Gabi79 Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 O 7.08.2016 o 20:51, Nesiowata napisał: Święta prawda - przepraszam. Chociaż nie wiem jak mi się to udało. Nie ma za co Quote
Gabi79 Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 Na koncie Misia 66,50 z mojego bazarku Quote
Gabi79 Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 We wtorek Misio był w psim spa. Koszy 30,- Mój piecyk gazowy w łazience szwankuje, co grozi poparzeniem, lub tym,że poleci lodowata woda, więc nie chciałam ryzykować. Misio został wykąpany, wyczesany i pani podcięła mu sierść na łapkach przy palcach (miał dosyć długą) Misio był bardzo grzeczny. Kąpiel mu się podobała, przy pielęgnacji troszkę się stresował, ale to chyba dlatego, iż czuł, że nadchodzi burza. Jak wracaliśmy grzmiało i zaczynało kropić, ale zdążyliśmy wrócić do domu przed ulewą. Misio pozdrawia serdecznie 3 Quote
Anecik Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Potwierdzam :) Misio błyszczący, pachnący i mięciutki jak kaczuszka. Wywalał brzucho do głaskania i dobrze mu u Gabrysi :) 1 Quote
elik Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 9 godzin temu, anecik napisał: Potwierdzam :) Misio błyszczący, pachnący i mięciutki jak kaczuszka. Wywalał brzucho do głaskania i dobrze mu u Gabrysi :) I niech tak zostanie ! To znaczy niech mu zawsze dobrze będzie u Gabrysi. Póki u Niej będzie :) 1 Quote
Tola Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Misiulek zadbany, kochany o dobrze mu u Gabrysi. W nastepnym tyg. TZ bedzie zamawiał karmę dla bezdomniaków, to i dla Misia coś zamówi. Tylko przypomnij mi gabi sms, jaka to ma by karma. Quote
Gabi79 Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 3 minuty temu, Tola napisał: Misiulek zadbany, kochany o dobrze mu u Gabrysi. W nastepnym tyg. TZ bedzie zamawiał karmę dla bezdomniaków, to i dla Misia coś zamówi. Tylko przypomnij mi gabi sms, jaka to ma by karma. Tolu, Kochana, dziękuję, że pamiętasz o Misiuniu!!! Misio miał pieniążki na koncie, więc zamówiłam już karmę mokrą i suchą. Będzie miał na długo (no chyba, że znajdzie domek). Niech Fundacja wspomoże bardziej potrzebujące pieski. Może zamiast dla Misia zamów jedzonko dla suni, która pojedzie do elik na BDT 1 Quote
Tola Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 6 minut temu, Gabi79 napisał: Tolu, Kochana, dziękuję, że pamiętasz o Misiuniu!!! Misio miał pieniążki na koncie, więc zamówiłam już karmę mokrą i suchą. Będzie miał na długo (no chyba, że znajdzie domek). Niech Fundacja wspomoże bardziej potrzebujące pieski. Może zamiast dla Misia zamów jedzonko dla suni, która pojedzie do elik na BDT OK :) 1 Quote
elik Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 4 godziny temu, Gabi79 napisał: Tolu, Kochana, dziękuję, że pamiętasz o Misiuniu!!! Misio miał pieniążki na koncie, więc zamówiłam już karmę mokrą i suchą. Będzie miał na długo (no chyba, że znajdzie domek). Niech Fundacja wspomoże bardziej potrzebujące pieski. Może zamiast dla Misia zamów jedzonko dla suni, która pojedzie do elik na BDT Dziękuję Gabrysiu, że myślisz także i o "mojej" suni :) Quote
Gabi79 Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 2 minuty temu, elik napisał: Dziękuję Gabrysiu, że myślisz także i o "mojej" suni :) Nie ma za co Elu, przecież obiecałam, że pomogę w miarę możliwości. Quote
elik Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Teraz, Gabi79 napisał: Nie ma za co Elu, przecież obiecałam, że pomogę w miarę możliwości. Mogłaś zapomnieć, a pamiętasz Quote
Gabi79 Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 9 minut temu, elik napisał: Mogłaś zapomnieć, a pamiętasz Nie ma takiej opcji, abym zapomniała 1 Quote
elik Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Nie ma takiej opcji, abym zapomniała I za to właśnie dziękuję :) Quote
AgusiaP Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Ale Misiaczek śliczna, błyszcząca sierść ma po tej wizycie u fryzjera. Piekny z niego chłopczyk! Zreszta zawsze był! Quote
