Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.01.2022 o 10:01, ona03 napisał:

Togusiu, leki  Lolusia  załatwione, już w paczkomacie, jutro będą u Was, buzialki dla Cięciunia 🙂

Iwonko kochana, na Ciebie zawsze można liczyć.  UpCard odebrany. Kamień z serca, bo strasznie się zdenerwowałam gdy okazało się że  braki w hurtowniach.  (Zapłaciłaś majątek !!!)

A tak, to nic u nas nowego. Pogoda zniechęca do wychodzenia z domu. W lesie na ścieżkach lód, wokół domu wyłazi błoto, leje, wieje, brrrr....

(2) Facebook.htm

(2) Facebook.htm(2) Facebook.htm(2) Facebook.htm(2) Facebook.htm

Posted

Ależ paskudne wietrzysko targa Lolusiową czupryną i ogonkiem . 

Trzymaj się Cięciuniu nasz dzielnie .

Basiu wszystkiego dobrego dla Was , dużo zdrowia i siły. Buziaki przesyłam ogromne .

• Like 2
  • 1 month later...
Posted

Loluniu, ślicznoto nasza. Przez tę tragedię jaka się dzieje u naszych sąsiadów zupełnie straciłam głowę.

Życzę Ci byś trwał w zdrowiu i cieszył nas swoimi cudnymi oczętami.

27131712WnsBvTA5.gif.c065ecfde512e645914f47bb0e4ed049.gif

• Like 2
Posted

Loluniu,od Ciebie , zaczęła się moja "przygoda"z dogomanią. Dużo się zadziało od tego czasu. Nasza Tosieńka,która była z nami tyle czasu i 8 miesięcy temu pobiegła za TM. Teraz nasza Kuti, którą Tosia postawiła nam na naszej drodze ( szczerze w to wierzę).

Żyj w zdrowiu i szczęściu jak najdłużej. Dla mnie zawsze byłeś, jesteś i będziesz dobrym duchem "dogomani". ❤️

• Like 2
Posted

Loluniu nasz, wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka życzę.Dla naszej Basieńki też.

Cofnęłam się do pierwszych stron wątku,sporo nicków opuściło dogo i Lolusia.

• Like 2
  • 4 weeks later...
Posted

Jesteście takie kochane. Dziękujemy z Lolusiem za pamięć .

Marzec mieliśmy/miałam okropny. Mąż ze szpitala wrócił z Covidem, a po 4 dniach i ja złapałam. Mimo szczepień, przeczołgało nas to choróbsko strasznie. Bałam się że zarażę Lolusia, bo On i koteczka nie schodziły całymi dniami z mojego łóżka.

Zdrówko Lolusia stosowne do wieku. Nie wolno mu się ekscytować, szaleć bo zaraz kończy się to kaszlem i charczeniem. Głuchy, ślepawy to już od dawna. Dupsko też trzeba podsadzić, gdy wskakuje na fotel. Ot ,dziadyga z Niego i tyle. 😉

• Upvote 1
Posted

Nasze słodkości Kochane , najsłodsze , wciąż rozczulające i zmiękczające serce . 

Wszystkiego dobrego Basiu dla Was . Uściskaj Cięciunia .

• Like 1
Posted
Dnia 28.04.2022 o 12:31, ona03 napisał:

Lolusiu, a nie łaska bazarek zaszczycić swoja obecnością ???

I podlać jakąś roślinkę? 🙂

Posted
Dnia 28.04.2022 o 22:32, ona03 napisał:

Może niech się ograniczy do samej obecności, ja podleje :))))

Nóżkę tez podniesiesz? 🙂

• Like 3