Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dlaczego dopiero w poniedziałek?przecież tu każda godzina ma znaczenie w rokowaniu dla niego!!
We Wrocławiu dobrze operuje kręgosłupy dr Szczypka, może u niego dałoby się wcześniej ?

Posted

[quote name='BUDRYSEK']
mały nie robił jeszcze kreciora
chociaz dostał leki wspomagające[/quote]
porażenie niestety może obejmować jelita też, ale może nie mieć czym albo być w stresie.

Posted

Widocznie strasznie go bolało,że sie tak wczoraj bronił i kłapał zebolami....

Teraz zapewne dostaje p.bólowe, dlatego bardziej dotykalski....
To czekanie jest denerwujące...

Posted

[quote name='togaa']Widocznie strasznie go bolało,że sie tak wczoraj bronił i kłapał zebolami....

Teraz zapewne dostaje p.bólowe, dlatego bardziej dotykalski....
To czekanie jest denerwujące...[/quote]

zgadza się :shake:
szczególnie jeśli nie można nic zrobić .. tylko czekać co będzie :-(

kurczę to on od tych czterech dni jeszcze się nie załatwił?
a może podać mu coś "poślizgowego" ..

Posted

I wciąż prośba do kochanych i niezawodnych Cioteczek o choćby złotówkę..

Każdy grosz potrzebny tej cierpiącej slicznocie..:-(

Posted

byłam wieczorem w lecznicy
Lolus leżał na boczku
dalej nie było krecior-dostał leki
jak nie pomoga to jutro lewatywa
dostaje tez steryd

[B]te oczy proszą o pomoc!!![/B]

Posted

[quote name='Poker']dlaczego dopiero w poniedziałek?przecież tu każda godzina ma znaczenie w rokowaniu dla niego!!
We Wrocławiu dobrze operuje kręgosłupy dr Szczypka, może u niego dałoby się wcześniej ?[/quote]

Czas miał znaczenie do 48 godzin po wypadku, a ten okres już niestety minął i teraz 2 dodatkowe dni czekania nie mają już znaczenia w rokowaniach. Problemy z siusianiem i kupką to też niestety efekt urazu i podobno na 90% tego zupełnie nie uda się naprawić. Podczas operacji Loluś ma mieć wstawiony implant do kręgosłupa to przede wszystkim daje szanse na lepsze chodzenie.

Posted

[quote name='_bubu_']Czas miał znaczenie do 48 godzin po wypadku, a ten okres już niestety minął i teraz 2 dodatkowe dni czekania nie mają już znaczenia w rokowaniach. Problemy z siusianiem i kupką to też niestety efekt urazu i podobno na 90% tego zupełnie nie uda się naprawić. Podczas operacji Loluś ma mieć wstawiony implant do kręgosłupa to przede wszystkim daje szanse na lepsze chodzenie.[/quote]
o boziu :placz: te czekanie :shake: do reszty osiwieję :crazyeye:
nie znam człowieka który by tyle wytrzymał co ten maluch już dał radę :-( a gdzie jeszcze będzie więcej :placz:

Posted

Bercik się nie pogniewa;)

...zmieniłam cel bazarku...Lolusiowi pilniej potrzebne są pieniążki!
[B]Bazarek dla LOLUSIA[/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/pilne-_komplety-nie-na-operacje-lolusia-ze-zlamanym-kregoslupem-14-iii-132444/#post11867592[/URL]

Posted

O mamma mia co za malutki kłębuszek nieszczęścia. :-(:-(
Narazie nie moge pomóc finansowo, ale będę się starać. Narazie mogę tylko mocno zaciskać kciuki, żeby oparacja ulżyła cierpieniom kudłaczka o pięęęęknych smutnych oczkach:-(

Posted

Ja niestety mogę tylko przesyłać dobre bioprądy, co niniejszym czynie!

Z ciekawości jaki lekarz będzie wykonywał zabieg? Na przyszłość info może się przydać.

Posted

[quote name='Formica']Ja niestety mogę tylko przesyłać dobre bioprądy, co niniejszym czynie!

Z ciekawości jaki lekarz będzie wykonywał zabieg? Na przyszłość info może się przydać.[/quote]

Loluś bedzie miał operację we Wrocławiu u dr Stańczyka w poniedziałek
wczoraj nie było anestezjologa

Posted

Booooooshhhe :-( następna bidulka z kręgosłupem :shake: Kto te psiaczki tak karze tymi wypadkami...
Na razie tylko podnoszę:-(

My już Itusia naszego takiego bidnego mamy we Wrocku. Życzę Lolusiowi wszystkiego dobrego!!

Posted

Ale sie dzieje...... [B]Pokerku [/B]jestes Super!

I dobrze, bo przecież koszt zabiegu to początek drogi w leczeniu Lolusia.....