Jolanta08 Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Znowu piszę z tel w drodze do pracy. Misio dostaje Nivalin i miligamma. Na razie poprawy brak. Dzisiaj trzeci zastrzyk Nivalinu. Wczoraj, jak piszczal okazało się, że powodem była kupka. Oby pomogło, trzymaj się malutki ,myślami jestem z Wami cały czas 1 Quote
b-d Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 9 godzin temu, Nesiowata napisał: Trzymajcie się obydwoje. Tak, trzymajcie się: Misio i Gabi ! 1 Quote
Gabi79 Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 Misio po wyjściu, a raczej wyniesieniu go z lecznicy zrobił parę kroczków, więc jestem dobrej myśli. Nie w głowie mi święta, pragnę tylko, żeby Misio stanął na łapki i mógł normalnie funkcjonowac. Proszę trzymajcie kciuki!!! Misio otrzymał 50,- od Alaskan Malamutte, Asiu bardzo dziękuję, wpiszę w rozliczenie, jak tylko internet z UPC zacznie mi działać, od wczoraj mam awarię, dlatego piszę z tel. Dzisiaj zapłaciłam 70,- 1 Quote
Tola Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Ja tez jestem i będę z Wami myślami, trzymam kciuki za psiulka i za to, aby pokonał chorobę. Też mam taką malutka psią staruszkę w domu, o którą drżę każdego dnia i rozumiem Gabrysiu, co czujesz. 1 Quote
Nesiowata Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Imienniku mojego dziadeczka - trzymaj się wszystkimi łapkami 1 Quote
Jolanta08 Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Zaświeciło malutkie światełko w tunelu , kciuki mocno zaciśnięte aby z każdą godziną było lepiej. Sercem i myślami jestem z Wami. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Gabrysiu kochana, cały czas myślę i wspieram...Misiuniu, walcz... Quote
Gabi79 Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 Dzisiaj był trzeci zastrzyk, na dworze Misio robi parę kroczków, w domu leży. Znowu smutek mnie ogarnął. Wreszcie mam internet, na koncie Misiunia 10,- od Jolanty08 i 50,- od Alaskan Malamutte, bardzo serdecznie Wam dziękuję!!! Quote
Jolanta08 Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Jedynie mogę napisać , że cały czas jestem myślami z Wami. Misiątko kochane walcz, dasz radę i zasmucaj Gabi ... i nas 1 Quote
Tola Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Ja tez jestem myślami z Wami; oby te wszystkie dobre myśli płynące w stronę tego małego pieska i jego opiekunki pomogły... Quote
Gabi79 Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 39 minut temu, Tola napisał: Ja tez jestem myślami z Wami; oby te wszystkie dobre myśli płynące w stronę tego małego pieska i jego opiekunki pomogły... Oby, bardzo dziękuję za wszystkie dobre myśli. Na dworze Misio robi kilka kroczków, jest przy tym jakby nieobecny. W domu nie może ustać na łapkach, od razu się rozjeżdża. Jutro i pojutrze sama muszę zrobić mu zastrzyk, na szczęście to nic trudnego. Wczoraj byłam pełna nadziei, dzisiaj ta nadzieja trochę przygasła. Quote
Nesiowata Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 6 godzin temu, Gabi79 napisał: Oby, bardzo dziękuję za wszystkie dobre myśli. Na dworze Misio robi kilka kroczków, jest przy tym jakby nieobecny. W domu nie może ustać na łapkach, od razu się rozjeżdża. Jutro i pojutrze sama muszę zrobić mu zastrzyk, na szczęście to nic trudnego. Wczoraj byłam pełna nadziei, dzisiaj ta nadzieja trochę przygasła. Misiu - walcz dalej. Stać Cię na to. Quote
Gabi79 Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Niestety jest gorzej niż wczoraj. Jak wstałam wystraszylam się, że Misio nie żyje, tak mocno spał. Dzisiaj nawet na dworze ma problem, aby ustać na łapkach. Dotychczas, jak leżał miał łapki na bok, teraz prawa ma wzdłuż ciała. Quote
Jolanta08 Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 50 minut temu, Gabi79 napisał: Niestety jest gorzej niż wczoraj. Jak wstałam wystraszylam się, że Misio nie żyje, tak mocno spał. Dzisiaj nawet na dworze ma problem, aby ustać na łapkach. Dotychczas, jak leżał miał łapki na bok, teraz prawa ma wzdłuż ciała. Zaglądam do Misiulka a tu smutna wiadomość , Misiulku nie poddawaj się ... błagam , św.Franciszku pomóż Gabi jestem cały czas z Wami 1 Quote
Gabi79 Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 21 minut temu, Jolanta08 napisał: Zaglądam do Misiulka a tu smutna wiadomość , Misiulku nie poddawaj się ... błagam , św.Franciszku pomóż Gabi jestem cały czas z Wami Dziękuję Jolu, nie jestem w stanie cieszyć się świętami, ani myśleć o czymkolwiek oprócz Misia. Serce pęka. Quote
b-d Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Smutne wieści, ale wierzę, że jeszcze to wszystko się zmieni i stan zdrowia Misia się poprawi. Misiu, martwimy się o Ciebie. :-( 1 1 Quote
joanka40 Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Gabrysiu, mocno trzymam kciuki, żeby Misiowi się poprawiło. Przytulam mocno. 1 2 Quote
Gabi79 Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Jest troszkę lepiej, na dworze zrobił kilka kroków, teraz je sobie kurczaczka 3 Quote
Jolanta08 Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Jest troszkę lepiej, na dworze zrobił kilka kroków, teraz je sobie kurczaczka Misiątko , tak trzymaj 1 Quote
Tola Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Misiulku kochany, jak bardzo nas tu cieszą te informacje o postępach, nawet tych malutkich... ... 1 Quote
joanka40 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Mam nadzieję, że u Misia nastąpiła poprawa. Kciuki mocno zacisnięte. Quote
Recommended Posts