Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3][B]najbardziej martwi mnie to żeby Loluś nie cierpiał !!![/B][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][B]tylko jak tego się dowiedzieć ? on nam nie powie.[/B][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][B]CZY wszystkie możliwości konsultacji zostały wyczerpane ?[/B][/SIZE]
[SIZE=3][B]Może po takim urazie to za wcześnie na rehabilitacje ?[/B][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][B]jakie badania on miał robione ?[/B][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][B]a jakie jeszcze powinien ?[/B][/SIZE]

Posted

bubu ma problem z netem...
Ja podobnie.Piszę z gościnnego komp.
Mały był podczas zabiegów bardzo dzielny. Dzisiaj jadą znowu, jutro ja.

Dojazd z Bielska do Katowic koszmarny,jak zwykle.Te 60 km to 2 godziny korków...W obie strony to 4 godz. w samochodzie..

Próbujemy sie jakos zorganizowac z dojazdami, ale jest nas za mało zmotoryzow.

Bardzo potrzebny bedzie Arthroflekex na stawy tylnich łapeczek...
Kto mogłby kupic i przesłać? Pilne!

O finansach napisze bubu....Ale bez dalszego Waszego wsparcia będzie ciężko..

Posted

[quote name='togaa']
Bardzo potrzebny bedzie Arthroflekex na stawy tylnich łapeczek...[/quote]

Arthoflex wg mnie nie pomoże doraźnie. Czy on dostaje coś p/zapalnego? Jakiś steryd? Tam jest przemieszczenie kręgu i ogromny stan zapalny. Podawanie glukozaminy, na stawy, nie rozwiąże problemu. Zresztą glukozamina musi się skumulować w organizmie, a to trwa parę tygodni, zanim jakkolwiek wpłynie.

Koniecznie p/bólowe i p/zapalne.

Zabiegi? On ma rehab? z tym przemieszczeniem?

Posted

[B][SIZE=3]jakie badania on miał robione ?

a jakie jeszcze powinien ?[/SIZE][/B]

może potzrebna jest jeszcze konsultacja lekarska ???
prosimy o info :roll:

Posted

[quote name='Dogo07'][B][SIZE=3]jakie badania on miał robione ?[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]a jakie jeszcze powinien ?[/SIZE][/B]

może potzrebna jest jeszcze konsultacja lekarska ???
prosimy o info :roll:[/quote]

wszystkie bad które były konieczne miał juz robione we Wrocku
konsultowane również były z innymi wetam

Posted

Bazarek dla Ciebie Lolusiu :loveu::

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/wspaniale-ksiazki-dla-lolusia-ze-zlamanym-kregoslupem-do-05-04-a-134011/#post12000626[/URL]

EDIT: i kolejny:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-dla-dzieci-maskotki-skarbonki-puzzle-na-leczenie-lolusia-do-05-04-a-134027/[/url]

Posted

[quote name='diuna_wro']Arthoflex wg mnie nie pomoże doraźnie. Czy on dostaje coś p/zapalnego? Jakiś steryd? Tam jest przemieszczenie kręgu i ogromny stan zapalny. Podawanie glukozaminy, na stawy, nie rozwiąże problemu. Zresztą glukozamina musi się skumulować w organizmie, a to trwa parę tygodni, zanim jakkolwiek wpłynie.

Koniecznie p/bólowe i p/zapalne.

Zabiegi? On ma rehab? z tym przemieszczeniem?[/quote]

Diuna,jako że ja poprosiłam o Arthroflex odpowiem:
to jest sugestia pani rehabilitantki z Katowic.
Mam w domu zreszta resztke po moim polamancu, to podam...
Mały jest od popołudnia u mnie i przez ten tydzień jak byl u bubu jest nieporownywalna zmiana na korzyść!!!!
Sama nie wierze!
Na pewno nie cierpi!!!!Dzisiaj po raz pierwszy sama zmieniam pieluchy.Zaraz idziemy sie kapac....
Jest wesołym, radosnym, przylepnym i bardzo kontaktowym pieseczkiem.
Owszem, miejsce złamania jest nadal tkliwe i wszelkie zabiegi trzeba wykonywac ostrożnie ale nie cierpiiii!
Tydzień temu sama panikowałam i z nerwow spac nie mogłam bo widac było że go boli, ale dzisiaj jest dobrze!!!!!
Dostaje p.bolowo i p.zapalnie Rimadyl , Aescin na obrzęk i krwiaki i 2 zastrzyki.Steryd i cos jeszcze na regeneracje nerwów....bubu wie...
Robota przede mna wiec znikam...

Wellington! jeszcze raz bardzo Ci dziekuje za podklady dla Lolusia.Niezwykle potrzebne przy jego pielegnacji.....buzka!

Posted

[SIZE=4]Przepraszam za OFF:
Jeśli tymczas u [B]Ulv[/B] dla Lolka nie byłby już potrzebny - [B]to ja błagam o tymczas dla Itiego![/B] Ta psina zmieniła kolejny raz miejsce w hotelu i za każdym razem bardzo to przeżywa. Teraz mamy czas do 1 kwietnia, a potem znów nerwówka i podrzucanie psa tam, gdzie tylko go zechcą. Przez to jest znerwicowany, coraz to nowi ludzie, część z nich źle się nim opiekuje, nie potrafią. [B]Ulv zastanów się, proszę.[/B] Iti ma solidną "grupę wsparcia": wozimy go na rehab, kupujemy to co jest potrzebne, pomagamy.... Mały wstanie na nogi za jakieś 3 m-ce.

Link w moim podpisie. [/SIZE]

Posted

bubu wczoraj przy mnie w różnych godz. próbowała skontaktować się z ulv, ale nie wiadomo czemu .. nie udało się, nie wiem czy to był zły numer, czy brak zasięgu, czy coś jeszcze innego :roll:
w każdym bądź razie na pewno jeszcze spróbuje

Posted

[quote name='peate']bubu wczoraj przy mnie w różnych godz. próbowała skontaktować się z ulv, ale nie wiadomo czemu .. nie udało się, nie wiem czy to był zły numer, czy brak zasięgu, czy coś jeszcze innego :roll:
w każdym bądź razie na pewno jeszcze spróbuje[/quote]
Numer jest prawidłowy . Ulv była wczoraj u mnie kilka godzin , parę osób dzwoniło i jakoś sie połączyły :roll:

Posted

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/85/e5904bdf77866926med.jpg[/IMG][/URL]

Lolus dzisiaj byl bardzo grzeczniutki w aucie u Togi...
Tylko podczas masowania lapek troszke pokazywal zlosci :cool3: ale Lolus to panikaz jest :razz:
A tak to bardzo spokojniutki i przekochany psiaczek :loveu::loveu::loveu:
Jutro razem jedziemy na kolejna porcje masowan :eviltong:

Posted

Dziewczyny napiszcie mi czy te grosze ode mnie doszły, bo jakbym coś uzbierała to nie wiem czy ten numer ok i czy doszło chociaż:cool1:
[URL="http://www.wakacje.pl/oferty/grecja/aristoteles-beach-146396.html?id_terminy=17191345#reserv=0&id_terminy_wyjazdy=68319794&id_okol=0&id_terminy=17191345&id_warianty=0&id_warianty_a=0&id_okol_a=&id_terminy_a=0"][/URL]