AnkaG Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 No nieeeładnie... szanujmy czyjś czas. I pieniądze.. paliwo kosztuje Quote
Anecik Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Henio ma się dobrze. Poznałam Chłopaka. Wydaje mi się że rodzice wiedzieli o adopcji bo przecież czekałam z wizytą aż oni wrócą z wojažy. Ech życie....... Quote
Olena84 Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 44 minut temu, anecik napisał: Henio ma się dobrze. Poznałam Chłopaka. Wydaje mi się że rodzice wiedzieli o adopcji bo przecież czekałam z wizytą aż oni wrócą z wojažy. Ech życie....... ręce opadają... Quote
Poker Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 anecik, czekałaś, bo ich nie było co nie znaczy ,że oni wyrazili wcześniej zgodę ,a nie zostali postawieni przez natalar przed faktem. Ciekawe czy ona się tu pojawi cokolwiek wytłumaczy. Quote
Tola Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Niewiarygodne, takiego końca chyba nikt z nas się nie spodziewał! A już myslałam, ze faktycznie jesteśmy na szczycie. No nic, nie ma tego złego... Natalar powinna tu zajrzeć, bo takie sytuacje podważają wzajemne zaufanie, a nam tutaj jest ono szczególnie potrzebne. Quote
Gusiaczek Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Kolejne (dla mnie) doświadczenie na dogo niestety bardzo niesmaczne ..... Nie będę się rozpisywać, bo czujemy i rozumujemy tak samo :( ale dobrze że na starcie tak się stało - przed chwilą czytałam o powrocie prześlicznej Emilki do _Dunaj_ i wszystko mi opadło. Anecik, proponuję zmienić tytuł, nie wywołujmy niechcianych sytuacji, nie prowokujmy losu tym "pod górkę" ;) Quote
Gabi79 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Godzinę temu, Gusiaczek napisał: Kolejne (dla mnie) doświadczenie na dogo niestety bardzo niesmaczne ..... Nie będę się rozpisywać, bo czujemy i rozumujemy tak samo :( ale dobrze że na starcie tak się stało - przed chwilą czytałam o powrocie prześlicznej Emilki do _Dunaj_ i wszystko mi opadło. Anecik, proponuję zmienić tytuł, nie wywołujmy niechcianych sytuacji, nie prowokujmy losu tym "pod górkę" ;) Ja do teraz czuję niesmak po nieudanym wyjeździe Misia do BDT. Nie chodzi mi o to, że tam się nie dogadał z psami, ale o całą otoczkę. Teraz sytuacja z Mopikiem. Gusiaczku, podeślij mi proszę wątek w/w Emilki. Quote
UlaFeta Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Godzinę temu, Gabi79 napisał: Ja do teraz czuję niesmak po nieudanym wyjeździe Misia do BDT. Nie chodzi mi o to, że tam się nie dogadał z psami, ale o całą otoczkę. Teraz sytuacja z Mopikiem. Gusiaczku, podeślij mi proszę wątek w/w Emilki. WKLEILAM,ALE NIE CHCIAL SIE OTWORZYC:( Quote
Gusiaczek Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Dzięki Ula ;) dopadam do koompa tylko co jakiś czas :( Quote
UlaFeta Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Teraz, Gusiaczek napisał: Dzięki Ula ;) dopadam do koompa tylko co jakiś czas :( nie chcial sie otworzyc:(HELP Quote
Gusiaczek Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 2 minuty temu, UlaFeta napisał: nie chcial sie otworzyc:(HELP nie otwiera się? Quote
UlaFeta Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 3 minuty temu, Gusiaczek napisał: nie otwiera się? nie,moze cos spieprzylam:( Twoj sie otwiera:) Quote
Gusiaczek Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 3 minuty temu, UlaFeta napisał: nie,moze cos spieprzylam:( Twoj sie otwiera:) Za gorąco jest ;) Quote
