Rozmawiałam z Mureczką i sama jest zdziwiona,że nikt nie dopytuje o Tinkę, a jest tak wspaniałą sunią.Obiecała porobić nowe zdjęcia więc trzeba będzie podmienić

Posted

kiyoshi, wtrącaj się, ile wlezie :) Nie wiedziałam, że morusek nie przenosi ogłoszeń na górę listy, bardzo Ci dziękuję za tę informację. W takim razie faktycznie będę robiła nowe :)

Bogusik, nie wiem czy jest sens wyróżniać ogłoszenia na innym portalu. Jak myślicie? Przynosi to jakiś efekt? Wydaje mi się, że olx jest najbardziej skuteczny, a patrząc po ilości wyświetleń na innych portalach to jakoś nie wiem, czy przyniosą jakiś domek... nawet jak są wyróżnione... No ale wyróżnić mogę :).

Posted

Dzieki Tysiu ze sie nie obrazasz- ja pisze to co zaobserwowalam i dziele sie dla dobra psiakow a nie ze jestem przemadrzala czy cos

Morusek to baaardzo dobry portal duzo jest domkow z moruska

Ale zgodze sie ze wyroznienie ma najwiekszy sens na olx:) takze w to inwestujcie 

A ja nieustannie suniom kubicuje i trzymam kciuki! Smutne gdy ludzie tak sie wycofuja w ostatniej chwili ale nie mozna sie poddawac!

Posted

Coś Ty, kiyoshi, ja się nie obrażam. Przecież wiem, że chcesz pomóc.
W takim razie czekam na nowe zdjęcia dziewczynek i na nowo zrobię im moruska :)

Od wczoraj Tinusia ma promowany olx na Wrocław i od wczoraj zajrzało w ogłoszenie ponad 100 osób. Może wreszcie coś ruszy w sprawie adopcji...

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

kiyoshi, wtrącaj się, ile wlezie :) Nie wiedziałam, że morusek nie przenosi ogłoszeń na górę listy, bardzo Ci dziękuję za tę informację. W takim razie faktycznie będę robiła nowe :)

Bogusik, nie wiem czy jest sens wyróżniać ogłoszenia na innym portalu. Jak myślicie? Przynosi to jakiś efekt? Wydaje mi się, że olx jest najbardziej skuteczny, a patrząc po ilości wyświetleń na innych portalach to jakoś nie wiem, czy przyniosą jakiś domek... nawet jak są wyróżnione... No ale wyróżnić mogę :).

Ja nie mam za dużo pojęcia o ogłoszeniach ale właśnie najbardziej chodziło mi o promowane olx :)

Posted

Dziś miałam znów telefon w sprawie Liki, z Katowic tym razem. Pani brzmiała "tak sobie". Zapytała o procedury, więc jej powiedziałam o wizycie, umowie. Zaraz potem zapytała czy może zadzwonić za 10 min. Oczywiście nie zadzwoniła.

Jutro będę mieć trochę luźniejszy dzień to może uda mi się fotki porobić.

Posted

Ta pani z ostatniego mojego posta dziś rano wysłała mi SMSa, że miałam oddzwonić, że oni są wciąż zainteresowani Liką... No to dzwonię, żeby wyjaśnić sprawę, a pani nie odbiera... Za ok. 2 godziny dzwoni i mówi, że ma nieodebrane połączenie z tego nr. No to ja, że w sprawie Liki... a ona, że ok, to zadzwoni za godzinkę, bo teraz nie może rozmawiać. Dla pewności powtórzyłam na koniec, że czekam w takim razie na telefon. No i nie zadzwoniła. Nie rozumiem takiego zachowania u ludzi.

W sobotę porobiliśmy trochę fotek, na razie Tinka:

c9bb35b779334729gen.jpg

c71226340ba14e0fgen.jpg

5461bf9ebd95a829gen.jpg

f01be2ccb4794611gen.jpg

01ffb0afc86da8b1gen.jpg

• Upvote 2