Martka Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Zaginął wyadoptowany piesek!!! Błagam o wszelkie rady jak szukać, o drukowanie ogłoszeń i rozwieszanie, o przekazywanie informacji dalej, co robić, jak robić, aby zwiększyć szanse na odnalezienie psa: Quote
Martka Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Dodam, że niestety w rodzinie nastąpił szereg nieszczęść, pies jest zdany na nas, na wolontariuszy, na ludzi z sercem przynajmniej do czasu kiedy osoba adoptująca nie będzie w dobrym stanie zdrowotnym, aby włączyć się w poszukiwania. Gdybym wiedziała, że jest bezpieczny, że ktoś dobry zaopiekował się.... 1 Quote
Poker Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Gdzie zaginął i kiedy, w jakich okolicznościach? ? Miał na sobie jakąś obrożę? Uciekł, został skradziony? Trzeba rozkleić ogłoszenia gdzie się .Zrobić wydarzenie na FB. Powiadomić straż miejską i dać im zdjęcia. To mniej więcej mój rejon.Będę się rozglądać. Wydrukujcie plakaty i rozwieście na tablicach w pobliżu pawilonu handlowego, w sklepie mięsnym przy poczcie i warzywniaku, przy kościele, szkole na Chopina, na płocie Morskiego Oka, na klinikach weterynaryjnych. Na plakatach koniecznie informacja o nagrodzie. Quote
Marysia R. Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Zarejestrujcie jak najszybciej czip psiaka w bazie (najlepiej chyba safe-animal), można to zrobić w każdej chwili - obecność psa nie jest do tego potrzebna, trzeba tylko znać numer. Quote
Poker Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 widziałam ogłoszenie u nas na osiedlu.jedno było zatknięte za rurę.Zaniosłam do mięsnego ,żeby p.Helena powiesiła. Quote
Recommended Posts