Gabi79 Posted August 23, 2016 Author Posted August 23, 2016 Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa pod adresem Misiunia, To prawda, śliczny z niego piesek i kochany!!! Nadal telefon milczy. Misio bogatszy o następujące wpłaty: 10,- Jolanta08 89,- anecik z bazarku Bardzo serdecznie dziękuję!!! 1 Quote
Havanka Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Jak się miewa Misiaczek ? :) Właśnie chciałam o to samo zapytać. Quote
Gabi79 Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 O 28.08.2016 o 09:37, Gusiaczek napisał: Jak się miewa Misiaczek ? :) O 28.08.2016 o 11:57, Havanka napisał: Właśnie chciałam o to samo zapytać. Kochani, u Misia wszystko w porządku, jest szczęśliwy, kocha jedzonko!!!Jak wracam do domu cieszy się, jak szalony, wyje skacze. Pod moją nieobecność musi mieć jakąś moją rzecz (np. sweter), na której się kładzie.Z Kajunią nawet czasami się bawi (podgryza).Lubi leżeć na kanapie, a w nocy przenosi się do koszyka.Naprawdę bardzo bym chciała, aby został na stałe, ale z wielu względów(głównie finansowych) nie mogę sobie na to pozwolić. Quote
Havanka Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Kochani, u Misia wszystko w porządku, jest szczęśliwy, kocha jedzonko!!!Jak wracam do domu cieszy się, jak szalony, wyje skacze. Pod moją nieobecność musi mieć jakąś moją rzecz (np. sweter), na której się kładzie.Z Kajunią nawet czasami się bawi (podgryza).Lubi leżeć na kanapie, a w nocy przenosi się do koszyka.Naprawdę bardzo bym chciała, aby został na stałe, ale z wielu względów(głównie finansowych) nie mogę sobie na to pozwolić. Gabrysiu, Misio to Twoja druga połowa. Z Twojego opisu widać, ze żyć bez Ciebie już nie potrafi. Każdy Twój powrót do domu jest dla niego szczytem szczęścia ! Bardzo Cię pokochał i prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie Waszego rozstania. Jaki jest, w przybliżeniu, miesięczny koszt utrzymania Misia? Może znajdziemy takie rozwiązanie żeby wilk był syty i owca cała ? 1 Quote
Gabi79 Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 13 minut temu, Havanka napisał: Gabrysiu, Misio to Twoja druga połowa. Z Twojego opisu widać, ze żyć bez Ciebie już nie potrafi. Każdy Twój powrót do domu jest dla niego szczytem szczęścia ! Bardzo Cię pokochał i prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie Waszego rozstania. Jaki jest, w przybliżeniu, miesięczny koszt utrzymania Misia? Może znajdziemy takie rozwiązanie żeby wilk był syty i owca cała ? Havanko, puszki z animondy 24 sztuki wystarczają na nieco ponad miesiąc koszt ok. 150,- suche kupiłam z Boscha 12 kg nie pamiętam dokładnie, ale 80 kilka zł. Te 12 kg wystarczy na długo, bo Misio je suche, jako przekąski. Do tego są tabletki na wątrobę 39zł 30 sztuk, czyli ma miesiąc. Nie chcę się tu użalać, ani nic takiego i głupio mi o tym pisać, ale przy kredycie, jaki mam do spłacenia do kwietnia 2020 roku nie stać mnie na utrzymanie drugiego psa. W momencie brania kredytu nie byłam sama, a teraz jestem. Quote
Havanka Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 8 minut temu, Gabi79 napisał: Havanko, puszki z animondy 24 sztuki wystarczają na nieco ponad miesiąc koszt ok. 150,- suche kupiłam z Boscha 12 kg nie pamiętam dokładnie, ale 80 kilka zł. Te 12 kg wystarczy na długo, bo Misio je suche, jako przekąski. Do tego są tabletki na wątrobę 39zł 30 sztuk, czyli ma miesiąc. Nie chcę się tu użalać, ani nic takiego, ale przy kredycie, jaki mam do spłacenia do kwietnia 2020 roku nie stać mnie na utrzymanie drugiego psa. W momencie brania kredytu nie byłam sama, a teraz jestem. Tak, to faktycznie nieciekawa sytuacja. Gabrysiu, rzuć okiem na tą karmę:http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/rocco. Swojemu Misiowi też czasem taką kupuję. Jest tańsza, bez żadnych chemicznych dodatków. A na przekąskę dostaje żwacze wołowe, za którym przepada http://allegro.pl/zwacze-wolowe-przysmak-dla-psa-500-g-i6209554704.html. Quote
Recommended Posts