Gabi79 Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 11 godzin temu, Jolanta08 napisał: Misiu mądry piesek,co tam będzie sobie łapki moczyć 6 minut temu, Mysza2 napisał: Mądry Misiulek:) A co będzie po mokrym i zimnym chodził:) Bardzo się cieszę, że zaglądacie do Misiunia!!! Kochany i pocieszny z niego psiaczek!!! Quote
Havanka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Mały, ale mądry szkrab ! Też wolałabym zostać w ciepłym domku, niż moczyć się na dworze. Przelałam się na konto Gabi, w celu uzupełnienia zasobów finansowych Misia, w kwocie 73 zł. Gabi, kiedy kaska pojawi się, potwierdź proszę na tym wątku: Quote
Gabi79 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 3 godziny temu, Havanka napisał: Mały, ale mądry szkrab ! Też wolałabym zostać w ciepłym domku, niż moczyć się na dworze. Przelałam się na konto Gabi, w celu uzupełnienia zasobów finansowych Misia, w kwocie 73 zł. Gabi, kiedy kaska pojawi się, potwierdź proszę na tym wątku: Havanko, pieniążki z bazarku w kwocie 73,- już na koncie Misiaczka- Słodziaczka. Misio bardzo, bardzo serdecznie dziękuje!!! Quote
Tyśka) Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Uwielbiam czytać o Misiu. Z opisów Gabi, nie da się go nie lubić. Quote
Gabi79 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Uwielbiam czytać o Misiu. Z opisów Gabi, nie da się go nie lubić. Bardzo mi miło i niezmiernie się cieszę!!! Quote
Havanka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 18 minut temu, Gabi79 napisał: Havanko, pieniążki z bazarku w kwocie 73,- już na koncie Misiaczka- Słodziaczka. Misio bardzo, bardzo serdecznie dziękuje!!! Na zdrówko niech Misiowi będzie ! Gabi, potwierdź jeszcze proszę na wątku bazarkowym, ok? 1 Quote
Gabi79 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 9 minut temu, Havanka napisał: Na zdrówko niech Misiowi będzie ! Gabi, potwierdź jeszcze proszę na wątku bazarkowym, ok? Już lecę Havanko, przepraszam internet mi muli okropnie Quote
Gabi79 Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 O 27.10.2016 o 13:26, anecik napisał: Misiek masz przelaną 100 zł po suńkach z Podlasia :) Stówka wczoraj zameldowała się na koncie Misiunia!!! Bardzo serdecznie dziękuję. Zaraz potwierdzę na wątku sunieczek. Quote
Gusiaczek Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Witaj Misiaczku, dobrego dnia Rozkoszniaku :) Quote
Gabi79 Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 O 16.11.2016 o 09:19, Gusiaczek napisał: Witaj Misiaczku, dobrego dnia Rozkoszniaku :) 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Witaj, przystojniaczku :) Och, gdyby Misiu wiedział, ile ma wielbicielek na Dogo. Misiunio, jak to Misiunio, śpi w nocy pod kołdrą, w dzień chodzi na spacerki . Idzie taki dumny, i zadowolony z wyjątkiem sytuacji, gdy pada deszcz. Jak np. kilkanaście minut temu. Gdy pada muszę Misiunia znosić ze schodów, szybko robi siku i migiem do domu. Uwielbia się przytulać, jest mega słodziakiem. Na koncie Misiunia 10,- 0d Jolanty08, bardzo serdecznie dziękuję. Ania (asl) też jest fanką Misia i już po raz kolejny podarowała przecudne fanty na bazarek, Aniu z całego serca dziękuję!!! Zapraszam serdecznie na bazarek Quote
Havanka Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Wszystkich fanów Misiaczka-przytulaczka, zapraszam na bazarek: Quote
Gabi79 Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 O 20.11.2016 o 18:06, Havanka napisał: Wszystkich fanów Misiaczka-przytulaczka, zapraszam na bazarek: Havanko, z całego serca dziękuję, że pamiętasz o Misiuniu!!! Zaraz zajrzę na bazarek. A tymczasem na konto Misia wpłynęło 73,50 z mojego bazarku Quote
Gabi79 Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 Psiaczki po porannym spacerku i śniadanku, smutne, bo wychodzę do pracy 1 Quote
Neelith Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Jakie kochane! Kto wymyślił poranne wychodzenie do pracy, kiedy to powinno się psy przytulić i spać do południa! :P Quote
Tyśka) Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Ojj, zwłaszcza Misiu wygląda na mocno poszkodowanego ;) Quote
Mysza2 Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Jakie kochane te Twoje sierściuchy Gabrysiu:) Ja ilekroć jestem u Gabi nie mogę wyjść z podziwu jak wysoko skacze Kajunia, jak sprężynka. A Misiulek to słodziak stateczny i rozważny:) 1 Quote
Gusiaczek Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Zapraszamy na obiecany O!Volumen Zaglądajcie do nas - bardzo będziemy radzi i wdzięczni za każdy gest sympatii dla Zuli i Misiaczka :) Quote
Gabi79 Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 O 27.11.2016 o 15:15, Gusiaczek napisał: Zapraszamy na obiecany O!Volumen Zaglądajcie do nas - bardzo będziemy radzi i wdzięczni za każdy gest sympatii dla Zuli i Misiaczka :) Gusiaczku, ogromnie dziękuję za kolejny bazarek dla Misia. Na 14.12. jestem umówiona z Misiuniem do kardiologa. Z Misiowych nowości: Misio - piesio kanapowy i podkołderkowy ostatnio wskakuje na krzesło przy stole w pokoju. Korzysta z tego, że ja siedzę na brzegu krzesła i w efekcie siedzimy sobie razem. Oczywiście przytula się ile wlezie. Rano psiakom nie chce się wstawać. Za każdym razem, jak widzę moje stworki w pościeli, w ciepełku serce mi krwawi na myśl o tych wszystkich, które marzną w schroniskach, czy przy budach obok pięknych domów. Quote
Gusiaczek Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Gabi, też tak mam :( często Ovolinie opowiadam o jej braciszkach i siostrzyczkach .... a ona patrzy na mnie tak, że łzy same do oczu się pchają nieproszone .... człek nieba chciałby przychylić, a ono tak strasznie daleko :( Quote
Gusiaczek Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Cześć Misiaczku :) ciocia Jagoda przekazała dla Ciebie kaskę na grudzień, wieczorem wujek Siwy poczyni przelew. Dobrego dnia :) Quote
Gabi79 Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 5 godzin temu, Gusiaczek napisał: Cześć Misiaczku :) ciocia Jagoda przekazała dla Ciebie kaskę na grudzień, wieczorem wujek Siwy poczyni przelew. Dobrego dnia :) Misiu całym swym serduszkiem dziękuje Cioci Jagodzie. Pewnie pieniążki będą jutro na koncie. Kurcze, telefon mi się rozwalił, jestem odcięta od świata. Z doniesień Misiowych: spadł śnieg i Misio bardzo wnikliwie sprawdza, co jest pod owym śniegiem. Quote
Gusiaczek Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Misiaczku, w śniegu nafjaniej się niucha - też to lubię ;) u nas śniegu niet, pada deszcz :( Ovo zawiedzina Quote
Recommended Posts