ona03 Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Ależ Lolcio zarośnięte, co mu tak szybko kudełki odrosły ? A ryszawa poważna, prosto w obiektyw patrzy :) Quote
togaa Posted April 24, 2020 Author Posted April 24, 2020 16 godzin temu, ona03 napisał: Ależ Lolcio zarośnięte, co mu tak szybko kudełki odrosły ? Szybko i w innym gatunku. Porasta niczym owca. ;-) Quote
Poker Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Loluś zarasta szybko jak Dolar. Strzygę co miesiąc ,a głowę co 3 tygodnie. Quote
togaa Posted April 24, 2020 Author Posted April 24, 2020 2 minuty temu, Poker napisał: Loluś zarasta szybko jak Dolar. Strzygę co miesiąc ,a głowę co 3 tygodnie. Doktor mówił że po kastracji może się Lolusiowi zmienić sierść i coś w tym jest, bo miał rzadziutkie, jedwabiste pukle a teraz porasta gęstą wełną. Cała Polska piecze chleby to i ja spróbowałam. I oto efekt; 2 cm...!!! W dodatku pancerny. Młotkiem trzeba rąbać. Chłopaki.htm Quote
Poker Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 A może chleb jest i tak smaczny. Próbowałaś? Lolcio jest teraz pozbawiony normalnego poziomu testosteronu tak jak i Dolar, więc będzie porastał szybko. 1 Quote
Tyśka) Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Mój kundliszonek po kastracji też porasta niczym owieczka... raz-dwa i ani śladu moich starań ;) Może podać łapkę z Lolusiem i Dolarkiem. 1 Quote
togaa Posted April 24, 2020 Author Posted April 24, 2020 15 minut temu, Poker napisał: A może chleb jest i tak smaczny. Próbowałaś? Pokerku, czerstwy chleb czy suchary to jest nic przy twardości tego czegoś. Pewnie że próbowałam. Z łakomstwa zeżarliśmy z mężem na raz więcej niż połowę, ryzykując wizytę u dentysty. 1 Quote
ona03 Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 Lolusiu, badylki tworzę :)))) Ogrodniczki kofffffane, można podgladać :))) Quote
ona03 Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 21 godzin temu, Smyku napisał: Oneczko ależ się cieszę . I ja się cieszę bardzo, że ty się cieszysz, tylko dogo utrudnia ...... Quote
ona03 Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 Ogrodniczki, przepraszam bardzo, wczoraj żadnego posta nie udało mi się napisać na badylkach, dziś taka sama sytuacja, wyrzuca mnie cały czas..... A widzicie, wystarczyło naskarżyć i już się poprawiło :))))) Lolcio buzialki ogródkowe :))) 1 Quote
togaa Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 Dnia 25.04.2020 o 20:48, Smyku napisał: Basiu czy Dada 5 - tka się nada dla Cięcia ? Smyczku kochany, a czy koszt wysyłki nie będzie wyższy od wartości pieluch? Bo przydać to pewnie że się przydadzą, choćby jako wkład do pampasa. Teraz mam taki system, że na dzień zakładam Lolusiowi pampas z wkładem z przykrótkiej pieluchy (takich trochę jeszcze mam) a na noc samą pieluchę Dada 6. Mąż stanowczo protestuje na widok turlających się po podłodze Lolcinych bobków, a wszystkie "skażone" nimi tekstylia,( typu..kocyk na fotelu) demonstracyjnie, w dwóch palcach, wynoszone są do łazienki.:-) Pampas to niesamowite ułatwienie dla mnie a i komfort dla Lolusia. Nie muszę w pieluszce wycinać dziurki na ogonek z której wysypuje się ten cholerny substrat. Nie potrzebne są szelki, gumki do wiązania na brzuszku.Szelki gdy namakały, powodowały odparzenia, wciąż trzeba je było prać,suszyć, a ma ich Lolo tylko 2 pary na zmianę .Dziwię się , ze dopiero teraz odkryłam pampasowe zalety.;-) 1 Quote
ona03 Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 8 godzin temu, togaa napisał: Biedronkowe zakupy... Lolisiu, ale będzie lanie ...... :) Buzialki z rana słodziaczku mój :))) 1 Quote
Smyku Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Buziaki w słodziaka . Toguniu wszystkiego dobrego dla Was . 1 Quote
ona03 Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Dnia 21.06.2020 o 22:09, Malgoska napisał: Loluś jak się miewa ? Noooooooo zaginęli, togusiu pokaż słodziaka :)))) 1 Quote
Poker Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Szukamy Lolusia. Krzyczymy donośnie HOP, HOP, Lolusiu, gdzie jesteś??? 2 Quote
elficzkowa Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Chyba znowu list gończy za Lolusiem trzeba rozesłać :) 4 Quote
NikaEla Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 9 godzin temu, ona03 napisał: Noooooooo zaginęli, togusiu pokaż słodziaka :)))) 9 godzin temu, Tianku napisał: Loluś zaginął ojejejej 7 godzin temu, Poker napisał: Szukamy Lolusia. Krzyczymy donośnie HOP, HOP, Lolusiu, gdzie jesteś??? 6 godzin temu, elficzkowa napisał: Chyba znowu list gończy za Lolusiem trzeba rozesłać :) i cisza..... 2 Quote
togaa Posted July 2, 2020 Author Posted July 2, 2020 Moje Wy kochane! :-) No przecież przed wirusem się chowamy. Lolo ma się dobrze, prócz tego że coraz bardziej utyka na przednią łapeczkę. Jutro pójdziemy do wet., bo żal patrzeć. Pewnie dostanie Metacam . To przez te skoki z fotela i kanapy , bo na moje łóżko ma zrobiony podeścik. ;-). A tak, to siedzimy w domu. Mąż jest w grupie ryzyka, nie chce bym gdzieś wychodziła. Dzisiaj musiałam pojechać do Szczyrku.O tej porze roku jest tam zazwyczaj pełno wczasowiczów, zwłaszcza ze Śląska, nie ma gdzie zaparkować.A dzisiaj pustawo. Może to tylko przez burzową pogodę? I tyle u nas nowości. Nadal nie wiem jak ustawić aparat w telefonie, by zdjęcia były jak trzeba. Ech... I z czasów młodości ; 3 1 Quote
ona03 Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Nooooooo, nareszcie objawił się Nasz słodziaczek............... Buzialeczki w ten wielgachny nochalek :))))) 1 Quote
Recommended Posts