Gabi79 Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 19 minut temu, Gusiaczek napisał: Dzięki Ula ;) dopadam do koompa tylko co jakiś czas :( Dziękuję, już się zameldowałam na wątku!!! 1 Quote
Gabi79 Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Zapraszam na bazarek wyprzedażowy, wszystko po 3,- 1/3 utargu dla Mopika Quote
natalar Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Witam wszystkich i już bronię się jak umiem. Nie było mnie tutaj jakiś czas, ale z przyczyn niezależnych ode mnie. Z mojej strony przekazywałam informacje na bierząco tak jak ustalałam z mamą. Na wizycie nie mogłam być obecna także po fakcie się dowiedzialam dopiero, że póki co, że moja mama doszła do wniosku, ze to jeszcze nie ten czas też ze względu na Henia. Miałam ograniczone możliwości kontaktu niestety ostatnio. Bardzo mi jest przykro i szkoda, ale będę na pewno dzialać w temacie Mopika i wspierać jak tylko mogę. Quote
Tyśka) Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 No cóż, widocznie tak miało być :( Mopik jeszcze znajdzie swój dom. Quote
Anecik Posted June 30, 2016 Author Posted June 30, 2016 Rzadko wchodzę na swoje konto i dziś zobaczyłam że 22.06 czyli w środę przed nieszczęsną wizytą PA wpłynęło 150 zł od natalar. Bardzo dziękuję. Kasa zostaje na koncie Mopka czy ma jakieś inne przeznaczenie? Oprócz tego mam wpływ stałej od Usiatej 40 zł i jednorazową od ania68 w kwocie 5 zł. Bardzo dziękuję :) Były 3 telefony o Mopka ale..... 1 beznadziejny, 1 osoba miała zadzwonić do Kasi - nie dzwoniła, 1 osoba miała oddzwonić - nie oddzwoniła. Dałam Mopka na FB i poprosiłam Malawaszkę o wrzucenie na Sznaucery w potrzebie. Dzięki Monika. .....................Aha i kilka dni Mopek zachowuje się przyzwoicie - przestał znaczyć. Oby już mu tak zostało :) Quote
malawaszka Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 anecik ładuj telefon ;) takie młodziki to się migiem u nas domy znajdują https://www.facebook.com/Sznaucery.w.potrzebie/photos/?tab=album&album_id=1215040501860889 http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/1166 Quote
Anecik Posted June 30, 2016 Author Posted June 30, 2016 39 minut temu, malawaszka napisał: anecik ładuj telefon ;) takie młodziki to się migiem u nas domy znajdują https://www.facebook.com/Sznaucery.w.potrzebie/photos/?tab=album&album_id=1215040501860889 http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/1166 Dzięki Monia :) Quote
Gusiaczek Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Mopik, bądź w gotowości ;) Trzymam kciuki :) Quote
Nesiowata Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Przepraszam - zamnknął mi się wątek, na kt.orym był.am i jakimś cudem wylądowałam tutaj. Quote
Anecik Posted June 30, 2016 Author Posted June 30, 2016 13 minut temu, Gusiaczek napisał: Mopik, bądź w gotowości ;) Trzymam kciuki :) Pierwszy WAŻNY telefon już był. Państwo mają podjechać do Kasi zapoznać swoją pekinkę z Mopkiem. Wizyta - gdyby zapoznanie wyszło ok - w sobotę wieczorem. Quote
Gusiaczek Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: Pierwszy WAŻNY telefon już był. Państwo mają podjechać do Kasi zapoznać swoją pekinkę z Mopkiem. Wizyta - gdyby zapoznanie wyszło ok - w sobotę wieczorem. Zatem kciukamy z całych sił, by to był TEN domek i Ta rodzinka :) Quote
kasiainat Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 5 godzin temu, anecik napisał: Pierwszy WAŻNY telefon już był. Państwo mają podjechać do Kasi zapoznać swoją pekinkę z Mopkiem. Wizyta - gdyby zapoznanie wyszło ok - w sobotę wieczorem. Na razie nikt nie dzwonił :-/ ehh nikt nie chce takiego słodziaka ??? 1 Quote
Recommended Posts