Gusiaczek Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Witaj Misiaczku :) Ovo ostatnio dokładnie tak samo się przechorowała - wirus jakiś? Quote
Anecik Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 36 minut temu, Gusiaczek napisał: Witaj Misiaczku :) Ovo ostatnio dokładnie tak samo się przechorowała - wirus jakiś? Już się o Ciebie martwiłam Gusiaczku. Tak dawno nie było Cię "widać" na dogo :) Quote
Gusiaczek Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 6 minut temu, anecik napisał: Już się o Ciebie martwiłam Gusiaczku. Tak dawno nie było Cię "widać" na dogo :) To ogromnie miłe, dziękuję :) Pochorowałam się, ale idzie ku lepszemu Quote
Anecik Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Teraz, Gusiaczek napisał: To ogromnie miłe, dziękuję :) Pochorowałam się, ale idzie ku lepszemu Zdrowiej, zdrowiej :) 1 Quote
Gabi79 Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 7 godzin temu, Gusiaczek napisał: To ogromnie miłe, dziękuję :) Pochorowałam się, ale idzie ku lepszemu Gusiaczku, życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! Quote
Gabi79 Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 1 godzinę temu, Neelith napisał: Dużo zdrówka dla Misiunia! Neelith, bardzo dziękuję w imieniu Misiaczka!!! Quote
Gabi79 Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 Na koncie Misia 130,49 z bazarku Elu, jeszcze raz bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
elik Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Elu, jeszcze raz bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Cieszę się, że mogłam pomóc, ale to zasługa bazarkowiczów :) 1 Quote
Gusiaczek Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 14 godzin temu, Gabi79 napisał: Gusiaczku, życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! Dziękuję serdecznie :) Dzisiaj Jagoda przekazała dla Misiaczka listopadową deklarację (nie chciała nr konta, cwaniara, wyręcza się nami ;) Nie wiem czy dzisiaj uda się przelać, jak zwykle czekam na domowego księgowego ;), ale jutro na pewno. Quote
Gabi79 Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Dziękuję serdecznie :) Dzisiaj Jagoda przekazała dla Misiaczka listopadową deklarację (nie chciała nr konta, cwaniara, wyręcza się nami ;) Nie wiem czy dzisiaj uda się przelać, jak zwykle czekam na domowego księgowego ;), ale jutro na pewno. Gusiaczku, podziękuj z całego serca Pani Jagodzie i pozdrów Ją serdecznie!!! Z Misiowych nowości: Misio śpi pod kołdrą i tak się mocno przytula, że mam super grzejnik!!! Jak robi mu się za gorąco idzie do swojego koszyczka. Jest CUDNY!!! Wpłynęło 20,- od Neelith, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! 1 Quote
Gusiaczek Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Przekażę Jagodzie z przyjemnością :) Misiaczek podkołdernik ;) a, przelew poczynion 1 Quote
Neelith Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Kochany grzejniczek, na jesień idealny! 1 Quote
Tola Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 TZ zamówił 36 puszek, powinny być w następnym tyg. 1 Quote
Tyśka) Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Kocham takie psie przytulasy :) Ja jestem zmarzluchem, więc naturalny termofor jak znalazł :) 1 Quote
Havanka Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 O 25.10.2016 o 17:05, Gusiaczek napisał: Przekażę Jagodzie z przyjemnością :) Misiaczek podkołdernik ;) a, przelew poczynion Gusiaczku, jam fanka Twojej nowomowy ! Misio dba o swoją Panią. Najpierw ją ogrzeje a potem wraca do swojego łóżeczka. Niestety, mój Misio wytrzyma na łóżku najwyżej 2 minuty, potem przenosi się z całym futrem na chłodne panele. 1 Quote
Mysza2 Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Parę dni przyjechałyśmy z Gabi razem do jej mieszkania i byłam świadkiem powitania pańci przez dwupsową sforę:):) Kajunia skakała niemal do szyi, a Misiulek tak wysoko nie może ale robił co mógł, żeby nie było, że on się mniej cieszy. Bardzo kochany ten Misiulek, zapatrzony w Gabi jak w obraz 1 Quote
Gabi79 Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 O 25.10.2016 o 17:05, Gusiaczek napisał: Przekażę Jagodzie z przyjemnością :) Misiaczek podkołdernik ;) a, przelew poczynion 20,- od Pani Jagody już na koncie Misia - Grzejniczka, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! 1 Quote
Gabi79 Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 2 godziny temu, Tola napisał: TZ zamówił 36 puszek, powinny być w następnym tyg. Tolu, ślicznie dziękuję w imieniu Misiulka!!! Quote
Anecik Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Misiek masz przelaną 100 zł po suńkach z Podlasia :) 1 Quote
elik Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Na bazarek Pikusiowy dotarła jeszcze jedna wpłata - 20 zetów więc podzieliłam po równo - po 5,00 zł dla Misia, Krabusia, Tyci, i Huzara. To niewiele, nie kcem, ale muszem prosić o potwierdzenie na Pikusiowym wątku. Z góry dziękuję :) Quote
Tola Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 O 26.10.2016 o 22:13, Mysza2 napisał: Parę dni przyjechałyśmy z Gabi razem do jej mieszkania i byłam świadkiem powitania pańci przez dwupsową sforę:):) Kajunia skakała niemal do szyi, a Misiulek tak wysoko nie może ale robił co mógł, żeby nie było, że on się mniej cieszy. Bardzo kochany ten Misiulek, zapatrzony w Gabi jak w obraz Bo Misiulek sam sobie wybrał Pańcię na zawsze Quote
Gabi79 Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 O 27.10.2016 o 18:48, elik napisał: Na bazarek Pikusiowy dotarła jeszcze jedna wpłata - 20 zetów więc podzieliłam po równo - po 5,00 zł dla Misia, Krabusia, Tyci, i Huzara. To niewiele, nie kcem, ale muszem prosić o potwierdzenie na Pikusiowym wątku. Z góry dziękuję :) Elu, 5,- z Pikusiowego bazarku już dawno na koncie Misia, przepraszam za opóźnienie, zaraz potwierdzę. Jest też kolejna wpłata od Zarki 20,- ślicznie dziękuję Zarko!!! Misiunio dzisiaj zastrajkował. Ubieram rano kurtkę i buty, wołam Misia a tu nic, Misio na kanapie. Wołam i wołam, podchodzę do Misia, a on zakrywa oczka łapką i udaje, że go nie ma. Musiałam go wziąć na ręce. Powód strajku: mżawka . Musiał wyczuć, że mży, gdy uchylałam okno. Misio nie lubi deszczu, nie ważne, czy to mżawka, czy ulewa. Szybko się załatwił i fru do domu. 1 Quote
Jolanta08 Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Misiu mądry piesek,co tam będzie sobie łapki moczyć 1 Quote
Mysza2 Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 11 godzin temu, Gabi79 napisał: Misiunio dzisiaj zastrajkował. Ubieram rano kurtkę i buty, wołam Misia a tu nic, Misio na kanapie. Wołam i wołam, podchodzę do Misia, a on zakrywa oczka łapką i udaje, że go nie ma. Musiałam go wziąć na ręce. Powód strajku: mżawka . Musiał wyczuć, że mży, gdy uchylałam okno. Misio nie lubi deszczu, nie ważne, czy to mżawka, czy ulewa. Szybko się załatwił i fru do domu. Mądry Misiulek:) A co będzie po mokrym i zimnym chodził:) Quote
Recommended Posts