rozi Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Gabi, nie płacz, Misio jest koło Ciebie, tylko może wyglądać inaczej. Olka mojego długo czułam na spacerach jako dużego, spokojnego, ciemnego psa, szedł ze mną bezgłośnie, niewidoczny dla nikogo. A przedtem, przed Tęczowym, był małym łaciatym kundelkiem. Najdroższym. Quote
Gabi79 Posted April 25, 2019 Author Posted April 25, 2019 39 minut temu, rozi napisał: Gabi, nie płacz, Misio jest koło Ciebie, tylko może wyglądać inaczej. Olka mojego długo czułam na spacerach jako dużego, spokojnego, ciemnego psa, szedł ze mną bezgłośnie, niewidoczny dla nikogo. A przedtem, przed Tęczowym, był małym łaciatym kundelkiem. Najdroższym. Wczoraj przed zaśnięciem miałam takie irracjonalne myśli, że ciemna noc, a Misio z daleka ode mnie, biedny, opuszczony. Mam nadzieję, że był szczęśliwy przez te wspólne 3 lata. To straszne, że te biedactwa są od nas tak bardzo zależne, zdane na łaskę i niełaskę. Misio miał mnie, Melcię i Kajunię, a tysiące psiaków i kociaków odchodzi w zapomnieniu, w schroniskach, albo przykute łańcuchem do budy. To straszne 3 Quote
b-b Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Wszystko, co chciałabym powiedzieć brzmiałoby bardzo pusto. :( Powiem tylko tyle: Gabi, dziękuję Ci, że dałaś Misiowi 3 lata prawdziwego, szczęśliwego życia przy boku Osoby, która była całym jego światem. Dziękuję, że dostał możliwość poznać czym prawdziwe człowieczenstwo jest. Dziękuję, że byłaś przy nim przy odchodzeniu i nie pozwoliłaś mu dłużej cierpieć. Jestem pewna, że się spotkacie po drugiej stronie i Misio wtedy Ci podziękuję - bo wierzę, że wtedy nie będzie barier gatunkowych w porozumiewaniu się. Przytulam Cię najmocniej jak tylko potrafię. Podpiszę się tylko pod słowami Justynki. Tyle już zostało napisane,że nic więcej nie muszę. Trzymaj się Gabi. Byłaś dla niego całym światem, rajem na ziemi. Teraz już radosny, bez bólu biega za TM Misiaczku [*] Quote
Havanka Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Dopiero teraz przeczytałam tą smutną wiadomość. Przykro mi bardzo Gabrysiu z powodu śmierci Misia, ale najważniejsze, ze nie pozwoliłaś mu długo cierpieć. Przytulam mocno. Żegnaj Misiaczku.... Quote
ania75 Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Dopiero przeczytałam. Gabrysiu dałaś mu to co dla psiego synka najważniejsze - miłość, troskę, spokój, ciepłe posłanko i pełny brzuszek. Biegaj tam maluchu szczęśliwy, znowu młody i radosny.... Quote
Gabi79 Posted April 26, 2019 Author Posted April 26, 2019 Jeszcze raz serdecznie dziękuję Wam za obecność i słowa otuchy. Jest smutno i pusto bez Misia. Trudno jest za nim nie tęsknić. Ponieważ tak wiele piesków czeka na pomoc, a ja nie jestem w stanie żadnego wziąć zrobiłam bazarek cegiełkowy dla staruszka Duszka. Kochani sympatycy Misia zapraszam serdecznie na bazarek: Bazarek cegiełkowy dla staruszka, który w schronisku nie ma żadnych szans. Do 05. 05.2019 godz.20.00 Duszek prosi o pomoc Zobaczcie jaki biedak Quote
Gabi79 Posted April 26, 2019 Author Posted April 26, 2019 Ból bólem, ale muszę rozliczyć Misiowe finanse ostatnia wizyta to koszt 160,05 Pozostałą kwotę 532,74 przekazuję na konto Tigruni, która zasiedziała się u Kasi Ogromny strach i przerażenie to już przeszłość. Tigrunia przeszła metamorfozę, teraz szuka super domu. Quote
Gabi79 Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 Nic nie pisałam, bo nie można ciągle pisać o bólu i smutku. Nie mogę się pozbierać, wraz z Misiem umarła część mnie Quote
Gabi79 Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 6 godzin temu, Jolanta08 napisał: Zaglądam na wątek i bardzo mi smutno ...:( 5 godzin temu, ania75 napisał: Trzymaj się Gabrysiu 22 minuty temu, Onaa napisał: Misiu [*] :(. Bardzo mi przykro Gabrysiu :(. Dzięki dziewczyny!!! Tak bardzo brakuje mi Misiunia!!! Quote
Gabi79 Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 23 minuty temu, b-b napisał: Gabi kochana...trzymaj się Dzięki Bogdunu, jest mi bardzo ciężko Oto fotka zrobiona około rok temu: Moje kochane Słoneczka: 1 Quote
Gabi79 Posted June 24, 2019 Author Posted June 24, 2019 Nadal cierpię z powodu odejścia Misiunia, to mi chyba nigdy nie przejdzie. Mój kochany, cudowny, wspaniały Skrzacik. Został mi jeszcze 1 listek tabletek Cardisure - wysłałam dzisiaj do kikou dla Ajki 2 Quote
elik Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Gabi nie wiem jak się to stało, że nie było mnie tu tak dawno. To ten ciągły brak czasu, ciągły pośpiech. Ech... Domyśliłam się z akcji na wątku maleństw Basi, że Misiaczek jest już za TM :( Przytulam Gabrysiu kochana Quote
Gabi79 Posted July 23, 2019 Author Posted July 23, 2019 Misiu był jedyny, niepowtarzalny i wyjątkowy. Na zawsze pozostanie w moim sercu. Dwa dni temu zobaczyłam zdjęcia przerażonego maluszka i postanowiłam dać mu BDT. Jeszcze nie ma wątku, bo nie mam czasu założyć 1 Quote
Gabi79 Posted November 1, 2019 Author Posted November 1, 2019 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Misiątko [*] kochane ,pamiętam MISIO cały czas jest w moim sercu i pozostanie tam na zawsze Quote
Recommended Posts