Poker Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dlaczego dopiero w poniedziałek?przecież tu każda godzina ma znaczenie w rokowaniu dla niego!! We Wrocławiu dobrze operuje kręgosłupy dr Szczypka, może u niego dałoby się wcześniej ? Quote
Poker Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='BUDRYSEK'] mały nie robił jeszcze kreciora chociaz dostał leki wspomagające[/quote] porażenie niestety może obejmować jelita też, ale może nie mieć czym albo być w stresie. Quote
BUDRYSEK Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Poker']porażenie niestety może obejmować jelita też, ale może nie mieć czym albo być w stresie.[/quote] ma czym :( Quote
togaa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Widocznie strasznie go bolało,że sie tak wczoraj bronił i kłapał zebolami.... Teraz zapewne dostaje p.bólowe, dlatego bardziej dotykalski.... To czekanie jest denerwujące... Quote
peate Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='togaa']Widocznie strasznie go bolało,że sie tak wczoraj bronił i kłapał zebolami.... Teraz zapewne dostaje p.bólowe, dlatego bardziej dotykalski.... To czekanie jest denerwujące...[/quote] zgadza się :shake: szczególnie jeśli nie można nic zrobić .. tylko czekać co będzie :-( kurczę to on od tych czterech dni jeszcze się nie załatwił? a może podać mu coś "poślizgowego" .. Quote
Mija Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Przecież jest w lecznicy,a tam nie wiedzą co trzeba podać ???:mdleje: Quote
togaa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 I wciąż prośba do kochanych i niezawodnych Cioteczek o choćby złotówkę.. Każdy grosz potrzebny tej cierpiącej slicznocie..:-( Quote
Cavalier Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Biedny psiak, kiedy najszybciej może być operacja?... Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [I]Te Jego oczka... Wszędzie je widzę... [/I] Quote
BUDRYSEK Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 byłam wieczorem w lecznicy Lolus leżał na boczku dalej nie było krecior-dostał leki jak nie pomoga to jutro lewatywa dostaje tez steryd [B]te oczy proszą o pomoc!!![/B] Quote
_bubu_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Poker']dlaczego dopiero w poniedziałek?przecież tu każda godzina ma znaczenie w rokowaniu dla niego!! We Wrocławiu dobrze operuje kręgosłupy dr Szczypka, może u niego dałoby się wcześniej ?[/quote] Czas miał znaczenie do 48 godzin po wypadku, a ten okres już niestety minął i teraz 2 dodatkowe dni czekania nie mają już znaczenia w rokowaniach. Problemy z siusianiem i kupką to też niestety efekt urazu i podobno na 90% tego zupełnie nie uda się naprawić. Podczas operacji Loluś ma mieć wstawiony implant do kręgosłupa to przede wszystkim daje szanse na lepsze chodzenie. Quote
jolek68 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='_bubu_']Czas miał znaczenie do 48 godzin po wypadku, a ten okres już niestety minął i teraz 2 dodatkowe dni czekania nie mają już znaczenia w rokowaniach. Problemy z siusianiem i kupką to też niestety efekt urazu i podobno na 90% tego zupełnie nie uda się naprawić. Podczas operacji Loluś ma mieć wstawiony implant do kręgosłupa to przede wszystkim daje szanse na lepsze chodzenie.[/quote] o boziu :placz: te czekanie :shake: do reszty osiwieję :crazyeye: nie znam człowieka który by tyle wytrzymał co ten maluch już dał radę :-( a gdzie jeszcze będzie więcej :placz: Quote
Poker Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ukryty smok kupił na moim bazarku JEDNĄ łyżeczkę za [B][COLOR=Magenta]100 (STO)[/COLOR][/B] złotych :loveu::multi::loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Bercik się nie pogniewa;) ...zmieniłam cel bazarku...Lolusiowi pilniej potrzebne są pieniążki! [B]Bazarek dla LOLUSIA[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/pilne-_komplety-nie-na-operacje-lolusia-ze-zlamanym-kregoslupem-14-iii-132444/#post11867592[/URL] Quote
Poker Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Bubu, a Ty śpisz i nie widzisz co się na bazarku dzieje :roll: :loveu::evil_lol: Quote
AMIGA Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 O mamma mia co za malutki kłębuszek nieszczęścia. :-(:-( Narazie nie moge pomóc finansowo, ale będę się starać. Narazie mogę tylko mocno zaciskać kciuki, żeby oparacja ulżyła cierpieniom kudłaczka o pięęęęknych smutnych oczkach:-( Quote
Formica Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ja niestety mogę tylko przesyłać dobre bioprądy, co niniejszym czynie! Z ciekawości jaki lekarz będzie wykonywał zabieg? Na przyszłość info może się przydać. Quote
BUDRYSEK Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='Formica']Ja niestety mogę tylko przesyłać dobre bioprądy, co niniejszym czynie! Z ciekawości jaki lekarz będzie wykonywał zabieg? Na przyszłość info może się przydać.[/quote] Loluś bedzie miał operację we Wrocławiu u dr Stańczyka w poniedziałek wczoraj nie było anestezjologa Quote
_bubu_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 weszłam na ten bazarek i oczom nie wierze :crazyeye: z takim wsparciem musi się udać. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Cioteczki na bazarku Poker szaleją! To taka nadzieja dla Lolusia! Quote
Ffrubka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Booooooshhhe :-( następna bidulka z kręgosłupem :shake: Kto te psiaczki tak karze tymi wypadkami... Na razie tylko podnoszę:-( My już Itusia naszego takiego bidnego mamy we Wrocku. Życzę Lolusiowi wszystkiego dobrego!! Quote
Poker Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 zajrzyjcie na mój bazarek :multi::multi::multi: Quote
togaa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Ale sie dzieje...... [B]Pokerku [/B]jestes Super! I dobrze, bo przecież koszt zabiegu to początek drogi w leczeniu Lolusia..... Quote
Recommended Posts